Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν εχουν αναφερει στα global forum ωστε να μπορεσουν να το διορθωσουν; Θεμα με restart της συσκευης κ οτι μαυριζει; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ θεος να τον αναπαυει Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια Πολλα για αυριο Βοηθεια η Παναγια μας πολυχρονοι οι εορταζοντες Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα συνεχιζεται το θεμα με το mi box βρηκατε καμια λυση εκτος της αναλυσης; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνυχτα καλη εβδομαδα με υγεια Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια Πολλα στους εορταζοντες Χρονια Πολλα στους πιλοτους μας κ στο προσωπικο της ΠΑ Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα Καλη Εβδομαδα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο πσκ να εχουμε αν κ με την ευα θα μας χαλασει το σκηνικο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο μηνα με υγεια Χρονια Πολλα στους εορταζοντες Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα Καλο Σαββατοκυριακο να προσεχετε τους αερηδες Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια Πολλα Ζητω το Εθνος μας βοηθεια η Παναγια μας Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια Πολλα στους εορταζοντες κ αυριο με το καλο να εορτασουμε την εθνικη μας εορτη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλο σαββατοκυριακο να περασετε καλα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλο σαββατοκυριακο για ολη την παρεα προσοχη για καθε πραγμα που κανετε Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου φαινεται οτι πρεπει να χαμηλωνουμε την αναλυση οχι υπερβολικα οπως εκανα κ την εβαλα απο 1080p-60hz σε 1080p-50hz (αναλογα την αναλυση της τηλεορασης) αλλα καταλαβα οταν κανεις συνεχεια εναλλαγη στα καναλια να δημιουργει το θεμα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να υπογραμμισω τις ρυθμισεις τις εχω ετσι απο την αρχη που το ρυθμισα κ μου κανει θεμα για το color space το βαζεις παντα RGB για οτι box να εχεις κοιταζα καναλι σημερα χωρις να το αλλαξω μονο ηχο κ μου εκανε εντυπωση για αρκετη ωρα που δεν εκανε επανεκκινηση Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα τις αναβαθμισεις των εφαρμογων-συστηματος τις εχετε κανει μεχρι κ στην πιο προσφατη; Εχετε καμια ιδεα περα της εργοστασιακης επαναφορας μηπως κ διορθωθει το προβλημα; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο σαββατοκυριακο στην παρεα μας να ειμαστε καλα κ να προσεχουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θελω να μου πειτε συχνοτητα που σας το παρουσιαζει οσοι εχετε θεμα εμενα μια φορα μεσα στο 2ωρο κ ασυρματα το ιδιο δεν διορθωθηκε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανω ελεγχο με wifi κ θα σας ενημερωσω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk