Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 209.
-
Κάνε και restart μπας και...... Και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης του playstore. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις εφαρμογές εκτός playstore απο την προηγούμενη ρομ .. προσωπικά σε markw , εξαφανίστηκε ο root explorer και το sygic και δε μπορούν να εγκατασταθούν ξανά , σ' αυτή τη ρομ αφού είχα κάνει fr στη προηγούμενη για δοκιμή , είδα ότι γινόταν η εγκατάσταση κανονικά , με τη νέα ρομ όμως εξαφανίστηκε αυτή τη φορά μόνο ο root explorer και παρέμεινε το sygic .. Το έχουμε συζητήσει το πρόβλημα αλλά εφόσον λύθηκε με fr δεν έδωσα βάση .. Εφ…
-
Απ' όταν άλλαξε το source μου βγάζει αυτό. Δεν τρέχει και τίποτα να κάνω manual το update αλλά μια και αναφέρθηκε... 3750b5ee494fe471b77cb8a1d8cb1c9a.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΤο dolby.zip υπάρχει σε φάκελο μέσα στη ρομ, αφού την κάνεις αποσυμπίεση. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε chiron κομπλέ. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα. Σε mi mix 2 όλα καλά; Την έχει βάλει κάποιος;. Λέω να δοκιμάσω το βράδυ. Από πάνω ή με factory reset; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με factory reset οπωσδήποτε. Δουλεύει ρολόι εκτός από τo αντίγραφο αρχικής οθόνης του mi cloud. Από μπαταρία είναι καλύτερα από τις τελευταίες global. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron με fr όλα κομπλέ εκτός από τ αντίγραφα ασφαλείας αρχικής οθόνης στο mi cloud και μια υποψία ότι δεν δουλεύει το pacer. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thanks Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η σημερινή για chiron είναι global ή cn? Χρειάζεται factory reset????? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron με χρήση μερικών ωρών, φαίνεται να πηγαίνει περίφημα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
chiron μ αυτή τη ρομ πάει σφεντόνα με άριστη συμπεριφορά στη κατανάλωση μπαταρίας. @kostas_thess Όσον αφορά το rcs κάνε μια δοκιμή ν απενεργοποιήσεις τα μηνύματα προεπισκόπησης εφαρμογών (ρυθμίσεις-google-μυνήματα προεπισκόπησης εφαρμογών-off) Παλιότερα που είχα το ίδιο θέμα είχε εξαφανιστεί το rcs μ αυτό τον τρόπο. Σε άσχετη φάση επανερχόταν για λίγο και μετά εξαφανιζόταν πάλι. Αν δεν δουλέψει κάνε πάλι εγκατάσταση τη ρομ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Good luck!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis RAPTIS: “Σε Mi5s που πήγε το κουμπάκι των ρυθμίσεων πάνω δεξιά;” Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - notification shade shortcut Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk