Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
NO updates
ΜήνυμαΉρθε παιδιά καμιά ενημέρωση σε κάποιον; ακόμα με Οκτωβρίου
-
NO updates
ΜήνυμαΠαράθεση από Hellenicaving: “ ” http://blog.mi.com/en/2018...ble-for-mi-a2/
-
NO updates
ΜήνυμαΠάντως εμένα ούτε ο κώδικας ασφαλείας Νοεμβρίου δεν έχει έρθει
-
NO updates
ΜήνυμαΠαράθεση από vasilis74m: “Καλημεραααα.. εμενα μου βγαζει αυτο.. ” καλημέρα και εμενα το ίδιο.
-
Καλή επιτυχία και καλοδούλευτο στον τυχερό
-
Παράθεση από amavroudis: “Βάλε την official φίλε μου. Η συγκεκριμένη είναι ported και βρίσκεται, όπως σου ανέφεραν, σε εξέλιξη. Είναι developer rom. Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ένα κινητό που δεν έπρεπε καν να είναι στα χέρια σου, μια και βγήκε για την κινεζική αγορά μόνο. ” Το ίδιο είπα και εγώ. Ότι κάνουν σοβαρή δουλειά και τους ευχαριστούμε. Δεν προσέβαλα κανέναν. Όσο για το αν έπρεπε να έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο, νομίζω πως δεν είναι δική σου δουλειά …
-
Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά και ευχαριστούμε πολύ. Όμως όταν παίρνει κάποιος ένα τηλέφωνο με διπλή κάμερα, έχει κάποιους λόγους. Εσείς όταν κάνατε τις δοκιμές σε κάποιο redmi pro είχε πρόβλημα η κάμερα, ο φωτισμός της οθόνης;
-
Θα έχουμε αναβαθμίσεις με αυτή που έχουμε τώρα;
-
Παιδιά εγώ δεν την έχω περάσει ακόμα. Δεν ξέρω τι να κάνω, βλέπω πολλά προβλήματα.
-
@gkalen ευχαριστώ , ο θεός βοηθός χαχαχα.
-
miui 9.6 by xiaomi. miui.gr XTRV-8.4.26 BETA. Είναι η ρομ που φοράω. Κατεβαζω το zip που μου ήρθε στο μειλ μου στο τηλέφωνο και μετά τί; κάνω unzip και εντάξει; Ρωτώ γιατί δεν έχω ιδέα. Μια βοήθεια παιδιά. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα , πέρασε κανεις την ρομ να μας πει εντυπώσεις;
-
Για redmi pro τίποτα πάλι. Από 26/4 νηστικοί
-
Καλημέρα. Για redmi pro θα έχουμε τίποτα;
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, περιμένουμε όπως πάντα να μας εκπλήξετε
-
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. τότε γιατί να γυρίσουμε όπως λέτε σε global source παραπάνω. τι θα προσφέρει;
-
Καλημέρα , επειδή είμαι αρκετά άσχετος να ρωτήσω ποιες οι διαφορές της xtrv που έχουμε στο redmi pro από την global που αναφέρεται. ευχαριστώ και συγνώμη για τις παιδικές ερωτήσεις χαχα
-
amavroudis, mui art. Παιδιά μόλις γύρισα. Τώρα είδα τα γραφόμενα. Δεν έκανα τίποτα γιατί όπως προείπα δεν ξέρω να κάνω αυτά που λέτε. Πάντως το τηλέφωνο δεν είναι ροοτ. Έχω δύο συσκευές redmi pro με διαφορετικές ρομ. Το ένα το έκανε πριν 10 μέρες και το άλλο σήμερα.
-
- Πάλι 10 λεπτά να ανοίξει. - Χάχαχα. Φίλε μου αυτά είναι κινέζικα για μένα σαν την συσκευή. Δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά. Εντωμεταξύ με είδε ο γιος μου που έχει την ίδια συσκευή, αλλά με άλλη ρομ, μία fake, και μου είπε ότι και το δικό του τα ίδια κάνει. Πρέπει να βρω κανένα γνώστη να τα πάω και βλέπουμε.
-
Του έκανα επανεκκίνηση και τα ίδια μάλλον. 4 λεπτά και ακόμα τίποτα.