Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 193.
-
@osalonikios Προφανως και δεν με ενδιαφέρει αν η selina είναι Μπάμπης η χοτσιμινχ. Κατανοητό γιατί έχουν γυναικείο και σταθερό όνομα. Από vickmall ήταν η αγορά μου (η αποτυχημένη) αλλά και η αγορά του xiaomi. Το κατάστημα αν και σχετικά ακριβότερο το επέλεξα για ένα και μόνο λόγο, γιατί σαν απειρος ήθελα να έρθει με global rom και όχι με πειραγμενη multi. Πράγματι έτσι έγινε. Αν έγιναν όλα όπως τα περιγράφει ο συνφορουμιτης (κρατάω μια επιφύλαξη γιατί πολλά διαβάζουμε στα φορουμ) τότε απλά το ge…
-
@osalonikios Επειδη ειμουν και εγω τοτε στα τυχερα πακετα (ειχα παραγγηλει ενα meizu) αλλα απο αλλο καταστημα μπορω να κατακρινω το geek για το γεγονος οτι απο μονοι τους δεν τον προετρεψαν να κανει dispute.Απο εκει που εκανα την αγορα με το που φανηκε οτι δεν προχωραει η κατασταση και πριν συμπληρωθουν οι μερες που εγραφε το site με προετρεψαν να κανει dispute και οτι δεν θα αντικρουσουν τα λεγομενα μου στο paypal,οπως και εντελει εγινε. Θεωρω αθλια τη συμπεριφορα του geek ενω προφανως ηξερε οτ…
-
Η άλλη λύση είναι να αγοράσω από το γνωστό κατάστημα του aliexpress που στέλνει με DHL αλλά με στάση στην Αγγλία ώστε να μην πληρώνεις τελωνείο. Βγαίνει και καλά η τιμή. Απλά δεν έχω ξαναψωνισει από Ali και φοβάμαι. Έχει κανείς εμπειρία? Είναι το alipay εξίσου αξιόπιστο με το PayPal? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@osalonikios Βρε δεν διαφωνω απλα ψαχνω μια μεση λυση μεταξυ κοστους -ταχυτητας.Ουτε 3 βδομαδες παραγγελια ουτε 50αρικα στο κεφαλι.Γιαυτο κοιταω κινεζικα καταστηματα με ευρωπαικη αποθηκη. @NasDriver Απο vicκmall αγορασα και το redmi και δεν ειχα θεμα,απλα τυγχανει να εχει γενεθλια σε καποιες μερες ενας γιατρος-ΘΕΟΣ και πλεον φιλος και θελω να του παρω ενα καλο δωρο.Δεν προνοησα νωριτερα γιατι δεν ειχα τα χρηματα νωριτερα.Δυστηχως το mi5 δεν το φερνει το vickmall στην ευρωπαικη αποθηκη ,θα ηταν η…
-
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από την ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy γιατί στη παρούσα φάση βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω χρόνους Κίνας. Έχει αγοράσει κάποιος xiaomi συσκευή και αν ναι με τι rom έρχεται? Σε mail που έστειλα η απάντηση τους ήταν σε επίπεδο κατρουγκαλου όταν μιλάει για κόψιμο συντάξεων, συγκεκριμένα για το mi5 μου είπαν ότι είναι official rom καλά μέχρι εδώ, παίρνει ota updates μια χαρά, έχει πολλές γλώσσες αλλά όχι ελληνικά καλά είμαστε και....... Μέχρι στι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “o γαμπρός βλέπω κοιτάει την ώρα αγχωμένος-τρομοκρατημένος. κατάλαβε μάλλον ότι είναι πλέον αργά για να την γλιτώσει......” Τι να του κάνω? Γείτονας είναι και τον είχα ενημερώσει για τα καλά του γάμου αλλά επέμενε!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@geomos νομίζω λίγο σου ξέφυγε... Σαν κουνημένη είναι..” Κοίτα ήταν όλος ο κόσμος εν κινηση και με λίγο φωτισμό. Τώρα πρόσεξα ότι κατά λάθος έχω πιξελιασει εκτός από το πρόσωπο του παιδιού και κάποια άλλα σημεία. Θα την ξανά ανεβάσω
-
Παίδες καλησπέρα! Αν και ικανοποιημένος απο την global dev 6.9.9 έχω παρατηρήσει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με ακριβως τις ίδιες εφαρμογές και χρηση που εκανα με την global stable 8. Έτσι σκέφτηκα να κάνω μια επιστροφή σε stable. Η διαδικασία ποια είναι? Τις τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί με τα προβλήματα που δημιουργούνται κατα τιν μετάβαση απο lollipop σε marshmallow. Απο marshmallow σε ,lollipop τι γίνεται? Τέλος αν αποφασισω να περάσω την δικιά μας τελευταία stable ο οδηγός είναι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antoniadisk: “Παιδιά καλημέρα. Ήρθε και το δικό μου (της συζύγου δηλαδή) Είχε πάνω την official 8.x.x.x (δεν πρόσεξα ακριβώς), πάτησα να δω αν έχει ενημερώσεις, κατέβασε και έκανε μια κανονικά σε 8.0.1.0. Μια ερώτηση. Η σύζυγος δεν έχει πρόβλημα με τα Αγγλικά και δεν το θεωρώ απαραίτητο να βάλω την Ελληνική ROM. Αν δεν βάλω, τι χάνω? Δηλαδή τι επιπλέον κερδίζω με την Ελληνική ROM?” Αν δεν έχει θέμα με τα αγγλικά μην κάνεις τίποτα. Απλά βαλε μια third party εφαρμογή για μηνύματα (Goo…
-
Γιωργος Μος has shared 2 photos with you! | Flickr Μία μικρή δοκιμή με λίγο φωτισμό ,ή stock camera είναι ή μαμισια της MIUI όλα αυτόματα με ενεργό το HDR και ή δεύτερη ή Google camera όλα αυτόματα με ανοιχτό το HDR+. Είμαι στην official global developer 6.9.9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Οποτε οποιοι κανουν αναβαθμιση σε MM και παιξουν πχ με τελευταια εκδοση Google Camera που υποστηριζει και MM μπορει να δουν και καποια διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας?” Δοκιμασα όλες τις mm based εκδόσεις της Google camera,δυστηχως βαραει fc στην επιλογή για βίντεο και είναι ασταθής ώστε να μην μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Θα κάνω μία δοκιμή γιατί είδα οτι είχε ενεργή την επιλογή HDR+ που πριν ήταν μόνο για Nexus. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας …
-
Παράθεση από ste3001: “Δηλαδή το rdn3 πόσο sot βγάζει;;; Εγώ στο rdn4 μου βγάζει 6+ ώρες... (Hidden Content) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Κοίτα με τη χρήση που κάνω συνήθως ξεπερναω το 8ωρο αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης γιατί εσύ μπορεί να κάνεις βαρύτερη χρήση. Σε στάνταρ benchmark (PC mark) σε ίδιες συνθήκες (φόρτιση,φωτεινοτητα,αδεια μνήμη) ο helio έβγαλε 9ωρες και κάτι sot ενώ ο snapdragon 10 ώρες και κάτι. Σαν σύνολο ο Helio είναι γρηγορότερος αλλά έχει πιο αδύναμη GPU. Αν δε…
-
Και εμένα ή γυναίκα μου με έχει πρηξει και σκοπευα να της πασαρω το note 3 pro και να χτυπησω το note 4. Τα review μέχρι στιγμής με σταματάνε που κάνουν λόγο για τουλάχιστον μία ώρα λιγότερο sot και χειρότερη κάμερα. Όσο μπορώ την καθυστερω μπας και βγεί pro έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι θα έβγαινε με τον 652 που έχει μικρή διαφορά με τον 650 αλλά με τον 653 που ανακοινώνεται μέσα στο μήνα. Έτσι πιστεύω ότι θα είναι αρκετά μεγάλη αναβάθμιση από τον 650 του note 3 pro. Στα single core ξεπερνάει κατά πολύ ακόμα και τον 820! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ste3001: “@Bodai καλημέρα, χρησιμοποιώ swype, αλλά το πρόβλημα βασικά είναι στο πως εμφανίζονται στο Facebook τα ελληνικά . Δες την εικόνα παρακάτω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Πρεπει να αλλάξεις γραμματοσειρά, ειχα ακριβώς το ίδιο προβλημα όταν είχα παραλάβει το δικό μου με chinese official. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το ονομα της αλλα αν ψαξεις λίγο στο Google θα βρεις άκρη. Αν κάνεις μεταβαση σε official global η σε ελληνική ρομ το πρόβλημα λύνεται χωρίς αλλαγή γρα/σειράς.…