Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΕΡΏΤΗΣΗ. Το POCO M3 PRO 5G θα προστεθεί στην λιστα του φορουμ με τις συσκευές ? Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτην την συσκευή. Την εχω στο συρτάρι και αραχνιαζει, πως την πατησα ετσι με αυτην την συσκευή!!
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΓνωρίζει κανείς τι θα γίνει με αυτην την συσκευή ? Θα βγαλουν ρομ για αυτη την συσκευή ? Εδω βγάζουν νεοτερη συσκευή και αυτήν ακόμα τίποτα. Θα την δώσω στον γιο μου και θα κοιτάξω σε άλλες πορτοκαλιες. Αμα πια με τον δρόμο του μεταξιου. Στο Σουφλι έχουμε καλύτερο μεταξι απο τους Κινέζους
-
προσπαθησα να περασω twrp σήμερα σε αυτην την συσκευη. Κατεβασα και τα δυο απο το link του @geoanto555 και ενω ολη η διαδικασία έγινε σωστά δεν περαστηκε μέσα ή τουλάχιστον όταν πατησα τα πλήκτρα για να βγει το πρόγραμμα μου έβγαζε το δικο του πρόγραμμα και όχι το twrp. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ή τι δεν έκανα σωστά ?? Το εχω ξεκλειδωσει!
-
POCO M3 PRO 5G
Μήνυμαδεν θυμάμαι την συγκεκριμένη ρύθμιση. Έψαξα και ολες τις υπόλοιπες δυνατές ρυθμίσεις όμως αν η xiaomi δεν έρθει με μια dev rom την συσκευή θα την δώσω. Καθώς την rom, όπως έχει ο τρόπος που είναι ο τηλ κατάλογος με τις επαφές ( εχω συνηθίσει για επαγγελματική χρηση τις υπαρχουσες ρομ) και με τις διαφημίσεις που μπαίνουν όταν χρειάζομαι γρηγορη και ανετη πρόσβαση... μαλλον θα παω πασο στην συσκευή και θα κοιτάξω για αλλη συσκευή. Νισαφι
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΕχω πάρει αυτην την συσκευή για αντικατάσταση του Redmi note 6 pro που κρίνεται ανεπαρκες για τις επαγγελματικες μου ανάγκες. Πέρα από του ότι η. xiaomi αργεί παρα πολυ να βγάλει rom για αυτη την συσκευή (την τύχη μου μέσα ) εχω πρόβλημα με μια εφαρμογή που έκανα εγκατάσταση και με αναγκασε να ξαναγυρισω στο redmi note 6 pro. Έβαλα την εφαρμογή Grandstream wave για voip κλήσεις. Όμως η συγκεκριμένη εφαρμογή σε αυτο το κινητό όταν δέχομαι κλήσεις ούτε ήχο βγάζει ούτε βγαίνει η οθόνη μπροστά ώστε …
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΔεν έχει κανείς πληροφορίες γι αυτήν την συσκευή ? Θα βγάλει, δεν θα βγάλει. rom η xiaomi?
-
Έχασα το TWRP
Μήνυμαέβαλα λοιπόν την παλαιότερη twrp και όλα καλά. Ερώτηση : Αν περάσω την νεότερη έκδοση μεσω twrp θα την δεχθεί ή ούτε με αυτήν την μέθοδο ?
-
Έχασα το TWRP
Μήνυμα@geoanto555 Θα μπορούσες να δώσεις ένα λινκ να κατεβάσω την 3.4.0-W-08-12-2020 απο το redmi note 8t willow. Μήπως είναι θέμα εκδοσης και δεν ανοίγει το twrp! Ευχαριστώ
-
Έχασα το TWRP
Μήνυμαδυστυχώς ούτε έτσι ούτε γκιουβετσι. Αν το κανω ιπτάμενο λες να ανοίξει ??
-
Έχασα το TWRP
Μήνυμα@amavroudis Κρατωντας πατημένα τα πλήκτρα ανοίγει η οθόνη στο ξεκίνημα και κολλάει εκει.
-
Έχασα το TWRP
Μήνυμαειχα κάνει μια αναβάθμιση βιαστικη πριν καιρό και διεγραψα καποιο αρχείο με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η οθονη twrp. Σήμερα πέρασα μεσω adb το τελευταίο και το προτελευταίο twrp αλλά παλι δεν ανοίγει η οθόνη. Μονο ανοίγει η αρχική που γραφει REDMI και κολλάει εκεί. Μπορω να το κανω επανεκκίνηση αλλά δεν μπορώ να μπω στην οθόνη για αναβάθμιση Κάποια συμβουλή για να το διορθώσω ??
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλα τα μέλη. Υπάρχει μήπως κάποια νεότερη ενημέρωση για διαθέσιμη rom για την συσκευή αυτή ??
-
POCO M3 PRO 5G
Μήνυμα@amavroudis ευχαριστώ πολύ, είναι τα πρώτα πρώτα που κοίταξα και επειδή δεν βρήκα τίποτα είπα μήπως φοράει και το redmi note 10 μιας και είναι ουσιαστικά ιδια συσκευή ή μήπως βγήκε κατι και δεν ενημέρωσαν ακόμα το φόρουμ
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΓνωρίζουμε πότε θα βγει dev rom γι αυτήν την συσκευή ? Επίσης ποιο twrp να περασω στην συσκευή ? Μήπως την ιδια με το redmi note 10?
-
POCO M3 PRO 5G
ΜήνυμαΑπο σήμερα πλέον κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού καθώς εψαχνα να βρω ενα κινητό που να έχει και 5G. Πιστεύω ότι θα με καλύψει στις ανάγκες της επαγγελματικής συσκευής καθώς η προηγούμενη βιαστικη λογω αναγκης επιλογη Redmi Note 6 Pro μου δημιουργησε αρκετά προβλήματα. Έκανα αίτηση unlock και περιμένω να περάσει η εβδομάδα για να το δω και στην πράξη. Με αυτήν την συσκευή μαλλον κλείνει και ο κύκλος της xiaomi για μένα. Θα εχω όλο τον χρόνο να παρακολουθήσω την Sony που αν και αγαπημένη εταιρεί…
-
Εχω αυτην την συσκευή και φοράει την τελευταία σταθερη ρομ. Αυτό που αντιμετωπίζω είναι οτι ξαφνικά κουδουνιζει, ( τον ηχο κλήσης που έχω ορίσει) και το κάνει μέσα στην νύχτα. Δεν βγαίνει καμιά ειδοποίηση, δεν καλεί κανείς και θα το κάνει 3-4 φορές συνεχόμενα ανα 15-30 λεπτά. Πληροφοριακα εχω περασμένη ακόμη μια εφαρμογή με αριθμό VOIP αλλά δεν μου δείχνει ότι έχει γίνει κλήση. Λογικά κάτι αλλο ευθύνεται γι αυτό. Το κάνει αυτό μέχρι στιγμης το βραδυ μετα τα μεσάνυχτα και είναι πραγματικά φρίκη .…