Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 150.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους...!
-
Την έχει δοκιμάσει κανείς σε Redmi note 4G..? Υπάρχει κάποιο Bug.; Η μπαταρία πώς τα πάει;;
-
Καλή επιτυχία σε όλους....!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις... Έστειλα έμβασμα στην Revolut άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει..!!! Αναμένουμε..!!! Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη..!!!
-
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...? Με PayPal οι αγορές από εξωτερικό γίνονται κανονικά; Προσπάθησα να κάνω μια αγορά από aliexpress με prepaid της Πειραιώς και δε γίνεται. Αυτοί δεν έχουν PayPal και τώρα το παλεύω με revalut. Με απλή πιστωτική ακόμη ισχύουν τα capital controls.? Ευχαριστώ.!
-
Μήπως το κινητό είναι μαϊμού και δεν είναι γνήσιο Xiaomi.. Λέω εγώ.... Από που το πήρες;;;
-
Το είπα γιατί το νήμα ξεκίνησε για το Redmi Note 3 Pro.. Σε ευχαριστώ.!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sonicaki: “1) Πως γινεται να περνάνε άλλη rom αυτοί με κλειδωμένο bootloader; 2) Ας πούμε οτι θέλω κι εγώ να την βάλω κάποια στιγμή γιατί βαρέθηκα τα εγγλέζικα και θέλω να βλέπω ελληνικά. Γίνεται χωρίς να έχω κάνει τη διαδικασία ξεκλειδώματος και πως; ” Η απάντησή σου και στις 2 ερωτήσεις σου... => εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu ” Αυτό το post όμως και αυτή η διαδικασία αφορά μόνο τις συσκευές με mediatek επεξεργαστή σωστά.; Για snapdragon που έ…
-
Δεν έχει σχέση με την ελληνική κοινότητα και υποστήριξη. Όλοι το κάνουν οικειοθελως και αφιλοκερδος, οπότε μην είσαι παράλογος. Το θέμα είναι ο κλειδωμένος Bootloader. Όταν ξεκλειδωσει τότε όλα θα γίνουν..
-
Ορισμένα από τα στατιστικά της μπαταρίας του Redmi Note 4G μου με την 5.12.10. Ο λόγος για τον οποίο επέστρεψα στην συγκεκριμένη ROM...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version. Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM. ” Ένας απο τους λόγους που σχεδόν κάθε εβδομάδα περνάω την καινούρια Developer ROM και την αντίστοιχη Stable όταν αυτή βγει, είναι το ότι: 1. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους 2. Πολλές φορές και οι stable έχουν bugs 3. Το πρόβλημα με την αυτονομία το έ…
-
Στο minideal αν δείτε στα σχόλια με τις παραγγελίες λένε ότι έχουν και ελληνικά. Αν έχει πάρει κάποιος κινητό από εκει μπορεί να την ανεβάσει κάπου; Ακόμη και από το αγγλικό φόρουμ. Δείτε τον σύνδεσμο και τα σχόλια Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone Golden free shipping
-
Παιδιά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (ανεξάρτητα από τη δουλειά των παίδων), μόνο αναβάθμιση δεν το λες αυτό που γίνεται τελευταία. Υποβάθμιση θα μπορούσες να το πεις.. Μετά από πολύ ταλαιπωρία και σπάσιμο νεύρων κατελειξα στην 5.12.10. Στήνω το κινητό από την αρχή και εδώ και 6 ώρες ή μπαταρία τα πάει καταπληκτικά. Λίγο το κλειδωμένο Bootloader, λίγο οι κακές αναβαθμίσεις που πανε από το κακό στο χειρότερο με αρκετά Bugs, με έχουν κάνει από θαυμαστή το miui να τι έχω βαρεθεί και να …
-
Σε μια παλιότερη συζήτηση που είχα κάνει πρινα αρκετούς μήνες με τον MIUI_ART ή με κάποιον άλλο έμπειρο μου είχε πει αυτό που προανέφερα. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε δεν ξέρω, για αυτό και ρώτησα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε.. Και σχεδόν κάθε εβδομάδα πάω από Developer σε Developer..
-
Παράθεση από mparaxir: “η πρωτη ειναι stable και η δευτερη ειναι developer ελπιζω να μην εβαλες την δευτερη αμα φοραγες την πρωτη γιατι πρεπει να κανεις factory reset.τα πραγματα εχουν ως εξης ειτε developer εχεις ειτε stable αμα θες να μεταπηδησεις απο την μια στην αλλη πρεπει να κανεις factory reset ” Έχω την αίσθηση ότι από Stable σε Developer πας με απλό update ενώ από Developer σε Stable χρειάζεται επαναφορά. Επίσης όταν πας από Stable σε Stable και από Developer σε Developer δε χρειάζεται …
-
Παράθεση από GnF: “μπαταρία μαύρα χάλια και από εδώ όπως και στις τελευταίες 5 - 6 εκδόσεις. πίσω στην 5.12.10 για εμένα. οι κινέζοι το πάνε απο το καλό στο χειρότερο. σε λίγο θα μου κρατάει λιγότερο και από τηλέφωνο με την μισή μπαταρία. ” Πώς θα πας πίσω στην 5.12.10.? Εγώ πήγα μέσω update χωρίς wipes και είχα πρόβλημα με το Android. Έβγαζε συνέχεια ένα error και με το ζόρι ξαναεβαλα την τελευταία GTV. Μιλάμε για μια από τις χειρότερες Rom. Τηγανιζεις άνετα αυγά από την υπερθέρμανση και η μπατ…
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Μετά από 11+ ώρες με τη νέα ROM σε Redmi Note 4G η μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση είναι στο 18% και οπότε μπαίνω στον Chrome ανεβάζει θερμοκρασία. ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ BUGS ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. Θα κάνω ακόμη μια φόρτιση και αν δεν στρώσει με βλέπω για επιστροφή σε μια προηγούμενη. ” Μέσα σε μισή ώρα και ελάχιστη χρήση έπεσε η μπαταρία στο 5%. Αλλάζω την ROM χωρίς δεύτερη σκέψη...
-
Μετά από 11+ ώρες με τη νέα ROM σε Redmi Note 4G η μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση είναι στο 18% και οπότε μπαίνω στον Chrome ανεβάζει θερμοκρασία. ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ BUGS ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. Θα κάνω ακόμη μια φόρτιση και αν δεν στρώσει με βλέπω για επιστροφή σε μια προηγούμενη.
-
Στο Redmi note 4G μετά από 7 ώρες περίπου χρήσης μπορώ να πω ότι το κινητό δουλεύει καλουτσικα, χώρα μέχρι στιγμής κανένα Bug. Η μπαταρία προς το παρόν είναι πάνω κάτω στα ίδια όμως θερμαινεται αρκετά. Μόνο με χρήση Internet και ζεσταίνεται, φαντάσου να παίξεις παιχνίδια...