Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ειδα οτι εφτιαξε κ η αποκριση στο τηλεχειριστηριο οταν το ανοιγεις δεν περιμενεις κανα λεπτο για να δουλεψει κ στην ρυθμιση που το εχω για την αναλυση της εικονας δεν κανει επανεκκινησεις την αναβαθμιση να πω την εβγαλε με ειδοποιηση χωρις να μπω να κανω αναζητηση Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από omegagr: “Ναι Καλλιθέα Αττικής.” Αξιζει αν βρεις να το φτιαξεις η να παρεις της 2 γενιας; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από omegagr: “Ξέρουμε κάνα τεχνικό στην περιοχή της Καλλιθέας να το πάω να μου το φτιάξει;” Καλλιθεα αττικης; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από g7maks: “Παράθεση από GEORGE13: “Εγινε η αναβαθμιση μια χαρα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου έκανε boot loop ή την πήρε κανονικά? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τωρα τι εχεις σκεφτει να κανεις; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα πηγαν τελεια δεν ξερω για εσας τι πηγε στραβα απο την αλλην ειπα αν παει κατι στραβα παω κ αγοραζω της 2 γενιας περιμενα να μου κολλησει αλλα οταν ανοιξε πηρα μια ικανοποιηση Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε καποιον τεχνικο να σας κανει reset Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγινε η αναβαθμιση μια χαρα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi box s εχετε η το καινουργιο δευτερης γενιας; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοιταξε γιατι δεν θυμαμαι εαν εχει reset να του κανεις Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα παλι χαμηλωσα ανάλυση στα 720 rgb το χρωμα κ διαπιστωθηκε οτι το streaming σε θεμα θεασης δεν εχω θεμα αλλα τα πληρωνω κανονικα τα 2 βασικα συνδρομητικα που ηθελα το Εον να ηταν πιο τιμιο σε σχεση με το cosmote tv Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καθόλου σήμα
ΜήνυμαΠροσπαθησες να περασεις ξανα την ρομ κ να στησεις απο την αρχη το κινητο; Να βαλεις την επισημη οχι την eea; Εγω την eea εχω αλλα δεν εχω τετοιο θεμα τωρα εαν εχει θεμα η συσκευη κ σ'αλλες sim θα σου ελεγα να το βαλεις για πωληση ανταλλακτικων Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαντα Γεροι Δυνατοι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα στην ομορφη παρεα Καλη μεγαλη Εβδομαδα ευχομαι για τον καθενα κ την οικογενεια του η Ανασταστη του Κυριου Ιησου Χριστου να ειναι Ανασταση για την ψυχη του Καλη Ανασταση Καλο Πασχα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα Χρονια Πολλα για την χθεσινη ημερα καλο υπολοιπο Κυριακης Καλη εβδομαδα ευχομαι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο στην παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk