Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΌλες οι global συσκευές, μπορούν να έχουν είτε Global (MI) είτε EEA (EU) rom με κλειδωμένο bootloader
-
Ξανά πέρνα τις κάρτες, με την ε΄θνικη την έχανε την κάρτα κάποιες φορές...
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΑφού κρατήσεις ότι αντίγραφα μπορέσεις, μπες ρυθμίσεις > διαχείριση εφαρμογών > ασφάλεια > και δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση όλων των δεδομένων Υπάρχει ο κίνδυνος όμως να χρειαστεί μετά factory reset αν κάτι δεν πάει καλά με την διαγραφή των δεδομένων...
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από T. L.: “Μου ζητάει μοτίβο για κάποιες εφαρμογές ( social chatting) ενώ δεν έχω καταχωρίσει κάτι τέτοιο ” Δες στην εφαρμογή ασφάλεια > κλείδωμα εφαρμογών > Αν το έχει ενεργό και για ποιες εφαρμογές
-
Παράθεση από vortalhe: “καλησπερα παιδια μου εφυγε το κινητο μεσα απο την τσεπη και ημουν πανω στο μηχανακι διαληθηκε η οθονη εγινε θρυψαλα...η συσκευη δουλευει κανονικα ερχοντουσαν ειδοποιησεις αλλα δεν αναβει η οθονη ... Γνωριζεται απο που αξιζει να παρω οθονη να την αλλαξω? εχω ξανα αλλαξει οθονες οποτε μπορω να το κανω ” Για να πάρεις από Ελλάδα σκέτη οθόνη θα σου πάει περί τα 120-150 ευρώ...όταν μαζί με την αλλαγή + εγγύηση που θα πάρεις από κατάστημα θα σου πάει σχεδόν τα ίδια... Xiaomi-Οθ…
-
Δοκίμασε με volume up & power πατημένα να μπεις σε TWRP και να κάνεις: wipe > advance wipe > cache + dalvik cache και μόνο αυτά τα δύο
-
Με ποια ρομ είναι ? Έχεις ξεκλείδωτο bootloader + TWRP ? Μήπως κάνει auto reboot ? Αν ναι, δες το κουμπί του power μήπως έχει κολλήσει...
-
Επιλέγεις λάθος φάκελο...