Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σε λίγο καιρό όλα τα ξεκλειδώματα των Bootloader και οι Custom ROMs θα γίνουν παρελθόν από ότι φαίνεται >> Σε ισχύ η οδηγία RED της E.E : Οριστικό τέλος στο ξεκλείδωμα του Bootloader στην Ευρώπη - Τι θα αναγκαστεί να κάνει η Xiaomi - News by Xiaomi Miui Hellas
-
Call recorder Fuxi TW ROM
ΜήνυμαΘα είναι από τα τελευταία ξεκλειδώματα που θα μπορείς να κάνεις εάν διάβασες αυτό >> Σε ισχύ η οδηγία RED της E.E : Οριστικό τέλος στο ξεκλείδωμα του Bootloader στην Ευρώπη - Τι θα αναγκαστεί να κάνει η Xiaomi - News by Xiaomi Miui Hellas
-
Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, - @GAVANI (50) - @gstamatos (?) - @hulsddrq1988 (37) - @Konstantinos Samanidis (8) - @kothalis (56) - @manos vasilakis (37) - @michaelzadak (41) - @nikd (?) - @pasxosgailo (56) - @tnt2809 (35) - @Tzinos Georgios (51) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. Από την ομάδα διαχείρισης, Αυγ 2nd 2025.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Απο περιεργεια παντως και μονο δεν ξερω αν ειναι θεμα APK ” Θεωρώ πως είναι θέμα APK καθώς είναι εύκολο να ακυρώσεις τις επιστροφές από τους ελέγχους στα oveρlays και έτσι και αλλιώς να δώσει εντολή ενεργοποίησης για την εγγραφή της κλήσης αγνοώντας παντελώς όλες τις συνθήκες.
-
Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, - @ahasapis (7) - @asx1980 (45) - @georgeveidas (39) - @Hristos Psih (?) - @iliasmat (?) - @kakovatos7 (42) - @Makis Stamatiou (66) - @nick266 (45) - @Panagiotispol (8) - @xaramnax (49) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. Από την ομάδα διαχείρισης, Αυγ 1st 2025.
-
ΜήνυμαΈχουν αλλάξει αρκετά από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με ROM developing και δεν έχω δυστυχώς τα Source του παλιού Server που φτιάχναμε τις XTRV ROM να σου ετοιμάσω μία ένα APK του Dialer που δεν θα έχει προβλήματα.
-
Redmi Note 14 4g
ΜήνυμαΟύτε όταν κάνεις Disable (Απενεργοποιείς) τα Developer Options επανέρχνονται οι αρχικές ρυθμίσεις ?
-
Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, - @DAKMAN (43) - @demminio67 (58) - @Dimitris Sideridis (54) - @kalampouri (54) - @Kleanthismits (42) - @leas1968 (57) - @SpiCraftsman (35) - @super leon (49) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. Από την ομάδα διαχείρισης, Ιουλ 30th 2025.
-
ΜήνυμαΚάτσε να δεις τώρα που θα αντιγράψει την Samsung και θα κλειδώσει δια παντώς τους Bootloader στις συσκευές της, και μετά ξεχάστε όλα τα MODs και τις Custom ROMs.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jimxai: “εδωσες παλι λυση δημητρη ωραίος ” Κάτσε να δούμε πρώτα εάν θα μας δουλέψει αυτή η λύση. Η συσκευή μου είναι τώρα στην Κύπρο (στα χέρια του γιού μου) και δεν μπορώ να δοκιμάσω. Μπορεί να έχει αλλάξει το όνομα του com.android.phone.cust.overlay.miui σε com.android.phone.cust.overlay.hyperos
-
ΜήνυμαΔοκίμασε τα παρακάτω .... Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > "Πρόσθετες ρυθμίσεις" > "Επιλογές προγραμματιστή". Ενεργοποίησε τα παρακάτω : - Εντοπισμός σφαλμάτων USB - Εγκατάσταση μέσω USB - Εντοπισμός σφαλμάτων USB (Ρυθμίσεις ασφαλείας) Απενεργοποίησε το χρονικό όριο ADB Σύνδεσε το τηλέφωνό σου στον υπολογιστή Ανοίξτε το CMD ή το PowerShell και πληκτρολόγησε : adb devices adb shell pm uninstall -k --user 0 com.android.phone.cust.overlay.miui Η παραπάνω εντολή θα αφαιρέσει τους περιορισμούς στην ηχογράφησ…
-
ΜήνυμαΘα το ψάξω αργότερα και θα επανέλθω. Εφόσον έχεις ξεκλείδωτο Bootloader μπορείς να κάνεις ότι βελτιώσεις θέλεις στον κώδικα... Εάν βρούμε με ποια IP επικοινωνεί ή Domain, μπορείς απλά να βάλεις στο hosts αρχείο να κάνει redirect αυτή την IP ή το Domain στο 127.0.0.1 που δεν βλέπει πουθενά και να ακυρώσεις το LOCK στην ηχογράφηση.
-
ΜήνυμαΔοκίμασα και εγώ την TW ROM στο Redmi Note 12 5G και η ηχογράφηση κλήσεων απλά εξαφανίζεται μόλις ενεργοποιηθούν τα DATA στην συσκευή. Δεν ξέρω εάν είναι BUG ή εάν υπάρχει Black List σε ευρωπαϊκά Prefix αριθμών (+30 για την Ελλάδα)
-
Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, - @Eucklides (65) - @jonikav (59) - @kalergman (?) - @kapsaskisalexis (?) - @koko (45) - @MICRA (69) - @panais1389 (42) - @petsam (59) - @PotaK (?) - @Vangelis Nikolis (43) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. Από την ομάδα διαχείρισης, Ιουλ 29th 2025.
-
Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, - @andrpyro (?) - @diaton101 (?) - @Michalis (65) - @mobile1 (46) - @Mustak Khan (28) - @nekcharis (?) - @Nikas dimitris (46) - @olafeone (43) - @stelios1987 (38) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. Από την ομάδα διαχείρισης, Ιουλ 28th 2025.
-
Παράθεση από xenyxtis: “Καλησπέρα, έχω το Xiaomi smart home hub 2 (που έχει και Ziqbee) έχει προσθέσει κάποιος αισθητήρα διαρροής νερού της aqara; Όπως ο Aqara T1 ή ο Agara wl-s02d ή οποιοδήποτε άλλον αισθητήρα διαρροής νερού με το συγκεκριμένο gateway ; ” Δοκίμασες να τα συνδέσεις και έχεις κάποιο πρόβλημα ? Νομίζω πως το smart home hub 2 της Xiaomi υποστηρίζει τις συμβατές με Ziqbee συσκευές