Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-188 από 188.

• τι θα γινει με το double tap

panospc - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Αν είναι να χαλάσουνε δεν νομίζω να χαλάσουνε τα εξωτερικά κουμπιά που είναι στο πίσω καπάκι, θα χαλάσει ο εσωτερικός μηχανισμός

• Εμένα δεν κλείνει εάν κλειδώσω την εφαρμογή στην μνήμη. Πηγαίνεις στις πρόσφατες εφαρμογές, σύρεις το δάκτυλο προς τα κάτω στο εικονίδιο του gravity screen και βγάζει ένα λουκέτο που σημαίνει πως έχει κλειδώσει στη μνήμη.

• τι θα γινει με το double tap

panospc - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από soulfreem: “Eναλλακτικες για ανοιγμα οθονης χωρις κουμπια χωρις μεγαλο κοστος στην μπαταρια;παιζουμε με τον σενσορα του gravity; ” Εγώ έχω βολευτεί με το Gravity Screen. Δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία αρκεί να μην ενεργοποιήσεις την επιλογή "Turn Screen ON by Motion". Εγώ έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές και έχω αφήσει ανοιχτό μόνο το "Turn Screen ON by Proximity". Μόλις βγάλεις το κινητό από την τσέπη ανοίγει μόνη της η οθόνη, αλλιώς περνάς το χέρι πάνω από τον proximity sensor…

• Στην διαχείριση αρχείων εάν ενεργοποιήσω το FTP ώστε να βλέπω τα αρχεία του κινητού από τον υπολογιστή, τα αρχεία με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά παρόλο που έχω επιλέξει κωδικοποίηση UTF-8 από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ή μήπως είναι bug;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Αν στην οθόνη που δείχνει τις εφαρμογές που τρεξαν ή τρέχουν επιλέξεις το εικονίδιο της εφαρμογής σου και το τραβήξεις προς τα πάνω. Έτσι θα βγάλει ενα λουκετακι. Δοκίμασε μετά και δες αν κλείνει με την οθονη.” Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν εμφανίζεται στην λίστα με τις πρόσφατες εφαρμογές και δεν μπορώ να την κλειδώσω, θα δοκιμάσω κάποια άλλη παρόμοια από playstore

• Έχω εγκαταστήσει το Automaton locker ώστε να ξεκλειδώνω την συσκευή μέσω του proximity sensor αλλά το πρόβλημα είναι ότι μόλις σβήσει η οθόνη μετά από λίγα λεπτά η εφαρμογή κλείνει και απενεργοποιείται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο MIUI ώστε να μην κλείνει η εφαρμογή μόλις σβήνει η οθόνη;

• Εγώ το έκλεισα με τάπα σιλικόνης από την πρώτη μέρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 4 100 Cell Phone Silicone Micro USB Dock 3 5mm Earphone Anti Dust Plug Cap Cover | eBay Υπάρχει και θήκη από την Nillkin που έχει ενσωματωμένα προστατευτικά καπάκια για τις θύρες Nillkin Matte Bumper Nature TPU Silicone Soft Slim Cases for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay

• Αύριο παραλαμβάνω το Note 2 Prime από το VickMall. Όταν έκανα παραγγελία δεν ζήτησα root ή οτιδήποτε άλλο. Σε περίπτωση που μου το στείλουν χωρίς root, εάν flashάρω την Ελληνική ROM μέσω του stock recovery μετά το τηλέφωνο μου θα είναι rooted και θα έχει και TWRP Recovery;