Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
και? Τι έγινε σου έστειλαν το σωστό μετά? Παρέλαβε κάποιος άλλος το σωστό να σσχηματίσουμε άποψη? Τι άλλες σωστές εναλλακτικές έχουμε?
-
Παράθεση από kounkoun: “Αν κάποιος έχει εμπειρία από group buy ας πάρει την πρωτοβουλία να πάρουμε τα αυθεντικά από Ταιβάν πιστεύω ότι αξίζουν. Εγώ πάντως πήρα Tempered glass από Γερμανία 5 ευρώ τελική τιμή (BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition) και περιμένω να έρθει. ” αν δεν κάνω λάθος είδα οτι σου ήρθε το tempered και λες ότι ειναι λάθος. Τι εννοείς, οτι σου έστειλαν λάθος προϊόν η ότι ειναι χάλια? Επειδή θέλω να αγοράσω για φίλους αλλά…
-
Mi 8H Pillow Z1
ΜήνυμαΤο μαξιλάρι ηταν αυτό που πλήρωσα αλλά ενώ το latex είναι ελαστικο/μαλακό στο τελείωμα του για εμενα ηταν σκληρο, ένα περίεργο πράγμα.. Και με άλλους που μίλησα που έχουν αγοράσει πολύ επώνυμα latex από Ελλάδα είχαν το ίδιο θέμα. Τελικά κατάλαβα ότι το καλύτερο ειναι memory foam, και αγόρασα ένα τούρκικο istikball με 33€. Το ακόμα καλύτερο ίσως είναι ένα υλικό μέσα πχ ζελες και από έξω memory foam η ισως και latex.
-
Mi 8H Pillow Z1
ΜήνυμαΛοιπόν το μαξιλάρι ήρθε σε συσκευασία αεροστεγώς κλειστή έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο όγκο. Παρόλα αυτά είχε αρκετό όγκο, σαν 3 και παραπάνω κουτιά με tv-box. Δεν πέρασε τελωνείο. Το πήγα σε κατάστημα που πουλάνε στρώματα και με το που το ειδαν είπαν ok latex. Και με άλλα που το σύγκριναμε ηταν κορυφαίο και ναι έδειχνε ότι ειναι latex. θα συνεχίσω σε λίγο.
-
Ευχαριστώ πολύ Παρατηρώ οτι στην dev στο άλλο κινητό το rn3p δεν έχω animation από εφαρμογές που σε άλλες συσκευές με γυμνό android 5 και 6 είχα. Ειναι κάποιο bug η είναι κάποια στάνταρ κατάσταση αυτή? Στις ρυθμίσεις notification ότι και να έκανα δεν άλλαξε κάτι. Έδειχνε ειδοποιήσεις αλλά οχι animation. (Συγκεκριμενα εναι μια εφαρμογη ping με ένα σύμβολο που αλλάζει χρώματα και σου δείχνει την ποιότητα του ping με μια ματιά)
-
Δεν έχω ξεκλειδώσει τίποτα. Σφραγισμένο μέσα στην ζελατίνα απο το εργοστάσιο ήρθε. Το άνοιξα και θέλω να βαλω μια official Dev με ελληνικα και play store. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Στο redmi note 3 pro (special edition η international πως το λενε) με την 800 κατέβασα απο την ααντίστοιχη σελιδα την τελευταία dev και την πέρασα μέσω του updater απλά χωρίς να ξεκλειδώσω τίποτα. Εδω στο redmi 3s δεν γίνετε έτσι?? Για να βάλω dev από εδώ MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi M…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική. ” Δεν κατάλαβα τίποτα. Όπως εσυ κατάλαβες η οποιος αλλος άνθρωπος υπάρχει, εχω τα redmi 3s 3/32 με την band 20. Θέλω μέσα και μόνο μέσα απο το παγκόσμιο επίσημο site τις xiaomi να κατεβάσω μια dev rom. Και επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί, αλ…
-
Το link είναι σωστό, είναι για τις συσκευές που έχουμε redmi 3s 3/32 band 20. Και μέσα στο link υπάρχουν 2 υποκατηγορίες διαφορετικών συσκευών? Ποιά είναι ειναι η έκδοση που ζητάω για να κατεβάσω την σωστή dev rom? οταν λες διαφορετικές rom τι εννοείς. Υπάρχει μόνο ενα redmi 3s 3/32 και παίζουν οι 2 διαφορετικές rom που υπάρχουν στο link? Έχουν και οι 2 ενεργοποιημένη band 20 για να με ενδιαφέρουν και οι 2?
-
Καλημέρα αγόρασε φίλος απο geek δύο redmi 3s 3/32 με την band 20. Ήρθαν σφραγισμένα με stable rom. θέλουμε να τους περάσουμε dev αλλά δεν είμαστε σίγουροι ποιά είναι η σωστή έκδοση που πρέπει να κατεβάσουμε. Πρώτα από όλα είναι στην σωστή σελίδα? MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αν ναι ποιά απο τις 2 εκδόσεις πρέπει να επιλέξουμε, Redmi 3S/Prime Global η την Redmi 3S/Prime/3X China ? Φαντάζομαι την Redmi 3S/Prime Global αλλά Θέλουμε να σιγουρευτούμε μη…
-
living-cube controller
ΜήνυμαΕχω παραλάβει εδω και μέρες το Κοντρόλ της Xiaomi τον "Κύβο" σε λευκό χρώμα. Xiaomi Mi Smart Home Cube White | xiaomi-mi.com Συνδέεται ασύρματα με το gateway και εχει 6 κινήσεις που μπορούν να συσχετιστούν με αγαπημένες μας λειτουργίες όπως άνοιγμα κάποιας λαμπας ή κάποιου group με λάμπες, κλείσιμο, dimming κλπ Οι 6 κινήσεις είναι turn 90 degrees, 180 degrees, push, shake shake, tap desk twice.., move on plane. Η λειτουργία που δεν μου λειτουργεί ιδιαίτερα είναι η "push to.." Ισως να μην το edit…
-
Mi 8H Pillow Z1
ΜήνυμαΊσως να μην αξίζει αλλά περνάω μια φάση στην ζωη μου που λόγω παθολογικών και μη καταστάσεων δεν σκέφτομαι πολύ τι κάνω. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο από Ελλάδα γιατί μάλλον θα χρειαστώ άλλο ένα? Στο Σκρουτζ είδα τα latex ξεκινάνε από πολύ χαμηλά αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να δω τι ακριβώς είναι το καθένα.
-
Χρησιμοποιώ το κινέζικο. Δεν έχει ξεχωριστή εφαρμογή αλλά όπως οι υπόλοιπες συσκευές όταν προσθέσεις την καινούργια συσκευή κατεβάζει ενα plug in. Κάποια από αυτά ειναι στα αγγλικά, κάποια μισά μισά και κάποια μόνο κινέζικα όπως αυτό εδώ. Ασε που νομιζω ότι με το που πέρασε αυτό το plugin μου γύρισε στα κινέζικα και κάποιες επιλογές που ηταν στα αγγλικά, μπορεί βέβαια και να είναι ιδέα μου.
-
Mi 8H Pillow Z1
ΜήνυμαΠαρήγγειλα το μαξιλάρι z1 απο ali express 66$. (μετά απο price adjust)p Xiaomi Mi 8H Pillow Z1 | xiaomi-mi.com Είναι τσιμπημενο αλλά πιστεύω θα αποζημιωθω. Θα επανέλθω μόλις φτάσει. Είδα ειναι να κυκλοφορήσει κσι το κυματιστο z2. Αν το βρει κανείς ας ειδοποιήσει.
-
Λοιπόν έφτασε ο αισθητηρας για τα φυτά. Xiaomi Flower Monitor | xiaomi-mi.com Λάθος μου που δεν το είχα προσέξει αλλά ειναι bluetooth. Νόμιζα οτι θα συνδέεται απλα με το gateway και θα μπορώ να βλέπω από μακριά αν χρειάζονται πότισμα οι γλάστρες. Το plugin στο app ειναι 100% στα κινέζικα και δεν μπορώ να βρω πχ το φυτό kentia με τίποτα, ουτε με Google translate. Είναι μεγαλο λάθος για εμένα που είναι bluetooth.
-
mi scale εντυπώσεις...
Μήνυμαεδω 37$ και αν θέλουμε tracking υποθέτω κάνα 2€ ακόμα Xiaomi MI Delicato Smart Weight Scale Balance per Android Smartphone GG77 | eBay
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα. μπαίνω στο λινκ του aliexpress αλλά δεν την εμφανίζει στην Γερμανία με αποτέλεσμα να μην την στέλνει απο το ισπανικό Ελλάδα. Μέχρι το απόγευμα την έστελνε πάντως απο το γερμανικό. Παρεμπιπτόντως το κατάστημα στο ali μάλλον είναι κάποιο παρακλάδι του pandawill με ότι αρνητικό σημαίνει αυτό.