Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κατέβασε το Supremo και στείλε μου κωδικούς με PM να μπω να δω αν μπορώ να το φτιάξω.
-
Βρε δεν βλέπεις ότι δεν έχουν μπει σωστά οι adb drivers; Έχει θαυμαστικό. Για δοκίμασε να βάλεις τους universal adb drivers ή τους δικούς μου από την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση. adb.clockworkmod.com/ ή adbdriver.com/downloads/
-
Κάτι δεν πάει καλά με τους drivers. Αν έχεις ενεργό σίγουρα το usb debugging δώσε ένα screen από τη διαχείριση συσκευών να δω πως βλέπει το κινητό. Εννοείται το κινητό είναι συνδεδεμένο για μεταφορά αρχείων και όχι μόνο για φόρτιση (αν έχει κάτι τέτοιο το 1+1).
-
Στην εντολη adb devices απαντάει; Για δώσε κανα screen.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Επανέρχομαι με θέμα σε OnePlus 7 pro..έχω ενεργοποιήσει το usb debugging κ δεν εμφανίζεται στο κινητό το παράθυρο που λέει να θεωρείται αυτός ο η/Υ αξιόπιστος ώστε να συνδεθούν μεταξύ τους κ να τρέξει το πρόγραμμα..” Από drivers είσαι οκ;
-
Προφανώς εκεί στο Alibaba Cloud η XIaomi κάνει host κάποιο CDN (Content Delivery Network). Εγώ έχω dedicated firewall και το έκοψα εκεί. Μετά το drop, η σύνδεση έδειχνε να γίνεται απευθείας και όχι μέσω του CDN. Γενικώς πάντως μην φοβάσαι. Όλες οι κάμερες έτσι δουλευουν με Content Delivery Networks. Και το Cloud του Alibaba είναι legit.
-
Σωστά. Δεν απεγκαθισταται το apk και δεν ελευθερώνει χώρο στη συσκευή.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kflabouris: “Σε μι νοτε 10 ανοιγω φαστμπουτ κ μπριζωνω μετα αλλα δεν κανει κατι ουτε ενεργοποιει να πατησω το unlock εχουμε καμια ιδεα? (παταω κατω κουμπι,κουμπι power και ανοιγει το εικονιδιο fastboot και βαζω το usb,πρεπει να προχωρησει σε καποια αλλη οθονη περα απο το fastboot?Γιατι και χωρις να το συνδεσω στο pc δεν προχωραει περα απο το λογοτυπο του fastboot) Η συσκευη μολις αγοραστηκε!” Πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις τους σωστούς drivers και ότι το κινητό φαίνεται στη Διαχείρι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixalisf: “Καλησπέρα ξανά. Συνεχίζω από χθες επειδή εργαζόμουν μέχρι πολύ αργά. Όπως είπα οι drivers που μου εμφανίζει στο pc ειναι : ADB interface/Android sooner sigle ADB interface όπως στο screenshot που ανέβασα ποιο πάνω. Δεν ξέρω αν εχω Ryzen επεξεργαστή και δεν γνωρίζω πως θα το δω. Έκανα δύο φορες διαγραφή τους από την διαχείριση συσκευών αλλά μου επανέφερε τους ίδιους. Κατέβασα κ έτρεξα το Driver Store ως διαχειριστής που μου πρότεινε ο kaggelaris , βρήκα στην λίστα τους dri…
-
Σε εμένα που είναι Ευρωπαική, μόλις ενεργοποιώ το stream συνδέεται στο δίκτυο 47.254.135.0/24 (Συγκεκριμένα στην 47.254.135.53, Local UDP Port 51383, Remote UDP Port 10001) Αυτό το δίκτυο είναι της Alibaba (Alibaba Cloud) και βρίσκεται στην Φρανκφούρτη στη Γερμανία. Όλο το stream περνάει από κει. Το έκοψα στο firewall, και παρόλα αυτά το stream εξακολουθεί να παίζει μια χαρά.
-
Δοκιμάστε και πείτε μου. Αν είναι έτσι θα πρέπει να το αφαιρέσω.
-
Γνωστό πρόβλημα. Ανατρέξτε πιο πίσω στο νήμα, ένας συμφορουμίτης είχε βρει τη λύση. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν το βγάζει οπότε θα το αφαιρέσω.
-
Θα το συμπεριλάβω παίδες.