Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 451.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από longus: “@billphone ναι το 3/32 έχω, είναι όμως το global version με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο στο πλάι, ευρωπαϊκό φορτιστή και B20 μπάντα. ” Καλά το κατάλαβα. Από όσα έχουμε διαβάσει, σχεδόν όλα τα προβλήματα είναι στα 4/64, τα οποία δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει σε global επίσημα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο kimovil στο 3/32 έδειχνε global version εδώ και καιρό ενώ στο 6/64 μόλις πριν μια εβδομάδα εμφανίστηκε και τα καταστήματα που την διαθέτουν, ακόμα είναι σ…
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@billphone ναι το 3/32 έχω, είναι όμως το global version με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο στο πλάι, ευρωπαϊκό φορτιστή και B20 μπάντα.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα, διαβάζοντας λίγο το νήμα κατάλαβα ότι το θέμα με την global rom και το Ota update πρέπει να το έχουν τα τηλέφωνα που είχαν εξαρχής china rom , το δικό μου redmi 5 plus Global version, ( original global version) που ήρθε σφραγισμένο, είχε κάποια έκδοση global rom( δεν θυμάμαι ποια) μόλις το έβαλα να φορτίσει μου έβγαλε αναβάθμιση την τελευταία global rom ( 9.2.6.0) την έκανα και κανένα πρόβλημα, ούτε brick ούτε κάτι άλλο, οπότε φταίει ο τρόπος μάλλον που ο κάθε πωλητής έχει α…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα επανέρχομαι με το θέμα μου περί αποστολής από gearbest με priority line από τις 19/11 χωρίς ακόμη να έχω παραλάβει. Το tracking της dpd το δείχνει Southall. Μιλώντας με το gearbest μου λένε να κάνω υπομονή έως 2 μήνες. Τότε γιατί λένε έξι με δέκα τέσσερις εργάσιμες χρόνος αποστολής? Τι λέτε να κάνω dispute μέσω PayPal? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χρόνια πολλά σε όλους,θα σου συνιστούσα να περιμένεις, δικό μου δεμα με ένδειξη 16/11…
-
Παράθεση από pit_hal: “Από 5/12 που έφυγε από Ολλανδία με BG priority σήμερα μου το βγάζει Αθήνα στο αεροδρόμιο! Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω από βδομάδα η να μην το σκέφτομαι κάν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το καλό να παραλάβεις, ήταν μεγάλης αξίας ή μικρότερο των 22Ε? για στατιστικούς λόγους μόνο αλλά και μήπως έχει αλλάξει κάτι.... Περιμένω και εγώ από 1/12 send item aboard, αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα... προοριζόταν για δώρο Χριστουγέννων.... =============== …
-
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Να πω και εγώ; Έχουνε γίνει όλα ψηφιακά και αυτή είναι μια απλή εκτύπωση! Που να τρέχουμε τώρα το διευθυντή να υπογραφεί X(” Α καλά, ψηφιακή εποχή, το ακούω κάποια χρόνια, δυστυχώς όμως απέχουμε άλλα τόσα για να δουλέψει αυτό στο 100%, 12 χρόνια στο δημόσιο έχουν δεί τα μάτια μου...από το κακό στο χειρότερο πάμε, περισσότερη χαρτουρα από ποτέ... Ο κύριος λόγος πάντως είναι ο παραπάνω που έγραψα που δεν βγαίνει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από κάποιον διευθυντή κτλ... Στάλθηκε…
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Alex_MLT: “Οκ, δεκτόν. Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που δεν αποστέλεται το πρωτότυπο έγγραφο; ” Για να γίνεται ποιο γρήγορα η όλη διαδικασία :)” Δεν βγαίνει το πρότυπο έγγραφο έξω για να μην πλαστογραφηθεί η υπογραφή του εκάστοτε προϊστάμενου, Δημάρχου, Διευθυντή, κτλ, ενώ αν πλαστογραφηθεί η υπογραφή κάποιου υπαλλήλου, Κλάιν Μάιν... Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “Κολλησε και το dpduk.20 μερες "your parcell is on its way" ,Αγγλια δεν ειδαμε ακομα και κλαιμε.Που πριν 4 μηνες σε 20 μερες ηταν εδω” Καλά, προηγούνται άλλοι πρώτα φίλε μου, 33 μέρες your parcell is on its way... Ο παλιός είναι αλλιώς.... Έχουμε μέλλον ακόμα. Μακάρι βέβαια να ξεκολλήσουν όλα και να τα έχουμε πριν τις γιορτές, αλλά λίγο χλωμό το βλέπω....Και περιμένω πως και πως το mi mix2, κοίτα λίγο μόνο από τι γράφω... Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapata…