Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Παρακαλω τη βοηθεια σας εχω περασει official dev cn μεσω spflash περναω twrp μπουταρω,ανοιγει η twrp αλλα δεν εχω touch

• Εχω θεμα με το TWRP δεν εχω touch και δεν μπορω να προχωρησω να περασω την Ελληνικη ρομ τι να κανω ? να δοκιμασω αλλο recovery image ? τι λετε ?

• Ουτε σε εμενα δουλευει το touch στο TWRP και ουτε ανοιγει η rom σε κανονικη εκκινηση (china dev)

• ok μαλλον εκανα δουλεια Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) περιμενω να φορτωσει φορτωσε ολα καλα ευχαριστω

• λοιπον με την δευτερη μεθοδο με το miflash παταω flash και σε 0 δευτερα μου γραφει flash done και success δεν επανακινει αυτοματα απο fastboot,επανακινω και δεν εχει αλλαξει τιποτα εχω την global stable. Με την πρωτη μεθοδο δεν βγαζω ακρη,δεν υπαρχει πουθενα στον φακελο image της rom ο φακελος signed bin και το scatter.txt βγαζει προβλημα.Η rom που κατεβασα ειναι απο Xiaomi MIUI Official Forum Εχω πελαγωσει Εχετε να προτεινετε μια λυση/link διαδικασιας παρακαλω ?

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από poulaki1976: “Ευχαριστω για τις απαντησεις δοκιμασα και δεν ξεκλειδωνουν ενω εχω παρει εγκριση απο xiaomi ουτε εγω βρηκα global dev rom και ειπα να ρωτησω πριν χωθω στο φλασαρισμα κινεζικης παρεμπιπτοντος ποια μεθοδο να ακολουθησω απο τις παρακατω ? [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστω ” την δεύτερη μέθοδο να ακολουθήσεις,με china dev θα έλε…

• Κινέζικη με τον Updater δοκιμασα αλλα δεν.... και δεν φτανει που ηρθε με global rom ουτε Ελληνικα δεν εχει

• Ευχαριστω για τις απαντησεις δοκιμασα και δεν ξεκλειδωνουν ενω εχω παρει εγκριση απο xiaomi ουτε εγω βρηκα global dev rom και ειπα να ρωτησω πριν χωθω στο φλασαρισμα κινεζικης παρεμπιπτοντος ποια μεθοδο να ακολουθησω απο τις παρακατω ? [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστω

• Γεια χαρα. Εχω 2 redmi note 4 με global stable rom. Υπαρχει global dev rom να περασω μεσω update για να ξεκλειδωσω bootloader ? ευχαριστω.

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

poulaki1976 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια τους,ελπιζω να εχουμε καποια στιγμη και την υποστηριξη για dual sim Ευγε !!!!