Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Παράθεση από lallasgr: “Απλά το zip αρχείο που κατέβασες όπως είναι το κάνεις copy-paste μέσα στην internal του κινητού. Χύμα. Δεν χρειάζεται να είναι σε φάκελο! ” δεν μπορεσα να μπω στο twrp. μου εβγαλε μια εικονα του κινητου με το usb. οταν εβγαλα το usb εδειξε κ στην εικονα οτι βγηκε. μετα εκανε επανεκινηση. τι εκανα λαθος? μου βγαζει error οταν δινω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img
-
Παράθεση από lallasgr: “Όταν πατας την εντολή δες στην οθόνη του κινητού αν σου πετάει μήνυμα για να κάνεις trusted τον υπολογιστή! Μόλις δεις το μήνυμα επιλέγεις always trusted και πατάς οκ! μετά ξαναδίνεις την εντολή και λογικά θα βγάλει device! ” ωραιος εγινε!!!! ερωτηση: πιο πανω που λεει να περασουμε την ελληνικη ρομ στο κινητο τι εννοει? πρεπει να βρισκεται σαν αρχειο σε καποιο φακελο του κινητου η την περναμε εμεις με αυτο που κανω τωρα απο το λαπτοπ στο κινητο? τη ριχνω σε καποιο συγκεκρ…
-
Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από nikossoul: “ ” Δοκίμασε αν μπορείς να κατεβάσεις το unlock tool τότε έχεις πάρει την έγκριση ” ok το ξεκλειδωσα.ποια ελληνικη να βαλω και ποια διαδικασια να ακολουθεισω γιατι μπερδευομαι λιγο με τα twrp κτλ. χρειαζεται κατι να κανω για drivers? σου θυμιζω οτι ειχε unofficial και εβαλα official.
-
Παράθεση από vortalhe: “Θα ακολουθήσεις τους οδηγούς και θα αλλάξεις εύκολο είναι. Πρώτα θα κάνεις install dev rom μετά ξεκλείδωμα bootloader κ μετά ελληνική ρομ και γίνεται αθάνατο το κινητΕΒΑ ” Παράθεση από vortalhe: “Θα ακολουθήσεις τους οδηγούς και θα αλλάξεις εύκολο είναι. Πρώτα θα κάνεις install dev rom μετά ξεκλείδωμα bootloader κ μετά ελληνική ρομ και γίνεται αθάνατο το κινητό ” Εβαλα την dev, εκανα την ατηση ξεκλειδωματος αλλα δε μου ηρθε μνμ. ωστοσο εβαλα το κινητο σε fastboot mode και…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από nikossoul: “καλησπερα. εκανα αιτημα στα κινεζακια να μου ξεκλειδωσουν το κινητο για να βαλω ελληνικη rom. ποια μου προτεινετε για το redmi note 3 pro? και κατι ακομα, καθε φορα που θα θελω να βαλω αλλη rom θα πρεπει να κανω ολη αυτη τη διαδικασια που εκανα τωρα? ” Αυτά τα πράγματα δεν τα ζητάμε από τα Κινέζικα γιατί θα μας κάνουν το τηλέφωνό για τα μπάζα (τουβλο).Ζητάμε να μην το πειραξουν και να έχει την official rom. Οταν παραλαβουμε τα κάνουμε όλα εμείς …
-
ειχα με τις ειδοποιήσεις από viber που λύθηκε εύκολα κ τώρα έχω με τα δεδομένα που ενώ λειτουργούσαν κανονικά κ στις δύο κάρτες τώρα δε λειτουργουν. Παράθεση από bill tango: “χμμμ δυστυχως δε το έχω παρει στα χερια μου ακομα για να δω τι εχει προεγκατεστημένο. Επίσης κατι άλλο: η ελληνική ρομ εχει παντού ελληνικά ή κραταει τις κινεζικες μηχανες αναζήτησης κλπ; Nikossoul τι προβλήματα ειχες; (αν βαριέσαι να τα γραψεις βαλε λινκ απ τα ποστ σου) ” ειχα με τις ειδοποιήσεις από viber που λύθηκε εύκολ…
-
Παράθεση από nikossoul: “Παράθεση από NasDriver: “@nikossoul, με την ρομ που έχεις τα προβλήματα θα συνεχιστούν αν δεν διογκωθούν, σκέψου σοβαρά να βάλεις official ή ελληνική ρομ ” ευχαριστω. Αν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα πάλι θα το κάνω. Προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα. Πετάει. Το φοβάμαι από τώρα να αλλάξω ρομ γιατί δεν ξέρω ακριβώς κ τα βήματα. Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bill tango: “Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορα…
-
Παράθεση από NasDriver: “@nikossoul, με την ρομ που έχεις τα προβλήματα θα συνεχιστούν αν δεν διογκωθούν, σκέψου σοβαρά να βάλεις official ή ελληνική ρομ ” ευχαριστω. Αν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα πάλι θα το κάνω. Προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα. Πετάει. Το φοβάμαι από τώρα να αλλάξω ρομ γιατί δεν ξέρω ακριβώς κ τα βήματα. Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bill tango: “Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορασμένο απο everbuying) ειν…
-
Παράθεση από nikossoul: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “Καλησπερα σας. Ή κοπέλα μου έχει το redmi note2 pro και τελευταία έχει πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών. Όταν ανοιξει μία φώτο τη δείχνει θαμπή κ όταν πάει να δει άλλη της βγάζει μαύρη οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτό; ” Επίσης χρησιμοποιεί κάρτα μνήμης εξωτερική και εάν ναι ποιά ? ” Παράθεση από chrdes: “Ποια ρομ έχει; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” ” ευχαριστω και πάλι NasDriver. Έβγαλαν την κάρτα κ λειτ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “Καλησπερα σας. Ή κοπέλα μου έχει το redmi note2 pro και τελευταία έχει πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών. Όταν ανοιξει μία φώτο τη δείχνει θαμπή κ όταν πάει να δει άλλη της βγάζει μαύρη οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτό; ” Επίσης χρησιμοποιεί κάρτα μνήμης εξωτερική και εάν ναι ποιά ? ” Παράθεση από chrdes: “Ποια ρομ έχει; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ”