Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Τουλαχιστον μπορεσαμε κ βοηθησαμε να ενημερωσω πριν κανουμε καποια επιλογη να κοιταζουμε το προιον (reviews) για ακομα μια φορα μπραβο στην ομαδα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτο σου εξηγησα αλλα δεν με καταλαβες προφανως αν δεν δεις τον συγκεκριμενον στο βιντεο κ μεσω των εφαρμογων να κατεβασεις την εφαρμογη greek tv να βλεπεις τηλεοραση δεν κανεις τιποτα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατι τι δεν βρηκες κ δεν το εστησες; Δεν παρακολουθησες το βιντεο; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα μπορεσαμε να φτιαξουμε το boxaki; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δες το dimitrology εχει ενα απο αυτα που εχει ανεβασει που στηνει την συσκευη εχει παραλληλα site με το dimitrilogy που περιεχει κατηγοριες κ σχετικα με εφαρμογες με πολλα αλλα που προτεινει κοιταζεις τι σε ενδιαφερει πρωτα ομως το βιντεο για να πας μετα στο site να πω ευχαριστω πολυ στον Δημητρη που μου εδωσε το δικαιωμα να αναφερω το ονομα ωστε να βοηθησω εσενα με οποιον ακομα επιθυμει Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψαξε στο youutube γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω εδω εγω εβαλα ενα 32αρι κ το συνδεσα μαζι με το usb ethernet στο usb hub που το συνδεσα στο boxaki στις ρυθμισεις θα βαλεις να πηγαινουν οι εφαρμογες στο usb stick δεν θυμαμαι που ακριβως αν ψαξεις θα το βρεις ευκολο κ τονιζω το boxaki δεν εχει ολες τις εφαρμογες που εχει το κινητο διαβασε λιγο τα παραπανω που θα σε βοηθησουν το βιντεο ειναι απο ελληνα ας μας πουν οι πιο εμπειροι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το σεταρεις κ μας λες εντυπωσεις εαν μπορεις βρες usb hub κ usb ethernet κ usb stick να κανεις επεκταση μνημης θα δεις αλλο boxaki πιο καλυτερη συνδεση με το ethernet Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχει στο youtube απλα αναλυτικα πως θα σεταρεις μεσα σε λιγα λεπτα ομορφα κ ωραια την συσκευη σου οποτε απο εκει θα βρεις πολλες εφαρμογες που υπστηριζονται για την συσκευη σου κατι που συμβαινει μεταξυ κινητου smart box συσκευες κανω την διευκρινιση αυτη γιατι αλλες εφαρμογες στο smart box κ αλλες στο κινητο ολες δεν ειναι συμβατες (κινητου-smart box) Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

GEORGE13 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αγορια καλο Σαββατοκυριακο γεροι κ δυνατοι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα καιρικα φαινομενα εχουν αλλαξει πιστευω χειμωνα με πολλα χιονια κρυο δεν θα δουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο καιρος εχει τρελαθει τι να λεμε τωρα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απο τωρα αυτο σκεφτεσαι ας ειμαστε καλα κ εως τοτε μιλαμε το νου σου στο φαγητο; Χιονι θα δουμε φετος η οχι; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρονια Πολλα για την αυριανη μερα πολυχρονοι οι εορταζοντες κ το Αγιο Πνευμα να μας δινει φωτηση Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτη ομως κινεζικη δεν ειναι αν καταλαβα καλα; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτη ειναι κινεζικη ακομα eea η global δεν εχει βγει ας σου πουν οι εμπειροι γιατι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα ποτε θα εχουμε αναβαθμισεις στο miui 14; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω eea rom στο f3 πολυ καιρο τωρα κ το τηλεφωνο παει μια χαρα καθαρες εγκαταστασεις κτλπ εσας πως γινετε να σας παρουσιαζει γενικοτερα θεματα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα πως παει η παρεα; Ολα καλα; Σας επιασε το κρυο κ δεν μιλατε; Δεν βλεπω ενεργεια για να βλεπω λιγο κινηση εορτες ερχονται παμε λιγο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα καλο σαββατοκυριακο χρονια πολλα στους εορταζοντες Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχουμε για το youtube βλεποντας μεσω το mi box s να μην εμφανιζονται διαφημισεις; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk