Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 736.
-
Είχα πάρει nandroid backup με το twrp τα πάντα. Ήταν όμως με την προβληματική έκδοση 10.3.1.0. Οπότε προτίμησα να ξαναπεράσω τη fastboot 10.3.1.0 με το miflash και το πρόβλημα του force close λύθηκε. Παραμένει βέβαια το θέμα με τα notifications που δεν φαίνονται με αυτή την έκδοση αλλά θα μάθω να ζω με αυτό μέχρι να σοβαρευτούν και να βγάλουν update που να το επιλύει (ελπίζω σύντομα). Μου κάνει πάντως εντύπωση που δεν έχει προβληματίσει κανέναν άλλο κάτοχο Santoni. Από όσο διαπιστώνω με τις κινή…
-
Δεν δούλεψε αξιόπιστα το downgrade στην 10.1.1.0. Έπαιρνα μηνύματα "android.proccess.media has stopped" με λεπτομέρειες: --------java.lang.RuntimeException: Unable to get provider com.android.providers.downloads.DownloadProvider: android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 119 to 118 at android.app.ActivityThread.installProvider(ActivityThread.java:5968) at android.app.ActivityThread.installContentProviders(ActivityThread.java:5548) at android.app.ActivityThrea…
-
Πρόβλημα φόρτισης 4χ
ΜήνυμαΠαράθεση από Nickthefish: “Πραγματικα το θεωρώ παράλογο αυτό που συμβαίνει,με τα τωρινά δεδομένα το τηλέφωνο θα συνεχιζει να έχει προβλήματα και μετά το πέρας της εγγύησης.Τι θα κάνατε στη θέση μου? ” 1) Θα πρόσεχα το πως μπαινοβγάζω το καλώδιο φόρτισης (γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα). 2) Θα αγόραζα ένα μαγνητικό usb καλώδιο ώστε να μην επιβαρύνω τη θύρα. 3) Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι μου το ξαναεμφανίζει, εφόσον μου το επισκευάζουν συνεχώς για 2 χρόνια δεν θα έσκαγα και ιδιαίτερα. Μετά απ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε κάποιες συσκευές είχαν κάνει το λάθος να είναι ίδιο το "save userdata" με το clean all οπότε να φυλαγε τα ρούχα σου... ” Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Έχω περάσει αρκετές φορές ίδια ή νεώτερη fastboot με το miflash και save user data στο Santoni και δεν έχασα τίποτα. Η ανησυχία μου είναι αν γίνεται να περαστεί προγενέστερη έκδοση.
-
Μπα δεν φταίει το θέμα. Έχω δοκιμάσει 5-6 και το πρόβλημα παραμένει. Το συζητάνε εξάλλου και στο xda και στο en.miui.com. Μια εκδοχή που βρήκα είναι ότι δημιουργήθηκε σε όσους είχαμε εγκατεστημένο το android messages σαν default εφαρμογή για SMS και με ενεργοποιημένο το dark mode όταν κάναμε το upgrade στη 10.3.1.0. Για κάποιο λόγο αυτός ο συνδυασμός ρυθμίσεων δημιούργησε το πρόβλημα ισχυρίζονται και δεν έχει βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί (προφανώς δοκίμασα πρώτα απενεργοποίηση dark mode και απ…
-
Ρε παιδιά τι πιθανότητες έχει να δουλέψει downgrade από 10.3.1.0 σε 10.1.1.0 μέσω περάσματος της fastboot με miflash χωρίς να χρειαστεί FR; Αυτό το φιάσκο με το dark mode που δεν φαίνεται τίποτα στα notifications είναι ό,τι πιο τραγικό "κατάφεραν" ποτέ. Έχασε το 50% της λειτουργικότητας το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν την παλεύω...
-
Παράθεση από pelemponis: “ Ελευθερωσα 2,5 gb περιπου και ετσι εχω 10,5 τωρα ελευθερα ακομα..ευχαριστω και παλι! ” 8GB ελεύθερα είχες πριν δηλαδή και πανικοβλήθηκες; Δεν είναι λίγα αυτά. Το 30-40% του μέγιστου διαθέσιμου χώρου είναι (μετά τον χώρο που καταλμβάνει το λειτουργικό). Να είχες 1GB ελεύθερο να το καταλάβω. Τέλος πάντων αν έχεις ενεργή την ηχογράφηση κλήσεων σβήσε και τα αρχεία. miui/sound_recorder/call_rec είναι το path. Καταλαμβάνουν πολύ χώρο συνήθως αν μιλάς αρκετά.
-
Προσοχή στην τελευταία έκδοση global official stable 10.3.1.0. Έχει ένα πάρα πολύ σοβαρό bug. Από όσο κατάλαβα, αν πριν την περάσεις είχες εγκατεστημένο το android messages με ενεργό το dark mode, τα floating notifications για μηνύματα κλπ. που εμφανίζονται τραβώντας προς τα κάτω την κουρτίνα, είναι σε σκούρο φόντο με σχεδόν το ίδιο σκούρα fonts με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διαβαστούν! Και δεν έχω βρει κανέναν τρόπο να το αλλάξω αυτό έως τώρα. Το συζητάνε κι εδώ: Miui 10.3.1.0 Cannot disabl…
-
Παράθεση από vitriolis2003: “Δεν βλέπω κάτι για το Redmi 4x... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν βλέπεις γιατί δεν το συζητάνε το Santoni στο topic. Γίνεται (το έχω κάνει) απλά στη miui 10 πλέον είναι λίγο πιο δύσκολο και τα αποτελέσματα της gcam σχετικά φτωχά (για το συγκεκριμένο τηλέφωνο μιλάω). Αν πρόκειται να κάνεις root και διαδικασίες μόνο για αυτό το λόγο θα σου πρότεινα να το αφήσεις. Αν θέλεις τέλος πάντων να πειραματιστείς κοίτα εδώ Best Gcam for Redmi 4…
-
Μηνύματα (redmi note 4)
ΜήνυμαΈχεις Mido και όχι Nikel. Θα πρέπει να μεταφερθεί το θέμα σου στον κατάλληλο χώρο.
-
Παράθεση από VGA: “Ναι, δεν εχει και πολλες αλλαγες. Σε καποιους μπορει να μην αρεσουν οι αλλαγες στο Battery Indicator στο notification ... ” Το περνάω τώρα κι εγώ. Η σπουδαιότερη αλλαγή είναι από όσο διάβασα στο changelog ότι επιτέλους έδωσαν επιλογή για να μην μπορεί να κατέβει η "κουρτίνα" με κλειδωμένη οθόνη που εντελώς αψυχολόγητα είχαν καταργήσει στην προηγούμενη έκδοση. Και μόνο για αυτό είναι σημαντικό update.
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΠάντως σίγουρα δεν είναι Santoni. Για να βάζει ROM Mido ο ιδιοκτήτης του (που σιωπά πλέον οπότε ίσως και να το έλυσε) ίσως κάτι ξέρει.
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μα πάλι αυτήν που λέει mido πήγες να περάσεις, δεν την άλλαξες με αυτήν που λέει santoni ” Mido έχει ο άνθρωπος. Δες καλύτερα τις φωτογραφίες στο #12 που φαίνονται αναμμένα τα hardware buttons. Για αυτό έγραψα ότι είμαστε για μια ακόμα φορά σε λάθος θέμα...
-
xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαMido μου φαίνεται αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες (backlit buttons). Προσοχή γιατί θα γίνει ζημιά. Ας είστε λίγο συγκεντρωμένοι όταν ανοίγετε θέμα ΠΟΥ το ανοίγετε. Μια λέξη ή κι ένα γράμμα διαφορετικό στα xiaomi κάνει τεράστια διαφορά (άλλο τηλέφωνο τελείως).
-
Xiaomi 4x
ΜήνυμαΠαράθεση από Spiros ma: “Λες να έκαναν βλακεία στην αντιπροσωπεία? Δεν νομίζω αλλά δεν το αποκλείω!!! ” Σου αιτιολόγησε το γιατί η υπόθεση που έκανες: "Γιατί ανοίγει κανονικά εάν ήταν μητρική δεν θα άνοιγε καθόλου θα ήταν νεκρό!!" δεν είναι σωστή. Μπορεί κάλιστα ένα πρόβλημα που έχει η μητρική να δημιουργεί πληθώρα άλλων προβλημάτων αν και το τηλέφωνο κάνει boot... Χαμηλό ή καθόλου σήμα στο τηλέφωνο ή το wifi, να μην αναγνωρίζει τις SIM, να μη βγάζει ήχο, να μη φορτίζει, να μην ανταποκρίνεται η …
-
Έχουν υποχρεωτικά τρόπο να ακυρώσεις όλοι τους (όταν είναι αργά βέβαια), αλλά η φραγή από τον πάροχο εξυπηρετεί στο να μην επαναληφθεί το ίδιο από άλλο 5ψηφιο. Αν πρόλαβαν και σου έφαγαν αρκετά μπορείς να τους πάρεις να τους απειλήσεις και σου πιστώνουν το ποσό μάλιστα. Εμένα κάπου 10€ μου είχαν φάει αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ τότε που συνέβη.