Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Είναι εφαρμογή συστήματος και καλό θα ήταν να μην απενεργοποιηθεί.
-
Βρες μου το apk name να δω.
-
@g7maks Για δοκίμασε τώρα την εφαρμογή. Έχω βάλει το Device Health Services, επιλογή 21 στη λίστα με τις εφαρμογές της Google.
-
Ναι με την πρώτη ευκαιρία θα το βάλω μέσα να δοκιμάσεις. Σήμερα αργότερα μέσα στην ημέρα θα ενημερώσω.
-
Βγάλε τους adb drivers της xisomi και βάλε της realme. Γενικά θέλει ψάξιμο. download-realme-usb-drivers
-
Πολύ πιθανό. Δυστυχώς δεν έχω realme συσκευή να κάνω tests. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εφαρμογές της Samsung δεν έχει μέσα το εργαλείο. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ρίξω μια ματιά αν βρω χρόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιο είναι αυτό; Μπορώ να έχω όνομα APK; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σύνδεση Xiaomi Earbuds
ΜήνυμαΤου πότε είναι το laptop και δεν έχει Bluetooth; Πάρε έναν USB Bluetooth adapter να κάνεις τη δουλειά σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από an.s: “υπαρχει καποια λυση να λειτουργησει με το κινητο ;” Εγώ δεν είχα καταφέρει κάτι και πήρα μια SanDisk και ησύχασα. Προσπάθησε να την σβήσεις με την εντολή clean του diskpart μέσω Windows cmd. Αν δεν στην βλέπει κι έτσι πας για άλλη κάρτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες ας ηρεμήσουμε λιγάκι. Ας επικεντρωθεί η συζήτηση στην ανεύρεση λύσης και όχι σε αντιπαραθέσεις. Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι λάθος συμβαίνει με τους adb drivers. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη Διαχείριση Συσκευών πως την αναγνωρίζει; Αν πατήσεις adb devices σε ένα τερματικό τι σου γυρίζει ως αποτέλεσμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging στο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk