Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 168.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από spideman3: “Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Συνεχίζει τα reboot? Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Ναι χτες μου εκανε ακόμα δύο reboot...
-
Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον έκανες factory reset για να ζητάει πάλι εγκατάσταση ρυθμίσεων, έσβησες και το data δηλαδή ” Οπότε έχω κάνει κάτι λάθος γιαυτό συνεχίζει να κανει reboot;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Jinthegod: “Τα έκανα όλα αλλα ” Έκανες δηλαδή καθαρή εγκατάσταση και το κινητό σου κάνει διάφορα? ” Εκανα wipe cache & dalvik και την ξαναπερασα αλλά τίποτα.. Καθαρη εγκατάσταση είναι κάτι αλλο; γιατί όταν το εκανα αυτό που λέω πιο πανω το κινητό ηταν λες και το ανοιξα πρώτη φορα (επιλέξτε γλωσσα, wifi, κτλπ, κτλπ..) απλά οταν μπήκα να δω "σχετικά με το τηλέφωνο" στην ρομ έδειχνε αυτήν που εχω τωρα, την τελευταία δηλαδή.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Jinthegod: “Καλημέρα, παιδιά βοήθεια!! Με τις δυο τελευταίες Ρομ το κινητό μου τα έχει παιξει... Κάνει συνέχεια μόνο του επανεκκίνησεις τρώει καμία φορά κολλήματα... Τι να κανω;; (Mi4) ποτέ δεν μου τα έκανε αυτα.. ” Δοκίμασε wipe cache & dalvik και περνά την rom. Αν συνεχίσουν τα προβλήματα κάνε καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα έκανα όλα αλλα όπως μου είπες αλλά τιποτα... Συνεχίζει τα ιδια... Να περιμενω να βγει το …
-
Καλημέρα, παιδιά βοήθεια!! Με τις δυο τελευταίες Ρομ το κινητό μου τα έχει παιξει... Κάνει συνέχεια μόνο του επανεκκίνησεις τρώει καμία φορά κολλήματα... Τι να κανω;; (Mi4) ποτέ δεν μου τα έκανε αυτα..
-
Εχω το mi4 πανω από ενα χρόνο και πρώτη φορα το κινητό κλείνει μόνο του και δεν ανάβει θέλει reboot για να ξανα ανοίξει, κολαει στο σημα του Mi. Η η ρομ φταίει που πέρασα ή κάτι αλλο.. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μερικές φορές η συσκευή μας θέλει να ανοίξει ενώ είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή για να μας την βρει στην αρχή Επίσης αν και είπατε ότι κάνατε τα πάντα ξαναδέστε το CMD αν άνοιξε σαν administrator (δεξί κλικ πάνω του) ” Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα επανελθω.. Σίγουρα παντός είναι ανοιγμενο σαν administrator! Τώρα α που φοραει την κινεζικη stable πρέπει να περάσω μονο stable Ελληνική η μπορώ και την dev? Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από requiem78: “Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jinthegod: “εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο .πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!! ” Αν όντως έχεις ξεκλειδώσει , γιατί με μπέρδεψες λίγο έτσι όπως τα γράφεις, ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας..” ξεκλειδωσα ναι αλλα εχει την stable rom την κινεζικη τωρα,μπορω να βαλω ειτε την dev ειτε την stable Ελληνικη?? κα…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jinthegod: “εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο .πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!! ” Αν όντως έχεις ξεκλειδώσει , γιατί με μπέρδεψες λίγο έτσι όπως τα γράφεις, ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας..” ξεκλειδωσα ναι αλλα εχει την stable rom την κινεζικη τωρα,μπορω να βαλω ειτε την dev ειτε την stable Ελληνικη?? και φτανω μεχρι την διαδικασια του CMD αλλα οταν καν…
-
Λεει ότι έχει Electronic image stabization αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί και εαν θα έχει σταθεροποιητη στα βίντεο.. Το διαβαζα και χτες σε άλλο άρθρο αλλα αυτό ακόμα να το καταλαβω.. Οποτε δεν γνωρίζεις ούτε εσύ ε; η με ειρωνευεσαι.. (ρωταω γιατι εσυ ανέβασες το άρθρο και ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω)
-
Καλησπερα στην παρεα..εχω μεινει στην 6.3.10 και ειμαι ευχαριστημενος..βλεπετε καποιες διαφορες με αυτην ωστε να αξιζει να την περασω? (Για Mi4 συσκευη μιλαω παντα)
-
Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από Jinthegod: “Παιδια εχω προβλημα..μολις πηρα το Xiaomi redmi note 3 pro και ενω ειχα ζητησει απο το vickmall να εγκαταστησει το google play οι μ*** δεν το κανανε...! εχει ενα app store Μονο που δεν το βγαζει το google play Ουτε το playstore..Εχει πανω την Official ρομ οπως ζητησα...πως κατεβαζω τωρα google play και playstore? ” Τσέκαρε εδώ Google Play store for Redmi Note 3 (MTK & SD variant) for newbies - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Σε ευχα…
-
Παιδια εχω προβλημα..μολις πηρα το Xiaomi redmi note 3 pro και ενω ειχα ζητησει απο το vickmall να εγκαταστησει το google play οι μ*** δεν το κανανε...! εχει ενα app store Μονο που δεν το βγαζει το google play Ουτε το playstore..Εχει πανω την Official ρομ οπως ζητησα...πως κατεβαζω τωρα google play και playstore?
-
Καλημερα,μια εβδομαδα με την 6.3.3 και πληρως ευχαριστημενος ειπα να περασω την 6.3.10 γιατι ακουσα απο μερικους οτι καταναλωνει λιγοτερη ραμ και απο οτι βλεπω στην 1 μερα που το δουλευω με την 6.3.10 οντως βλεπω να ισχυει κατι τετοιο..Για μπαταρια θα φανει τις επομενες μερες,αν και απο 67% οταν την φλασαρα και μερικες επανεκινησεις και μερικα update εφαρμογων , antutu, και γενικα χρηση,η μπαταρια κατεβηκε πολυ λιγο..Σκορ antutu +500 απο την 6.3.3 ενω ηταν ζεστο και με 50% μπαταρια..Το αλλο που …
-
Καλη επιτυχια σε ολους και ευχαριστουμε για το υπεροχο δωρο!! Και φυσικα Xiaomi Mi5 Pro !! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool