Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 324.
-
Αυτο το ξερω οτι ειναι παντα μπροστα απο τις stable οι dev απλα επειδη ειδα οτι σε καποιους δεν τους αφησε να βαλουν την τελευταια dev επειδη ειναι διαφορετικη εκδοση android (8.1 με 9) για αυτο το πραγμα λεω. Θα με αφησει απο την 10.0.3.0 na pav se δεω ή θα μου πει ειναι διαφορετικη εκδοση......παπαλα!!!!
-
@sakism46 δεν θελω να το διακινδυνευσω, μπορει να μη σταθω τοσο τυχερος για πολλους λογους........ Εμενα βασικα το ζορι μου ειναι επειδη εχω καλομαθει με τις dev δεν θελω ουτε να βλεπω τις stable. Αν κανω το update που λεει στην 10.0.3.0 θα μπορεσω να παω μετα στην τελευταια dev? αυτο ειναι που με καιει. Δεν με νοιαζει αν ειναι 8.1 ή 9 η εκδοση του android......αλλα επειδη η τελευταια dev σιγουρα ειναι 9 εκει ειναι το ζορι μου.
-
Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα και εγω σημερα το Mi 8 6/64 black global και φοραει πανω την 9.6.7.0 stable (OEAMIFD) και θελω να βαλω dev μεχρι να ερθει η ωρα του ξεκλειδωματος και περασματος της δικιας μας ROM. Αν βαλω την 8.9.7. global dev θα εχουμε κανενα θεμα με το antiroll? Για να παω μετα στην τελευταια dev? Ή να κανω την ενημερωση στην 10.0.3 stable που μου ηρθε μολις ανοιξα το κινητο? Και μετα να βαλω την τελευταια dev μεχρι να ξεκλειδωσω? Με το Mi note 3 δεν υπηρχαν τετοια θεματα.....…
-
Καλησπερα παιδια. Ειτε με το fix, ειτε με την τελευταια αναβαθμιση ο συγχρονισμος στο mi cloud κρασαρει συνεχεια......... Τωρα ειμαι με την τελευταια 8.11.15 και δεν μπορω να συγχρονισω Τ Ι Π Ο Τ Α.....ουτε εικονες ουτε μυνηματα ουτε ιστορικο κλησεων, ενω πριν με την 8.10.21 (αν θυμαμαι καλα) μονο την αρχικη οθονη δεν μπορουσα να παρω backup... (και εκανα και επεκταση του χωρου) και δεν μπορω να τον εκμεταλλευτω!!! Καμια ιδεα??? (εκτος του fr) Υ.Γ. 1.Ξεχασα....πηγα στο link για την ArΩmA και μου…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Καλησπερα σε ολους,προσφατα εκανα αναβαθμιση του αποθηκευτικου χωρου στο mi cloud και προσπαθω να κανω αντιγραφο ασφαλειας της αρχικης οθονης και ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου. Μου βγαζει συνεχως εδω και τρεις μερες "αποτυχια, δοκιμαστε αργοτερα". Προβλημα server? ή θεμα της ROM? Ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader και φοραω την 8.11.1 την δικια μας. Καμια ιδεα τι συμβσινει? Εκανα την αναβαθμιση του χωρου μονο και μονο για να μπορεσω να κανω αντιγραφο ασφαλειας εν οψει αλλαγης της συσκευης …
-
@lallasgr σε ευχαριστω πολυ. Εκανα το λαθος και απο τις πρωτες σελιδες πηγα κατευθειαν στην τελευταια γιατι φανταστηκα οτι εκει θα αναφεροταν καπου. Ευχαριστω και αναμενω νεωτερη εκδοση.
-
Καλησπερα παιδια, γιατι μετα την τελευταια ενημερωση δεν μου δειχνει τον καιρο και λεει "Συνδεθειτε με την εφαρμογη για ενημερωση"? Εκανα και καταργηση της συζευξης και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης, αλλα τιποτα. Καμια ιδεα????? Ευχαριστω πολυ.
-
-
-
-
@amavroudis ισως να μην εγινα κατανοητος. Το κινητο που παρηγγειλα ειναι global version και λογικα θα φοραει την global stable πανω, και ρωταω αν ξεκλειδωσω κανονικα με τον λογαριασμο μου τον bootloader θα μπορεσω να βαλω την δικια μας rom πανω ή θα αντιμετωπισω κανενα θεμα (brick) λογω sources της rom και αλλαγης πολιτικης της μαμας Xiaomi? Για αυτο θελω να ειμαι οσο γινεται πιο σιγουρος.... Απο εκει και μετα οι μ@λ@κιες πληρωνονται, αν την κανω εγω!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ παντως ολους για την β…
-
@amavroudis καλησπερα, τα βασικα και αρκετα παραπανω τα ξερω, απλα με τις αλλαγες τωρα με global και china version δεν ξερω τι παιζει.....οποτε για να μην μεινω με ενα τουβλο (brick) στο χερι για αυτο ρωταω: Η rom του forum μπαινει στο κινητο αφου ξεκλειδωσω bootloader? Περιμενω την global version, και δεν θελω με τιποτα να μεινω στην global rom, ουτε stable ουτε dev. Ενα ναι ή ενα οχι μου αρκει την υπολοιπη διαδικασια ξερω να την κανω και δεν ειναι η πρωτη και πολυ πιθανον ουτε η τελευταια φορα…
-