Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.

• Πέρασαν/συγχρονισαν τα πάντα (sms κλπ) από το 3χ στο 4χ αλλά τα δίκια wifi δεν περνάνε. Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό? Στις ρυθμίσεις του mi cloud τον έχω ενεργό τον συγχρονισμό wifi. Είναι κάποιο σφάλμα του mi cloud αυτό? Νόμιζα ότι έτσι θα γλυτώσουμε από αυτή την υπηρεσία της google που δεν δουλεύει αλλά και από τρόπους με titanium κλπ

• Παράθεση από drdedus: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά ROM πας να βάλεις και ποια ROM έχεις; Με ποιον τρόπο; ” εχω stable και πάω να βάλω redmi note 4 Qualcomm global dev από τον updater όπως λένε.Έφτιαξα φάκελο downloaded_rom και πέταξα μέσα την rom . Την βρίσκω από τον updater και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα.. =============== Ιουλ 11th 2017, 11:42pm =============== μια έτσι μια αλλιώς.. τώρα που βγάζει άλλο μήνυμα.. Η λύση μάλλον είναι αυτή.. Install Beta Rom (Nougat 7.0) on Redmi…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά ROM πας να βάλεις και ποια ROM έχεις; Με ποιον τρόπο; ” εχω stable και πάω να βάλω redmi note 4 Qualcomm global dev από τον updater όπως λένε. Έφτιαξα φάκελο downloaded_rom και πέταξα μέσα την rom . Την βρίσκω από τον updater και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα.. =============== Ιουλ 11th 2017, 11:42pm =============== μια έτσι μια αλλιώς.. τώρα που βγάζει άλλο μήνυμα.. Η λύση μάλλον είναι αυτή.. Install Beta Rom (Nougat 7.0) on Redmi Note 4/4X without Unl…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας στις fastboot ROMs με έναν έλεγχο που γίνεται πριν το flash, ώστε αν πας να φλασάρεις λάθος ROM να σταματήσει η διαδικασία με το μήνυμα σφάλματος "Missmatching Image and Device error" Γενικά πάντως να είσαι προσεκτικός και να κατεβάζεις πάντα τις σωστές ROMs για τη συσκευή σου! ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας στις fastboot ROMs με έναν έλεγχο που γίνεται πριν το flash, ώστε αν πας να φλασάρεις λάθος…

• Παράθεση από drdedus: “καλησπέρα Αγόρασα το 4/64 απο το πλαισιο. Γράφει από έξω global version και έχει και ενα βιβλιαράκι απο έξω inquest. Από εδω ποιά είναι η dev με το android 7 ? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Λέγαμε ότι η infoquest κάνει τα δικά τξς με τις ονομασίες.. Αλλά και οι ... στην xiaomi και εκεί τα ίδια. Σε μια πρόχειρη ματιά είδα ότι ο τίτλος από το αρχείο που κατέβασα αναφέρει ...4Χ... ενώ κατέβασα για το note 4.

• Ευχαριστώ Σε περίπτωση που είναι λάθος μπρικαρει το κινητό η δεν προχωράει η αναβάθμιση?

• όλοι δ Παράθεση από drdedus: “καλησπέρα Αγόρασα το 4/64 απο το πλαισιο. Γράφει από έξω global version και έχει και ενα βιβλιαράκι απο έξω inquest. Από εδω ποιά είναι η dev με το android 7 ? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να κατεβάσω την dev για "redmi note 4" και μέσα από εκεί να επιλέξω και να κατεβάσω για το "redmi note 4 Qualcomm global"? Στο βιβλιαράκι είδα ότι είναι 4/64 global version 2016102

• καλησπέρα Αγόρασα το 4/64 απο το πλαισιο. Γράφει από έξω global version και έχει και ενα βιβλιαράκι απο έξω inquest. Από εδω ποιά είναι η dev με το android 7 ? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Από εδω ποιά είναι η dev με το android 7 ? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• δεν το έχω μπροστά μου αλλά είναι inquest. Ποιά dev rom επιλέγω? Ενα λινκ κάποιος? Μας έχουν γ@μ... με τις ονομασίες.

• ρε παιδιά αγόρασα το 4/64 global version από το πλαίσιο. Ποιό ρημάδι είναι αυτό? το mido η το nikel? dev με android 7 θέλω να βάλω. Μπορεί κάποιος να δώσει ενα link και να μου πει τι κατεβάζω? Τζαμί και σιλικόνη από ali επιλέγω για το 4X?

• Mi 8H Pillow Z1

drdedus - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Το istik είναι πλουσιότερο και αρκετά μαλακό, από αλλο υλικό βέβαια.

• Mi 8H Pillow Z1

Μήνυμα

Οχι στις άκρες, οταν ακουμπήσεις και αφήσεις όλο το βάρος τότε το αισθάνεσαι ότι δεν ειναι και τόσο μαλακό όσο θα το ήθελες. Δεν με ενθουσίασε. Ισως το z2 να είναι καλύτερο.

• Mi shoes

Μήνυμα

Τα πήρα στα 45$ και πιστεύω οτι σε ποιότητα θα είναι εφάμιλλα η λίγο καλύτερα από τα φτηνά Adidas/Nike που βάζει κατά περιόδους προσφορά το intersport. Μάλλον απο κίνα θα είναι και τα επόμενα.. Βρήκα κάτι καλοκαιρινά li ning στα 25$ Η 11/11 ήταν πάντως απάτη και οι τιμές οι ίδιες

• Mi Air Purfier Pro Review

Μήνυμα

Δεν κατάλαβα υπάρχουν 2 διαφορετικά μοντέλα η 3?

• Mi shoes

Μήνυμα

Καλημέρα Θα αγοράσω αθλητικά και μίας και πλησίασε η 11-11 κοίταξα και στο ali. Τα έχουν αρκετοί και με γενναία έκπτωση. Το ερωτημα είναι αν είναι original και ποιόν πωλητή προτείνετε? Αλλά και τι παίζει με τα νούμερα? Η αντιστοιχία πως παιζει σε σχέση με τα Νike, λίγο μικρότερα η μεγαλύτερα ? Φοράω 43.5 Το gear δεν τα έχει διαθέσιμα.

• Το σκέφτομαι να τα πάρω αν και θα με εενδιέφερε κάτι με διπλάσια μπαταρία. Ακόμα κοιτάω και για μονο ακουστικό γιατί το xiaomi bluetooth που έχω εκτός το ότι ακούγετε σχετικά χαμηλά δεν μπορεί να περάσει τον καθαρό ήχο που έχουν οι κλήσεις viber, gsm "hd voice" Στην περίπτωση αυτή σκέφτομαι για μανταλάκι πέτου να το φοράω μόνιμα. Έχουμε καμιά πρόταση?

• Μα αυτο το brotect δεν είναι αυτο που αγόρασαν 2 άτομα και λένε ότι ειναι εντελώς άκυρο. Τι γίνετε τελικά? Αυτό το εχει πάρει κανείς? Ειναι καινούργιο απο ali..? tempered? 9H 0.26mm 2.5D Anti Explosion Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 2 3 3i 1S 3S 3X Pro Prime SE Special Edition on Aliexpress.com | Alibaba GroupΠαράθεση: “”

• Δηλαδή το καλύτερο για την ωρα είναι του honorbuy η κάτι άλλο?