@liquid 9.2.2.0 αυτή έχω σκοτώνει στο είπα.Απλά όταν μπορούν τα παιδιά να δούν αυτό που λέω για light notification στο whasapp Υ.Γ. Το κάνει και σε άλλο πρόγραμμα σε στυλ messenger αυτό με το Light notification!! Please δειτε το ,είμαι στη τελευταία Stalbe
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην βιαστείτε, καθυστερούμε λιγάκι γιατί ετοιμάζουμε πολλές stable με global source που θα σπέρνουν. Λιγάκι υπομονή.... ” Καλημερα γιατί μας το είπες αυτό και θα μείνω σε αναμμένα καρφιά χαα, α, α @liquid με ποία ρομ σου ανάβει?
Ωπα παιδιά πρόβλημα στο whatsapp αν σας στείλει κάποιος μήνυμα αναβει το φωτάκι με την τελευταία stable xtrv? Φυσικά και εχω ενεργοποιήσει να ανάβει..... Για δείτε παρακαλώ και ενημερώστε με
Παράθεση από liquid: “Την ημερα το κινητο στο αυτοματο βγαζει τελειες φωτογραφιες, και πραγματικα η λειτουργια πορτραιτο σου κανει ενα πολυ ωραιο 3d εφε , δοκιμαστε το. Τη νυχτα ομως...ειδικα σε τοπια η διαφορα ειναι αμειλικτη. Ειτε με φλας(φωτο μεσα στο δωματιο με μηδεν φωτισμο) ειτε χωρις (φωτο το τοπιο εξω απο το μπαλκονι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) η GCmod5 ειναι μονοδρομος. Δεν εχω ξαναδει τοσο λεπτομερεια σε φωτογραφια βραδυ, (για κινητα μιλαμε παντα). Δοκιμασε το και θα καταλαβεις! ” Δο…
22 ωρες ακομα και ξεκλειδωνω παιδες...ουτε το Αγιο Φως να περιμενα! κατι ασχετο το Mi note 3 εχει amoled Οθονη; Compare Xiaomi Mi Note 3 128GB vs Sharp Aquos S2 - Xiaomi Mi Note 3 128GB vs Sharp Aquos S2 Comparison by Price, Specifications, Reviews & Features | Gadgets Now
Παράθεση από geoanto555: “Βρε... χθες το βράδυ το έγραψε ο @makisfz ####### ” το εκανα LCM information: Sharp fhd cmd incell dsi panel ποια ειναι πιο καλη;
Παράθεση από geoanto555: “2 έχουμε, το ένα απο τα 2 δουλεύει σίγουρα στα κινητά με τις sharp οθονες(ανάλογα με την ρομ που έχει) Για τις jdi δουλεύουν και τα 2/. ” @geoanto555 καλημερα! οταν λες τα κινητα με τις sharp Ποια εννοεις; και πως τα ξεχωριζουμε;