Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 209.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Στο mix2 οι global dev ειναι μακραν καλυτερες απο τις global stable.” Όταν συναντηθούμε θα τα στήσουμε!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι, δεν το έθεσα σωστά μάλλον. Η διαχείριση της μπαταρίας και της ram στην εργοστασιακή global stable είναι σαφώς καλύτερη από την εργοστασιακή global developer. (Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία). Το ίδιο ισχύει και στις xtrv ή υπάρχει κάποια διαφοροποίηση????? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενω σε όλα τα τηλέφωνα μου πέρναγα άρωμα, σ αυτό, λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ και έχω ξεμείνει με την original. Άσχετο: Στις original η stable, όσον αφορά τη μπαταρία, είναι σίγουρα καλύτερη από την dev, στην άρωμα ισχύει το ίδιο? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση: Είμαι με global stable 9.5.6.0 προερχόμενος από την τελευταία global dev περασμένη μέσω του updater της συσκευής. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει fc το cloud. Αν περάσω τη stable με mi flash λέτε να στρώσει και το cloud? Έχω ήδη ξεκλειδώσει κλπ κλπ37e5ff47d3efff818051de10dce09595.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά να οργανωθούμε. Υπάρχει σειρά προτεραιότητας!!!! Αν χρειαστεί τέστ πόιντ, λέω αν, να ξέρετε θα σας ζαλίσω. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ, πάντα στο παρά πέντε τη γλυτωνε το rn3!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
666 the mobile of the beast. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα δεν είναι λόγος να μην το πάρω, γιατί το έχω ήδη παραγγείλει και περιμένω να παραλάβω!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α, δεν θέλω τέτοια σατανικά. Θα μείνω με το mi note 2 με σπασμένη τη μισή οθόνη!!!!!!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ώπα!! Τι εννοείς; Παίζει να χρειαστεί το test point για να περάσω aroma; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART OK η κάμερα στο scorpio!!! Επανήλθε!!! Thanks. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thank you!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Το φλασαρα ήδη και δεν άλλαξε κάτι. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk