Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προσωπικά δεν έχω πειράξει το τηλέφωνο. Είχε Miui 10 όταν το πήρα, πέρασε σε 11 τον Φεβρουάριο και σε 12 προχθές. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από την πρώτη μέρα με την πυξίδα που έστρωσε μόνο του χωρίς να κάνω κάτι. Τώρα σε ότι αφορά τις Rom την 10 δεν την θυμάμαι καθόλου γιατί την είχα ελάχιστες μέρες. Η 11 και τώρα η 12 είναι πολύ καλές χωρίς κανένα κόλλημα. Η 12 δείχνει και πιο ανθεκτική στην μπαταρία. Θα συμφωνήσω με τον @amavroudis.Πετάς ένα fr κι από κει κάνεις τις αναβαθμίσεις που έρχοντ…
-
Το πηγές στον Θανάση και δεν το έκανε; Τότε είναι για πέταμα.
-
Εγώ δεν είδα κάπου πρόβλημα και το σκαλισα πολύ. Η μπαταρία φαίνεται να κρατάει λίγο περισσότερο και δεν το περίμενα μιας και τα εφέ έχουν ανέβει.
-
Στην ενημέρωση ρυθμίσεων πατα το λήψη ενημερώσεων έγκαιρα.
-
Αυτήν ακριβώς που δείχνεις.
-
Ήρθε και το 12
-
Πήγαινε το τηλέφωνο στο qubestores. Θεσσαλονίκη είναι ο άνθρωπος. Και δε νομίζω να πάει στα 50€ η δουλειά. Μου έφτιαξε εμένα ένα πολύ πολύ φθηνότερα.
-
Άλλαξε κάτι στο τηλέφωνο ως προς μπαταρία, φωτογραφία, οθόνη;
-
Πάντα ήμουν της αποψης ας έρθει όπως θέλει αλλά να έρθει. Δε βλέπω λόγο άγχους.
-
beta αλλά σε μένα πάει νεράκι. Κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και δύο μήνες που την έχω.
-
Τον θρυλικό Ιππότη της ασφάλτου δεν είδα από κάποιον. Φυσικά μη ξεχνάμε την Κάντυ Κάντυ, την Χαιντι, αστυνόμο Μπεκα και το αγαπημένο μου.... τον σήμα αρχής και τέλος προγράμματος.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Vodafone (Internet)
osalonikios - - Vodafone (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα24αρι στη Δράμα πιάνουμε από 0.6 μέχρι 6.5 στο τσακιρ κέφι. Το Netflix από 4Κ παίζει το πολύ 1080 ή κολλάει ή ακόμα χειρότερα σταματάει. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο άκρη φυσικά δε βγαίνει οπότε bye bye darling και πάω σε OTE.