Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Don Rai: “Καλησπέρα! Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία και κουράγιο σε όλους! Σήμερα μου έκανε ενημέρωση το redmi note 6 pro και μου έκανε εγκατάσταση το φυλλομετρητή και δεν μπορώ να το σβήσω πλέον με το πρόγραμμα μήπως μπορούμε να κάνουμε τίποτα; ” Έτοιμο στο νούμερο 30 => MIUI Browser (Global)
-
Κάτι θα κάνουμε. Την υπομονή σου μόνο και θα το φτιάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από firedrake: “Καλημέρα με το android auto γίνεται τίποτε; Το κατέβασα δεν λειτουργεί στο δικό μου αυτοκίνητο και το εγκατέστησε σαν εφαρμογή συστήματος οπότε δεν μπορώ να το σβήσω.. Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις; ” Προστέθηκε (Uninstall Google Apps => 20 Google Auto) Παράθεση από vanni: “Και το υπηρεσίες και σχόλια αν είναι εύκολο ” Υπάρχει ήδη (Uninstall Xiaomi MIUI Apps => 29 Mi Service)
-
Παράθεση από Excellion: “Καλησπέρα, Παιδιά εγώ όλα καλά πάνε,απλά μόλις ανοίγω την εφαρμογή του mi unlock tool το κινητό μου αυτόματα αποσυνδέεται απο τον υπολογιστή\Μήπως κανείς ξέρει γιατί; ” Τι επεξεργαστή έχεις;
-
Παράθεση από petros173: “Ευχαριστώ και εγώ πολύ φίλε μου για το πρόγραμμα, πραγματικά πολύ καλό. Το λειτούργησα σε Windows 10 64-bit, και Λειτούργησε μία χαρά. Μία ερώτηση θέλω να κάνω μόνο. θέλω να αφαιρέσω και το "MIUI Φορουμ", σε ποιο νούμερο αντιστοιχεί στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ και πάλι. ” Καλημέρα. Πες μου ποια εφαρμογή είναι ακριβώς να δω αν περιλαμβάνεται στην εφαρμογή ήδη ή πρέπει να μπει εκ νέου.
-
Δεν υπάρχει κίνδυνος brick ή τουλάχιστον είναι μηδαμινός. Απλά να ξέρεις ότι θα γίνει επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων και θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή.
-
Μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση απευθείας από τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι.
-
Όσον αφορά το Gmail για δες μήπως είναι απενεργοποιήμενος ο συγχρονισμός.
-
1. Πες μας τον αριθμό έκδοσης να σου πούμε. Οι developer ROM έχουν αριθμό έκδοσης την ημερομηνία κυκλοφορίας πχ 9.12.26 ενώ οι Stable κωδικό της μορφής 9.5.1 (MHOMIEK). 2. Σωστά. Πρέπει να απεγκαταστησεις τον παλιό root Manager και να βάλεις magisk μέσω twrp.
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από master.alarm: “Καλημέρα και καλή χρονιά. Ούτε σε εμένα ήρθε η τελευταία αναβάθμιση 11.0.2.0 και την βρήκα τελικά εδώ Xiaomi MIUI Official ROM Download Την έκανα εγκατάσταση και όλα καλα. Όποιος την θέλει μπορεί να την περάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” καλή μέρα και καλή χρονιά. Πως την έκανες εγκατάσταση? προσπαθώ να κάνω το ota update που κατέβασα από εκεί που είπες μέσω twrp αλλά βγάζει error 7. έχει κάποιο twrp που πρέπει…
-
Πως?
ΜήνυμαΘες υπολογιστή.
-
Πρόβλημα μπαταρίας..
ΜήνυμαΔοκίμασε να σβήσεις με κάποιον root Manager ή μέσω twrp τα battery stats και προσπάθησε να φορτίσεις πλήρως ξανά.
-
Πρόβλημα μπαταρίας..
ΜήνυμαΣυνήθως η εγγύηση δεν καλύπτει την μπαταρία δυστυχώς. Έχεις ξεκλείδωτο bootloader; Δοκίμασες φορτιστή 5V 2A;
-
Να είσαι καλά!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panykony: “com.android.email για το email και έκδοση εφαρμογής MIUI_V10_EMAIL_20190802_b3 .To πρόβλημα που κάνει και ο λόγος που θέλω να το απεγκαταστήσω , ενώ με βόλευε πολύ ιδίως το widget που δέχεται πολλαπλούς λογαριασμούς , είναι οτι για κάποιο λόγο μου βγάζει μήνυμα οτι οι πληροφορίες του λογαριασμού moy έχουν λήξει και δε μου ανανεώνει τα mails υποχρεώνοντάς με να κάνω κάθε φορά ξαναστήσιμο στους λογαριασμούς μου gmail στη συγκεκριμένη εφαρμογή” Τυπογραφικό μέσα στον κώδικα. …
-
Δες λίγο στα settings της εφαρμογής πως λέγεται το apk.
-
Με factory reset.