Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 209.
-
Παράθεση από maikmaik: “@jimmynet Το έχω παρατηρήσει και σε whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε chiron. Με καθαρισμό cache έφτιαξε για μερικές μέρες αλλά επανήλθε. Είτε σε βάζει fastboot είτε κολλάει στο logo xtrv κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα ξυπνητήρι....γιοκ. Σημειωτέον το κάνει στις 2 τελευταίες Ρομ. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tacolla: “Καλημέρα την εγκατέστησα χθες βράδυ σε Jason, όλα φαινόταν καλά, αλλά σήμερα το πρωί αντί να ανοίξει κανονικά μπήκε σε fastboot, το ίδιο και λίγο πριν σε μια επανεκκίνηση που έκανα, λέω τυχαίο, αλλά και ξανά μάνα τα ίδια. Πως λύνουμε αυτό το πρόβλημα;” Το κάνει και σε chiron από την προηγούμενη rom. Παρουσιάστηκε μετά την εγκατάσταση του magisk. Λύθηκε σε μένα μετά από καθαρισμό των cache από το twrp. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπ όψιν ότι αν κάνετε το update του mi calculator από το playstore θα χάσετε το floating calculator και θα γυρίσει στο κλασικό που υπήρχε στη προηγούμενη rom. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο chiron όλα καλά! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα! Σε mi mix 2 την βάζουμε ή περιμένουμε την 12; Κάτι διάβασα ότι έχει θέματα. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από χθες το βράδυ που τη πέρασα, αν εξαιρέσεις ένα σκάλωμα του magisk στην αρχή, φαίνεται άψογη η rom. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mix 2, όλα καλά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron OK. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron όλα καλά. Καλημέρα. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάποια αλλαγή στο δίκτυο δεδομένων , το έχω πάντα ως έχει και δεν είχα ποτέ προβλήματα .. Γενικώς δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο να αλλάξω κάτι ..” Σε χώρους που δεν έχω ικανοποιητικό 4G χάνω τις κλήσεις και μου έρχονται ειδοποιήσεις για αυτές. Σ' αυτές τις περιπτώσεις το γυρνάω σε GSM. Σημειωτέον το κινητό έχει μια γραμμή στο 4G οπότε δεν γυρνάει αυτόματα σε GSM. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακριβώς την ίδια περίπτωση έχω και εγώ με RN 6 κολλημένο στην ίδια ημερομηνία και ώρα με το δικό σου. Θεωρώ ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ώστε να σκαναριστει το περιεχόμενο του. Άλλο δεματακι από ali αναπαύεται στο Ελ. Βενιζέλος και αναμένει την ηρωική του είσοδο στο τελωνείο από 19/12!!!! Κάτι αλλά μικροπραγματακια, παραγγελίες Δεκεμβρίου, προβλέπεται να παραληφθούν εντός του 2020. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron όλα καλά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να επανέλθω για το mix 2. Ενώ όλα δουλεύουν άψογα, το δακτυλικό αποτύπωμα έχει αντίθετη άποψη κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει? Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mix 2 όλα καλά!!! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε ένα check στις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Σ' εμένα έρχονται κανονικά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mix 2 όλα καλά και mi cloud!!!!!! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk