Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 112.
-
Και έμενα κάνει reboot το Mi3 στο miui.en λέει 5.12.4 ενώ εδώ 5.12.3 μήπως έκαναν κάποια αλλαγή?
-
Νομίζω πως η τελευταία ROM σέρνεται όπως και η προηγούμενη της....με καθαρό Install όλα αυτά...το Xposed μπορεί να μπει στις καινούριες ROM σαν mode?(αν λέω τον σωστό όρο) αν και το κάνω χειροκίνητα πλέων....κάτι ακόμα στις τελευταίες ROM από όταν συνδυάσατε το Source από xiaomi.eu και en.miui.com υπάρχουν πολλές άχρηστες γλώσσες μέσα στο κινητό ενώ με το en.miui.com ήταν Αγγλικά Κινεζικά Ελληνικά (και έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο γρήγορο το κινητό με miui.en πάρα με .eu σε θεμα ανταπόκρισης αν…
-
Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σας βοηθήσει αυτή η ρύθμιση... Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Μπαταριά>Διαχ. χρίσης μπαταρίας εφαρμογών
-
Ας μου πει κάποιος άμα υποστηρίζει xposed κάθε εβδομάδα περνάω την νέα ROM και τελικά γυρίζω πίσω στην 5.9.17
-
χρησιμοποιεί κανείς xposed να μου πεί άμα το υποστηρίζει η νέα έκδοση..?
-
xposed έχουμε?
-
Να μαντέψω πάλι δεν έχουμε έλεγχο δόνησης ούτε Xposed ε?
-
Xposed MIUI Mi3
Μήνυμαδίκιο έχεις
-
Xposed MIUI Mi3
Μήνυμααυτό να το πάρουμε ως...?
-
Xposed MIUI Mi3
ΜήνυμαΚανένα από τα δυο δεν σου δίνει αγορά εντός εφαρμογής χωρίς να πληρώσεις....το LP μπλοκάρει διαφημίσεις απευθείας από τις Υπηρεσίες Google Play δλδ άμα πας να δεις το αναγνωριστικο διαφημίσεων δεν υπάρχει....είχα κάποτε το adblock plus για κινητό και δεν το έκανε αυτό άμα θυμάμαι καλά...άσε που έτρεχε σαν εφαρμογή και έκλεινε και μονή της εντάξει με ότι βολεύετε ο καθένας δεν λέω άπλα τα βρήκα όλα σε ένα οπότε με βόλεψε όσο για εφαρμογές δεν ξέρω μην πολύ εμπιστεύεσαι το black market..
-
Xposed MIUI Mi3
ΜήνυμαΑν εννοείς λεπτομερείς για το Lucky Patcher να σου πω πως μπλοκάρει διαφημίσεις σε όλες τις εφαρμογές (και σε browser νομίζω) επίσης μπορείς να κάνεις (αγορές) εντός κάποιων εφαρμογών χωρίς να πληρώσεις δλδ σου λέει αντί για 2.99ε 0.00ε....γενικά έχει και άλλα εργαλεία που δεν μπορώ να σου περιγράψω.. παντός είναι πάρα πολύ χρήσιμο
-
Xposed MIUI Mi3
ΜήνυμαΣτο να ενεργοποιώ κάποιες ρυθμίσεις στο Lucky Patcher
-
Xposed MIUI Mi3
Μήνυμαα μάλιστα...οκ σε ευχαριστώ
-
Xposed MIUI Mi3
ΜήνυμαΤελικά το πρόβλημα είναι του MIUI γενικά..? η μόνο της Ελληνικής ROM...?
-
Μήπως έβαλαν έλεγχο δόνησης για το Mi3-Mi4? το Xposed Framework δουλεύει?
-
Xposed MIUI Mi3
Μήνυμαόχι άπλα έχω το WSM Tools v2.3.4.apk από εδώ WSM Project | BZ.pro σε παλιότερες ROM δούλευε κανονικά
-
Xposed MIUI Mi3
ΜήνυμαΤι παίζει? έχω την Dev v5.10.15 με TWRP Recovery v2.8.5.0