Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 11 pro 5G

flytouch1111 - - RedMi Note 11 Series

Μήνυμα

Καλημερα σε όλους. Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ και να μην εμφανιστεί στο κινητό. Έχει βγει εδώ και καιρό ενημέρωση αλλά δεν έχω δει την αναβάθμιση. Ευχαριστώ

• Redmi 10C

flytouch1111 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Ευχαριστω, ξεκλείδωτος είναι, τουλάχιστον αυτό το κάνω εξαρχής σωστά

• Redmi 10C

Μήνυμα

Εγινε και το update σε 14! Για να περάσω τώρα από Global σε ευρωπαϊκή μόνο με fasboot ??

• Redmi 10C

Μήνυμα

υπαρχει περίπτωση να μην έρθει αναβάθμιση στο updater ? την περνάω μετά στον υπολογιστή ?

• Redmi 10C

Μήνυμα

@MIUI_ART Δηλαδή αυτή την αναβάθμιση να μην την περάσω ?? RedMi 10C (Fog) : Λαμβάνει ενημέρωση στο MIUI 14 με βάση το Android 13 (V14.0.2.0.TGEMIXM - Global ROM) - News by Xiaomi Miui Hellas

• Redmi 10C

Μήνυμα

η αναβάθμιση που έχει βγει θα έρθει λέτε και στο updater ή να την κατεβάσω και να την περάσω ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Εχω και το resmi note 11 pro 5G σε αυτό δεν έχω θέμα. Είναι κανονικά περασμένο. Το πρόβλημα μου είναι το 10C. Περιμένω τις εξελίξεις με την miui 14. Ειδωμεν!

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Αυτην την σημαντική λεπτομέρεια δεν την γνώριζα. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα γενικά ?? Έχω ένα redmi 10C που τπ βασικό που με ενδιαφέρει είναι τα contact & dialer και περιμένω μήνες την αναβάθμιση!

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ @MIUI_ART ΕΔΩ >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11Pro5G_POCOX4Pro5G_V13.0.4.0.SKCMIXM_v13-12-fastboot.zip @MIUI_ART Μπερδεύτηκα : Δηλαδή η rom δεν έχει πλέον το πρόθεμα VEUXG?? ”

• υπάρχει κάπου νεότερη έκδοση του φόρουμ να την κατεβάσω. Αυτή που έχω μου κάνει διάφορα κόλπα!

• Redmi 10C

Μήνυμα

@gthom Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από το κινητό επειδή το έχω για συγκεκριμένη χρήση. Ήμουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν το επέλεξα ο χρόνος ήταν πολύ λίγος και οι επιλογές ακόμα λιγότερες. Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα το επέλεγα. Ένα μεγάλο μείον είναι ότι δεν έχει βγει xtrv rom για αυτή την συσκευή και μάλλον ούτε και θα βγει. Η εφαρμογή του τηλεφώνου της xiaomi και περισσότερο της. xtrv είναι πολύ χρήσιμη και ευχριστη για την εργασία μου. Η εφαρμογή της google είναι για τα σκουπίδια.…

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Περασα την έκδοση της VEUXG όλα φαίνονται καλά.... ΟΜΩΣ!! Στην αναβάθμιση συνεχίζει να μου βγάζει την έκδοση της VEUX 13.0.1.0 SKCCNXM Την πέρασε σωστά αλλά δεν την πέρασε ?? Την ξαναπερναω από την αρχή ?? Το καλό είναι ότι λύθηκε το θέμα με το NFC!!

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Ο κωδικός VEUX G μπήκε για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κινητά με κωδικό VEUX?? Επειδή βλέπω ότι 3-4 άλλα κινητά είναι με την ίδια ονομασία

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Θα χρησιμοποιήσω την δεύτερη εντολή που λέει update?? Να δούμε αν φταίει αυτό για το NFC 

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Είσαι σίγουρος γι αυτό ??? Επειδή και τα λινκ που μου έδωσες λίγες μέρες νωρίτερα VEUX γραφανε και όχι VEUXG και νομίζω VEUX πέρασα στην συσκευή

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Να περάσω αυτήν την έκδοση xiaomi-miui-hellas-XTRV-VEUX_V13.0.1.0.SKCCNXM_v13-12-fastboot.zip ως αναβάθμιση της έκδοσης V13.0.7.0RKCCNXM που έχω τώρα ? Και αυτήν με την ίδια μεθοδο που περιεγραψες ποιο πάνω ?? Μπορώ να την περάσω έτσι χωρίς να χρειαστεί να ξαναστησω το κινητό από την αρχή ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Προφανως και υπάρχει θέμα, δεν μπορεί τοσες μερες να συνεχίζει αυτό το μήνυμα. Κάποια γνώμη, πρόταση ?

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Σχετικα με το NFC κάποια άποψη ? Δεν δοκίμασα βέβαια αν παραταυτα προσπαθήσω να κάνω κάποια πληρωμή μήπως συνδεθεί αλλά θεωρώ ότι φεν γίνεται εφόσον το NFC κλείνει μόλις σηκώσω την μπάρα

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Όταν προσπαθώ να κατεβάσω την νέα έκδοση μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι όλα τα λινκ είναι ofline και να ξαναπροσπαθησω αργότερα. Είναι φυσιολογικό αυτό ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Λοιπον νομιζατε οτι θα απαλλαγειτε απο εμενα?? Εκανα εγκατασταση την ρομ ,ολα ωραια και καλα και εβαλα και την εντολη για update Στον ελενχο για νεα ενημερωση μου βγαζει αυτη την εκδοση ?? απο 07 σε 01 ?? εγινε κατι λαθος η ειναι σωστο? και σχετικα με το NFC ,ναι μεν μενει ανοιχτο αν το πατησω ,αλλα αν κλεισω την μπαρα και την ξανανοιξω για να το τσεκαρω θα εχει κλεισει. να το κανω factory reset??