Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 11 pro 5G

flytouch1111 - - RedMi Note 11 Series

Μήνυμα

Παράθεση από jimbrav: “Τι διαφορές είδες σε σχέση με την official rom ? ” ε καμιά σχέση, δεν είναι η πρώτη φορά που βαζω τέτοια rom. Ποτέ δεν κρατησα κινητό με την επίσημη rom. Ενα Poco που ειχα πάρει πέρυσι το κράτησα ενα χρόνο στο συρτάρι πριν να καταλάβω ότι δεν θα βγάλουν xtrv και το εδωσα στην κορη μου τελικά. Η xtrv rom που βγάζει η ομάδα είναι που με κρατάει στην xiaomi αλλιώς δεν με πολυαπασχολει αν είναι ετσι ή γκιουβετσι αυτά τα πράγματα συνέχεια εξελίσσονται και πρέπει να είσαι λιγο φ…

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

τελικά κατάφερα να λειτουργησω κάπως τον κρασαρισμενο υπολογιστή, συνδεσα εξωτερικό δίσκο και ετρεξα το cmd. Αποτέλεσμα, αυτό ξέρω αυτο εμπιστεύομαι, αφου εγω τον εστησα Τέλος καλό όλα καλά

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

ουτε και με αυτους, μονη λυση όπως το βλέπω είναι να δώσω αυριο τον κρασαρισμενο υπολογιστή στον τεχνικο να μου τον συνεφερει. Τουλάχιστον είναι ο δικός μου και ξερω τι εχω εγκαταστήσει

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Σε εναν 5ο φορητο υπολογιστη οταν το συνδεω κανονικά με το κινητό ανοιχτό το αναγνωρίζει κανονικά redmi note 11 pro 5g, όπως και ο σταθερός του γιου μου. Οταν το βαζω σε fastboot mode δεν φαίνεται τίποτα πουθενά αν και στον 5ο υπολογιστή ξεκινησε μια διαδικασία αναγνώρισης αλλά μέχρι εκεί

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

4ος υπολογιστής, φορητός Windows 10. Το ίδιο θέμα δεν το αναγνωρίζει και ότι και να δοκίμασα δεν έπιασε. Αρχζω να πιστεύω ότι είναι το κινητό ή η διαδικασία. Στην διαδικασία περασματος twrp με το adb και cmd δινοταν η εντολή εντοπισμου συσκευής πρώτα. Σε αυτή την διαδικασία δεν χρειάζεται κατι αντίστοιχο ?? Όταν το συνδεω στον υπολογιστη στην διαδικασία cmd ακούγεται ο χαρακτηριστικος ηχος συνδεσης αλλά δεν βγάζει κανένα εικονίδιο στον υπολογιστή. Μήπως κλείνει το usb debugging και περιμενει να …

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Ναι αλλά και πάλι. θα δω στο διαδίκτυο αν υπάρχει αναφορά σε παρόμοιο προβλημα. Αυτη η τεχνολογία έχει καταντήσει λιγο κουραστικη να παρακολουθεις ολο τις εξελίξεις Καθε φορά που πρέπει να ααχοληθω με κατι μου έρχεται στο μυαλο ενας στιχος απο τραγουδι του ξυλουρη απο τον ερωτοκριτο. Και άλλα βάσανα τότε δεν μου λειψαν

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

εχω περάσει τις σωστές εντολές και μαλλον οσο το κινητό είναι σε fastboot mode δεν το αναγνωρίζει επειδή μετά την εντολή μου βγάζει waiting for device.... Όταν είναι ξεκλείδωτο το αναγνωρίζει κανονικά στην σύνδεση

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

σιγα μην είναι όλα εύκολα. Που είναι το λάθος ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ARTευχαριστώ πολυ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Ελπιζω το Σ/Κ να βρω χρόνο να κανω την διαδικασία. Ευχαριστώ και πάλι

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Τα εύκολα σε μένα γίνονται πάντα κατα ένα ανεξηγητο λογο πάντα δύσκολα. Κατάφερα να λειτουργησω τον υπολογιστή του γιου μου όμως μου βγαίνει αλλο πρόβλημα. Έχει Windows 10 pro και μου βγάζει Powershell. Δεν το αντικαθιστα με το cmd. Ποια είναι η διαδικασία τωρα με αυτό ?? Στο cmd ηταν ανοιγμα στον φάκελο και μετά οι εντολές αναγνώρισης και fastboot Κανω κατι λάθος ? Κατάλαβα κατι λαθος ?? Μια πελαγωμενη βοήθεια ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

την δευτερη εντολη πότε την δίνεις ? Όταν σου έρχεται ειδοποίηση για αναβάθμιση και πριν την αναβαθμιση? Μετά την αναβάθμιση ? Ή απλώς κατευθείαν μετα την πρώτη εντολή ? Προσπαθησα εχθες στον υπολογιστή και αφου κατεβασα το αρχείο κρασαρε ο υπολογιστής Μετά πηγα στον υπολογιστή του γιου μου, εκεί το ελα να δεις με ολες τις συνδεσεις xbox, τηλεόραση και ενα σωρό γκατζετ. Το παρατησα απο το πλήθος συνδεσεων. Μετα πηγα στον φορητο της κορης μου, μηδεν μπαταρία χαλασμενο βυσμα κλπ. Καπου εκεί τα παρ…

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

καλημέρα, οχι το προσπαθω ελλείψει χρόνου. Ελπιζω αργα το βράδυ να βρω λιγο χρόνο

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART την φλασαρω με υπολογιστή, σωστά ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Περιμενα το απαραίτητο διαστημα και ξεκλειδωσα τον bootloader. Τώρα τι κάνω ?? Υπάρχει trwp για αυτη την συσκευή ?? Το λογισμικό που φοραει δεν μου κάνει, εχω συνηθίσει την xtrv.

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Μπορείς να προσδιορισεις κατα προσέγγιση το << σε λιγο καιρό >> ?? Ευχαριστώ

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Εχω ψιλομπερδευτει με αυτην την συσκευή. Λογικά είναι η veux αφου είναι η global απο Ελλάδα αγορασμένη αν και την βρίσκω με την ονομασία pissaro που υποθέτω είναι κινεζικη ή ασιατικη αφου δεν εξηγεί ακριβώς. Για αυτη την συσκευή υπάρχει xtrv rom ; Εχω καιρό να παρακουθησω την εξέλιξη των ρομ . Απο οσο θυμάμαι οι dev rom εχουν σταματήσει;;!! Μήπως το ιδιο και με τις σταθερές εκδόσεις ?? Ευχαριστώ

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

flytouch1111 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

που το βρίσκουμε ??

• POCO M3 PRO 5G

flytouch1111 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ζαλιστηκα Η πρώτη επιλογή drone και πτώση είναι η καλύτερη

• POCO M3 PRO 5G

Μήνυμα

αυτο που καταλαβαίνω τόσο καιρό από τις αναφορές ήταν οτι ζητούσαν την συμμετοχή προγραμματιστων και οτι οσονούπω ετοιμαζοταν να βγει νεα ρομ. Αι σιχτιρ ετσι και αλλιως ψαχνω γι αλλο κινητό.

• POCO M3 PRO 5G

Μήνυμα

θα την ανεβάσω με το drone στα υψη και θα καταγραψω την πτωση του. Θα το βγαλω και στο YouTube να δω ποσοι θα κανουν like