Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 168.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Jinthegod: “Για το Mi note 2 μιλας εσυ τωρα ? ” Yes...Yes... ” Αυτο λεω..τι να το κανω σε 3-4 μηνες (που ουτε τοτε θα εχει πεσει 400$) ενω μπορω με τοσα λεφτα να παρω πορομοια συσκευη και μαλιστα αξιοπιστη?? Ασε που σε 3-4 μηνες θα εχει βγει το Μι 6 με τον snapdragon 835 και μετα παλι η ιδια ιστορια..οχι περιμενε να πεσει λιγο η τιμη του κτλπ,κτλπ...!
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εντάξει παιδιά...περιμένουμε 3-4 μήνες και το χτυπάμε αλύπητα. 400 ντόλαρς θα έχει τότε. Έτσι κι αλλιώς, και τώρα να το παραγγείλεις, το Πάσχα θα σου έρθει! Ξύνεσαι και εσύ @Jinthegod να τα σκάσεις από τώρα και μέχρι και όταν παραλάβεις να δείς την συσκευή στο Κινεζομάγαζο 200$ πιό κάτω;;;;; ” Για το Mi note 2 μιλας εσυ τωρα ?
-
Παράθεση από demakhs: “ναι βρε...σε πειράζω... ” Ωραιος!! Το εφαγα το τρολ μου δλδ!!
-
Παράθεση από demakhs: “Για ποιο λόγο να παίρνεις One Plus και να του φυτεύεις MIUI? Πάρε κατευθείαν xiaomi, να παίρνεις αυτόματα τις αναβαθμίσεις σου (μια κουβέντα είναι βέβαια και αυτό) και να μην είσαι και "μαϊμού"!!! ” Γιατι τον λογο τον εξηγησα πιο πανω και δεν εχω προβλημα να τον ξανα εξηγησω! Γιατι με λιγα λογια,με 440 ευρω μπορω να παρω οτι μου δινει το Xiaomi Mi Note 2 το οποιο κοστιζει 600 ευρω το μοντελο με τα 6 gb ram και με καλυτερη οθονη,καμερα.Επισης ειναι μια πολυ αξιοπιστη εταιρι…
-
Παράθεση από Mikentag: “Μπαινει η miui σε αλλες συσκευες ??? Ντοιγκ δεν το ηξερα καν αυτο και απο συμβατοτητα ? κατι δεν μου κολλαει για αυτο ρωταω !!! ” Μπαινει,μπαινει!! οπως εχουμε εμεις εδω developers,ετσι εχει και η One plus, ακομα και στο official site τις xiaomi υπαρχει σε thread η ρομ για one plus. Απο οτι εχω ψαξει και διαβασει σε ολα λειτουργει αψογα,εκτος απο την καμερα που πεφτει πολυ η ποιοτητα της..κατα τα αλλα μια χαρα ειναι!Βεβαια δεν εχει καθε εβδομαδα αναβαθμισεις οπως εχουμε ε…
-
Πως να μην εχουν πτωση οταν η τιμη που το παρουσιαζει απο την τιμη που μπορουμε να το παρουμε εμεις απο κινεζομαγαζο διαφερει 150-200$ ? Μονο στα mind range smartphone πλεον συμφερει,διαφορετικα για να παρεις μια ναυαρχιδα της πρεπει να περιμενεις πανω απο μισο χρονο ωστε να το θεωρησεις αξιολογη αγορα!Και ειδικα τωρα που εχει ανεβει τοσο πολυ και το δολλαριο δεν συμφερει με τιποτα! Ειμαι κατοχος Mi4 και περιμενα πως και πως το mi5,μετα την τρελη τιμη που ειχε ειπα να περιμενω λιγο να κατεβει...…
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24026/ Πρωτη φορα βλεπω τετοιο νουμερο στο Mi4! Και χωρις να το κανω επανεκιννηση και τετοια,μονο με πληρη φορτιση! Μπραβο παντος φαινεται ακομα και στα νουμερα οτι κανετε καλη δουλεια με τις Ρομ! (XTRV/GTV_6.11.17 MIUI V8
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το Mi 5s αναφέρεται ότι έχει καλύτερη κάμερα κ από το mi5, ειδικά στις χαμηλού φωτισμού αλλά κ από το mi5s plus, όσο περίεργο κ αν ακούγεται... Τώρα η διαφορά στο σκορ antutu 150000 με 155000 σε αυτά τα νούμερα, είναι σαν να περιμένεις να νιώσεις διαφορά αν πας με ένα αγωνιστικό 260χλμ/ωρα με το να πας με 265!! Τίποτα δε θα νιώσεις, το ίδιο αεράκι.... ” Χαχαχχα σωστος!!! Οι Καμερες πλεον πανω κατω τα ιδια νομιζω παιζουν σε αυτα τα κινητα,μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα και κ…
-
ΜήνυμαΝα κανω και εγω μια ακυρη ερωτηση μετα απο καιρο στο φορουμ?Επειδη βλεπω διαφορα σκορ στο mi5( κατι 150k+!!!) Και στο mi5s τα ιδια περιπου,παιζει να μου πει κανενας αν και τα δυο ειναι παρομοια σε ταχυτητα?Γιατι απο οτι εχω ψαξει ο χρονισμος ειναι ο ιδιος στον snapdragon 820/821 σε αυτα τα μοντελα,μονο στο Mi5s Plus/mi note 2/mi Mix ο χρονισμος παει στο 2.35ghz.Ειμαι σε διλλημα ποιο απο τα δυο να παρω γιαυτο και ρωταω..και εκτος απο την καμερα(που αλλοι λενε του mi5 ειναι καλυτερη,αλλοι λενε του…
-
Εγω που έχω την η alpha εκδοση, αυτην πως την περνάω τωρα;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή τύχη σε όλους!!!!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες MIUI V8 (Alpha) GTV-6.6.4 ROM για τα Mi-3 & Mi-4 (Cancro) / Mi-Note (Virgo) / Mi-5 (Gemini). Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για το Download στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος... Τι διαφορές έχει από την 6.6.3?? Εννοω αξίζει να την κάνω την αναβαθμιση; γιατί βλέπω πως κάθε δύο μέρες βγαίνει καινούργιο patchaki Rom. ”
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαι ενα αλλο παλικαρι εκανε ενα ποστ σχετικα με το antutu πού ζηταει permission και δεν σε αφήνει να το τρεξεις.. Ξερει κάνεις γιατί το κάνει αυτό και τι πρέπει να κάνουμε για να το τρεξει;
-
ευχαριστω και πάλι! Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάτι.α αύριο θα δοκιμασω να περάσω την δικιά σου μέχρι να βγει ή Mi 8
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Jinthegod: “καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω άμα είναι το σωστό νήμα εδώ αλλά θα τον πω τον πόνο μου.. Ένα χρόνο τώρα το mi4 δεν μου είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.. Με τις τελευταίες δυο gtv ρομ που έβαλα όμως το κινητό έχει σχεδόν καταστραφει... Κάνει συνέχεια reboot μόνο του και κολλάει στο σημα της Mi και δεν μπαίνει... Με χίλια reboot κάποια στιγμή θα μπει... Τώρα εχω περάσει την gtv 6.4.7 μπας και στρώσει αλλά τίποτα.... Παρακαλώ βοήθεια κάποιος..... ”…
-
καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω άμα είναι το σωστό νήμα εδώ αλλά θα τον πω τον πόνο μου.. Ένα χρόνο τώρα το mi4 δεν μου είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.. Με τις τελευταίες δυο gtv ρομ που έβαλα όμως το κινητό έχει σχεδόν καταστραφει... Κάνει συνέχεια reboot μόνο του και κολλάει στο σημα της Mi και δεν μπαίνει... Με χίλια reboot κάποια στιγμή θα μπει... Τώρα εχω περάσει την gtv 6.4.7 μπας και στρώσει αλλά τίποτα.... Παρακαλώ βοήθεια κάποιος.....
-
Παράθεση από Bodai: “@Jinthegod πόσο παλιά?? Παλιά το Mi4 είχε 2 partitions και τώρα 1!! ” Τώρα του εχω την GTV 6.4.7 Απο τοτε που εχω περάσει τις δύο τελευταίες ρομ το κινητό τα έχει παίξει εντελως...
-
καλημέρα και πάλι, εχω σοβαρό πρόβλημα νε το mi 4 συνεχίζει τις επανεκκίνησεις ασταμάτητα σε βαθμό που χθες έσβησε και δεν αναβε για ποσες ώρες... Εχω γυρίσει σε μια πολύ παλιά ρομ αλλα δν ξερω αν το εκανα σωστά... Έχετε να μου προτείνετε κατι;; γιατι με βκεπω να το ρίχνω στην θαλασσα το ρημάδι!!!
-
Miui 8 Beta testing
Μήνυμααυτήν την beta που δοκιμάζετε δεν μπορούμε να την δοκιμάσουμε και εμείς;;
-
Miui 8 Beta testing
Μήνυμαπότε περίπου αναμένεται η miui 8 για το mi4?