Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 150.
-
Οκ μισό λεπτό να βάλω το teamviewer
-
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός.? Έκανα εκκίνηση με το twrp το οποίο είναι εγκατεστημένο
-
Τώρα το ξαναξεκλείδωσα έκανε reboot και μου ζητάει να βάλω κωδικό. Τι κώδικό να βάλω?.. Τι κάνω..? Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..!
-
Ξεκλείδωσα το bootloader και εγκατέστησα το TWRP Recovery αλλά δεν είχα rom στη συσκευή. Προσπάθησα με το Adb να βάλω Rom και Stable και Dev αλλά τζίφος.. Τώρα έχω ένα Brucked τηλέφωνο που ανοίγει μόνο το fastboot. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με το mi flash tool σε EDL mode από αυτόν τον οδηγό youtube.com/watch?v=g0xWYvmj4aE αλλά μάταια γιατί έχω σφάλμα "cannot received hello packet". MiFlash is trying to reset status". Τι κάνω τώρα? Έχει κανένας καμία ιδέα..???????? SOS βοηθήστε..!!!!
-
Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την ROM σταματάει το Adb και στο κινητό βγάζει αυτό το σφάλμα. Τι να κάνω.? Μιλάμε για Redmi Note 3 Pro.. Ευχαριστώ..! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25877/
-
Εδώ και 15 μέρες έχω βάλει στο Redmi Note 4G που έχω την Global V8.1.2.0.KHIMIDI (MIUI8) από το en.miui.com. Εδώ βλέπω ότι υπάρχει η V8.1.1.0. και έχω τις εξής δύο απορίες 1) Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ελληνική ROM και την Global που έχει πολύ καλή μετάφραση και σε τι υπερτερεί η μία από την άλλη 2)Τι θα αλλάξει αν βάλω την ελληνική; Αξίζει; Ευχαριστώ..! Υ. Γ. Η Global δεν έχει καθόλου κινεζικες εφαρμογές και επίσης λείπουν οι περιττές mi εφαρμογές όπως το mi key και άλλα.
-
Σε Redmi Note 4G δεν ανοίγει με τίποτα. Όσες φορές και αν προσπάθησα να την βάλω και με wipe σε όλα πάλι δεν μπαίνει. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Θα ξανά φλασαρω την 6.11.17 GTV forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24861/
-
Πότε ακριβώς ξεκινάνε οι προσφορές της Black Friday και πόσο κρατάνε; Μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει γιατί μπερδεύτηκα λίγο . Παρατήρησα ότι καποια site (π.χ. Geekbuying και to2c) υποτίθεται ότι κάνουν προσφορές εδώ και μια εβδομάδα ενώ στην πραγματικότητα έχουν ανεβάσει τις τιμές. Να περιμένω την Παρασκευή να τις πάνε στα προηγούμενα επίπεδα ή να κάνουν κάποια έκπτωση ή ότι έγινε έγινε. ? Ευχαριστώ . . !
-
Με τα υπόλοιπα μοντέλα τι γίνεται ; ; ; Ευχαριστώ . . !
-
Καλημέρα . . ! Πότε να περιμένουμε για το Redmi Note 4G/LTE => . ? Έχω Stable 7.5. Θα κάνω απλό update η θέλει κάποια άλλη διαδικασία με wipe και factory Reset . ? Thanks . . !
-
Έχω την Stable 7.3.1.0 (που είναι Stable αλλά miui 7) σε Redmi note 4G. Για να πάω στην νέα stable ποια βήματα πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ..!
-
Ευχαριστούμε πολύ..!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους..!
-
Γειά σας παιδιά.. Παρατηρώ ότι για το Redmi Note 4G υπάρχει ως τελευταία η xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V7.2.2.0. Εγώ έχω την 7.3.1.0 Stable την οποία την έχω λίγες εβδομάδες. Ποια τελικά είναι η τελευταία; Υπάρχουν διάφορες; Ευχαριστώ..!
-
Thanks..! Καλή Ανάσταση σε όλους..!
-
Παιδιά στις τελευταίες δύο Roms έχω πρόβλημα με το άλμπουμ. Με πετάει συνέχεια έξω και πολλές φορές δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες. Να αναφέρω ότι έχω κάνει καθαρισμό από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές.... και δεν λύθηκε το πρόβλημα... Έχω το Redmi Note 4G. Επίσης στο albums που είναι οι φάκελοι δεν μπαίνει καν. Ευχαριστώ..!
-
Μετά από μια εβδομάδα με την νέα ROM σε Redmi Note 4G μπορώ να πω ότι η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από μια μέρα και ότι επέστρεψε η υπερθέρμανση της συσκευής ακόμη και με απλό σερφαρισμα στο ίντερνετ.. Επίσης κάνει κακή διαχείριση της Ram. Περιμένω την επόμενη..
-
Παράθεση από iliasnous: “Για Redmi Note 4G LTE DS έχω το εξής πρόβλημα. Πέρασα την προηγούμενη GTV rom κάνοντας καθαρή εγκατάσταση με fastboot κ τώρα που θέλω να περάσω αυτή μέσω updater μου κάνει loop το σηματακι της xiaomi στην εκκίνηση. Σαν να μην έχει recovery.Βγάζω τη μπαταρια κ μετά bootαρει κανονικά..Κάποια ιδέα? Επίσης το Dolby Atmos και το supersu.zip λείπουν.Το mod για τα μηνύματα υπάρχει. ” Έκανα επανεκκίνηση σε recovery mode και ξαναπερασα τη ROM. Όλα οκ...! Σε ευχαριστώ πολύ για την…
-
Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο Redmi note 4G υπάρχουν τα παρακάτω, γιατί έβαλα τη νέα ROM και δεν τα βλέπω. - Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos - Προσθήκη του supersu.zip στην εσωτερική SD για εγκατάσταση κατ'επιλογή - Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) Ευχαριστώ..!