Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δώσε screenshot. Το usb debugging είναι ενεργό ετσι; Τις εντολές τις τρέχεις μέσα στο φάκελο adb.
-
Κάτι δεν κάνεις σωστά. Συνδέεις το κινητό. Ανοίγεις dos παράθυρο Δίνεις εντολή adb devices αν απαντά δίνεις adb shell Όταν μπεις στο shell δίνεις pm disable-user com.mi.globalbrowser
-
Γράψε πρώτα adb shell για να μπεις και μετά δώσε την επόμενη.
-
Ήταν εφαρμογή συστήματος; Ίδωμεν.
-
Για δοκίμασε Source Code (1 line) Αν δεν έχεις τον Global Source Code (1 line) Αν λειτουργήσει πες μου να το συμπεριλάβω στην εφαρμογή!
-
Παράθεση από g7maks: “Μετά την αναβάθμιση σε miui12 δεν σβήνει τον φυλλομετρητή και μου βγάζει failure 1000 Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Redmi Note 5 με MIUI 12 (xtrv 20.6.18) τους έβγαλε και τους 2 browsers (Global και μη).
-
Παράθεση από biller: “Καλημέρα. Μου κρασαρει την εφαρμογή στο pc οταν πατάω το (25) = Mi File Explorer (Global) Κλείνει τελείως και για το (06) = MIUI Browser Μου γράφει οτι δεν είναι εγκατεστημένο. Miui 12.0.01 ” Συσκευή;
-
Παράθεση από mavrovelos: “Το εργαλείο αυτό είναι συμβατό με miui 12; Γιατί νομίζω κάποια στιγμή διάβασα για συμβατότητα ως miui 11 ” Είμαι σε φάση που το ελέγχω. Δεν έχω όλα τα κινητά να το επιβεβαιώσω!
-
Παράθεση από biller: “Η λιστα ειναι ασφαλης η κινδυνεύουμε να μπρικαρουμε αν ξηλωσω για παραδειγμα yellowpage/service/analytics/msa; ” Ασφαλέσταστη!
-
Αύριο παίδες. Ευχαριστώ για την κατανόηση!
-
Δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το δω και θα σου πω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos_R!: “Καλησπέρα παιδια τη διαφορά έχουν αυτες η κάμερες ? επισης η mijia συνδεετε στο hub?” Η Mi home διαχειρίζεται μέσω της εφαρμογής Mi Home ενώ η Mijia μέσω της εφαρμογής Yi Home. Ουσιαστικές διάφορες δεν υπάρχουν. Εγώ έχω την πρώτη. Αρκετά καλή κάμερα.
-
Παράθεση από ktlk21: “Τελικά μπήκε κλέφτης και το ξηλώσε Τωρς γτ δεν βάρεσε ειδοποίηση δεν ξέρω.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο φίλε μου. Είχες απώλειες η ζημιές;
-
Ναι είσαι καλά Γιώργη!
-
Δοκίμασε και αυτούς mega.nz/file/JR9lwaSA#TVs68b73…e7bEbNYIHvexwztM1DXBv6yU8 drive.google.com/file/d/1GzNR0…2nexuKTxBDmrJpmGKjdK/view