Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

GEORGE13 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγηκε αν δεν την εχει παρει κανενας η 13.011.0 eea rom Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλη Σαρακωστη για τον καθενα ξεχωριστα ευχομαι με το καλο να φτασουμε κ να γιορτασουμε το Πασχα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο XDA θα βρεις κ σχολια για την καθε custom rom εγω απο καποιο αλλο φορουμ ειχα διαβασει εχουν βγαλει 4-5 rom αναλογα τι θελει ο καθενας αν εχεις telegram ασχολησου εχει ομαδες να μπεις να δεις Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η κινεζικη που φορας ελληνικα εχει; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κινεζικη θελεις να πεις Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα ξερετε ποτε θα παρουμε αναβαθμιση; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαρταετο η ομαδα θα φτιαξει; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλη τσικνοπεμπτη στην ομορφη παρεα αλλα μην φατε πολυ για να πατε αυριο για δουλεια μην σας πεσουν βαρια Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι εφαρμογη ειναι αυτη που στα παιζει οπως λες; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το γνωριζω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτη ειναι china αδερφε παντως ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα μας στειλεις το λινκ; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ασφαλως δεν λεω απλα ας κοιταξουμε λιγο πριν ζητησουμε βοηθεια για να μαθαινουν να μπορουν να αντιμετωπιζουν το καθε προβλημα εμεις οτι ξερουμε θα προσπαθουμε να τους το λεμε οπως κ για δικα μας προβληματα κοινος χαρα μας Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα γραφουν θεματα περι ρομ κ γενικοτερα πριν μπουν στο forum να δουν αν υπαρχουν απαντησεις στα προβληματα τους κ μετα να γραψουν παρα απευθειας στελνουν μηνυνα να πουν ασφαλως θα πεις εαν ξερεις μπορεις να βοηθησεις αλλα γιατι.........; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα θα ηθελα να ενημερωσει καποιος εμπειρος απο την κοινοτητα οταν κανουμε αναβαθμιση σε νεα ρομ τα βασικα θελω να πω αν πρεπει να γινετε καθαρη εγκατασταση η οχι κ στην καθε περιπτωση με οτι συνεπαγεται στησιμο εξαρχης εφαρμογες κωδικους εφαρμογων η κολληματα στην περιπτωση ota αν δεν κατεβει σωστα το αρχειο να περασουμε απο πανω την ρομ απο global σε eea κτλπ συγνωμη που αναφερω αυτο αλλα βλεπω συχνα το γεγονος αυτο χωρις να εχουν διαβασει διαδικασιες ευχαριστω πολυ συγνωμη εαν εγινα κουρ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επισης να χαιρεσαι την οικογενεια Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απλα βαλε λιγες κ καλες εφαρμογες να κοιταξεις κατι θεματακια που εχει αν δεν σε πειραζουν οπως θα τα διαπιστωσεις οπως εμενα οκ οποτε θα το ευχαριστηθεις χαρα ολων μας να βοηθουμε ωστε να κανουμε ολους να χαιρονται οποια συσκευη εχουν Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κ ολος ο κοσμος να μας θυμασαι να μαθαινουμε κανενα νεο σου Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια διευκρίνιση dimitrilogy.com ειναι κ βρισκουμε εφαρμογες κ οτι αλλο θελουμε για τα boxakia μας Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk