Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τι να πω εγω την πέρασα μέσω fastboot που υποτίθεται το καθαρίζει ολο το κινητό. Μετα απο μια μερα μου έβγαζε μυνηματα καθε και λίγο η ταδε εφαρμογή σταμάτησε. Συν που οταν είχα το viper και την κατέβαζα κάτω την εφαρμογή και όταν πήγαινα να ανοίξω την οθόνη σέρνοντας προς τα πάνω δεν άνοιγε και οταν άνοιγε έβλεπες στο viper απο μονο του ειχε γράψει οτι να είναι στο πληκτρολόγιο
-
φτουυυ το ξεχασα γιατι νομιζα αφου φλασαρα την official θα χαθηκε το recovery οπως χαθηκε που την φλασαρα μεσω fastboot. τωρα δεν πειραζει περασα την δικια μας 10αρα,βαριεμαι να ξανα φλασαρω και να στηνω. μανωλη ερωτηση,αφου μου εδωσες σε λινκ την 11 αλλα σε recovery rom και οχι fastboot αυτη δεν μπορω να την φλασαρω μεσω twpr?πρεπει αφου παω σε official το πρωτο φλασαρισμα να ειναι μεσω fastboot rom?
-
Λοιπόν για καποιο λογο έγινε στραβή. Μπαινω twpr κανω ενα wipe chase davlik και φλασαρω την 11 πανω στην 11 να εξαλείψω καποια προβλήματα ολα οκ δεν μου εβγαλε κανένα failed παει να ανοίξει το κινητό και κολαειι στο miui unlock δεν προχωράει στο επόμενο. Ξανα επανεκκίνηση τα ιδια και τωρα; παλι καλά ακομα υπήρχε το twpr recovery μπαίνω ξανα φλασαρω την 11 τα ιδια. Ξανα μπαινω recovery και παλι καλα είχα την δικια μας την 10 stable φλασαρα αυτή ξανά το έστησα απο την αρχη αν και είχα κρατήσει bac…
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Μου έφυγε εμένα αλλά το ξανα πέρασα με fastboot και καπάκι έκανα και root με την γνωστή εφαρμογή και έμεινε για πάντα το twrp ” Πως το κατάλαβες ότι σου έφυγε; όταν οαε να κλείσεις το κινητό η επανεκκίνηση δεν σου έβγαζε την επιλογή να μπει σε recovery; γιατι εμένα δεν την βγάζει αλλα αμα απενεργοποιησω το κινητό και πατήσω μετα το power και volume + μπαίνει στο recovery
-
Ναι μου λείπει και εμενα το dolby atmos τα παιδιά αμα ρίξουν καμια ιδέα αμα μπορεί να μπει αν και δεν νομιζω ζητάμε πολλά εφόσον βαλαμε την official rom. Εγώ θα ζητούσα μια χάρη από τα παιδιά αν και ξερω οτι δεν γίνεται. Παλιά στο φόρουμ πριν γυρίσουμε σε cn rom βγάζαμε ελληνικές απο τις global νομίζω. Ξερω οτι ζητάω πολλά αλλα αμα ασχολιοντουσαν την τελευταία ρομ global δεν μπορούν να την βελτιώσουν να την κάνουν με τα ελληνικά xtrv. Έτσι και αλλιως το mido τελείωσε δεν πρόκειται να βγάλει αλλη…
-
ωραια ολα καλα παιδια περασα την official 11 και περασα και το twpr recovery και φλασαριστηκε με το magisk και το κρατησε οποτε για mido αμα φλασαριστει ειναι μια χαρα. το μονο που με χαλαει δεν εχει το dolby atmos για να εχεις ποιο δυνατο ηχο. θα την δουλεψω καμια 2 εβδομαδες πως παει απο θεμα μπαταριας και αμα με χαλαει το μονο ευκολο πλεον παω πισω στην δικια μας 10αρα.
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι ” Γιατι ρώτησα και τον miui art τον Δημήτρη και μου ειπε μπορεί να μην κρατήσει να χρειαστεί το lazyflasher αλλα νομιζω οτι ο φιλος ποιο πανω στο mido νομιζω που ρβαλε την 11 official και εβαλε το twpr φλασαρε το magisk. Το lazyflasher και αυτο με τον ιδιο τροπο μπαινει; σαν το magisk δηλαδη το φλασάρεις με το twpr;
-
Παράθεση από makis1024: “Κράτα με το twrp που έχεις στην xtrv ένα Nandroid backup , εάν δεν σου αρέσει η miui 11 , γυρνάς μέσω restore στην xtrv που φοράς σεταρισμένη όπως την έχεις την ώρα που παίρνεις το backup. Restore θα κάνεις με το ίδιο twrp, όχι άλλο. ” ερωτηση πριν φλασαρω,λοιπον εχω την ελληνικη οκ?καταρχην εκανα μια δοκιμη ετσι να δω ειμαι σε fastboot στο κινητο συνδεμενο σε θυρα usb2 μπαινω σε εντολη απο το παραθυρο εντολων των windows κλασικα adb fastboot devices αναγνωριζει το κινητ…
-
Παράθεση από makis1024: “Κράτα με το twrp που έχεις στην xtrv ένα Nandroid backup , εάν δεν σου αρέσει η miui 11 , γυρνάς μέσω restore στην xtrv που φοράς σεταρισμένη όπως την έχεις την ώρα που παίρνεις το backup. Restore θα κάνεις με το ίδιο twrp, όχι άλλο. ” ενοοειτε αυτο θα κανω θα κρατησω ενα back up