Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 445.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΔεν παίζει ακόμα η εφαρμογή σαρωτής στο μενού έγγραφα δεν έχουμε ακόμα δακτυλικό κλείδωμα με ασφάλεια widevine L1 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@kostas1alina περάστηκε εύκολα και γρήγορα χτες στο δικό μου ginkgo χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@amavroudis ναι και δεν έγινε τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κρασαρει η εφαρμογή σαρωτής όταν επιλέγουμε έγγραφα στο ginkgo μου έχουμε καμία λύσει σε αυτό το πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen δεν βλέπω πουθενά αυτή την επιλογή στο μενού που μου είπες να δω8e977456f34d770d06d7b21a303cd589.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Restored Widevine L1 support [Redmi Note 8] and added a possibility ακόμα L3 στο ginkgo μου κατά τα άλλα όλα φαίνονται οκ περάστηκε και σχετικά γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kostas1alina όλα καλά με την reupload rom για το gingko μας στο δικό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής απο αυτά που αναφέρεις Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@kostas1alina Όλα καλά με την νέα fix rom στο ginkgo μου δουλεύουν και στις πρόσφατες εφαρμογές τα στρογγυλά εικονίδια κλειδώματος εφαρμογής κτλ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kostakislarisa Σε 2 θέματα μαζί το ένα ήταν σαν αυτό το δικό σου
-
@kostakislarisa Το ίδιο πρόβλημα έπαθα και εγώ στο ginkgo μου και το έκανα σαν και σένα και συνεχίζω να μην βλέπω τα στρογγυλά εικονίδια στης πρόσφατες εφαρμογές
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@MiltosDelis Στα πρόσφατα , στις ανοιχτές εφαρμογές .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70204/” Ναι αυτά τα εικονίδια λέω σε μένα δεν βγαίνουν άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης τους απλά δεν πατάμε την προεπισκόπηση της ανοιχτής εφαρμογής για 2 δεύτερα μέχρι να εμφανιστούν; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορούμε να κλειδώσουμε και να ξεκλειδώσουμε αντίστοιχα κλειδωμένη ανοιχτή εφαρμογή, μας πετάει στις πληροφορίες εφαρμογής και δεν βγάζει τα τρία στρογγυλά εικονίδια τέσσερα πόσα ήταν redmi note 8 με 21.4.7 τελευταία rom Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jpastos: “εγω θα περίμενα πάνω απο τέταρτο ακόμα ” ακομα τιποτα
-
@jpastos τις πρωτες 2 φορες μου εβγαζε μετα απο λιγο ενα μηνυμα οτι ολοι οι serves ειναι offline τωρα απλα το εχω ανοιχτο και περιμενω κοντα 20 - 25 λεπτα δεν ειναι παρα πολυ αυτη η αναμονη ;
-
καλημερα ομαδα προσπαθω εδω και κοντα 1μιση ωρα να κατεβασω απο την εφαρμογη αναβαθμιση την νε α ρομ μας αλλα κολλαει στο 100% και δεν βγαινει το κουμπι για εγκατασταση κανουμε κατι εμεις γι αυτο σαν τελικη χρηστες η εσεις;
-
Παράθεση από gkalen: “@MiltosDelis Γράψε λάθος όπως είπα .. Μπορώ να δω που μπήκες και το βγάζει αυτό γιατί τα screenshot δεν βλέπονται... Να δω κι.εγω μήπως υπάρχει το ίδιο και σε άλλες συσκευές.. EDIT Άκυρο το βρήκα , μην ασχολείσαι , κάποια αστοχία πιθανώς από το source .. ” ηταν δικο μου τελικα το προβλημα η της rom...; για το φτιαξουμε δηλαδη στην επομενη ενημερωση...;
-
RE:
Μήνυμα@gkalen Δες ένα μικρό βίντεο από το κινητό στο συνημμένοcloud.tapatalk.com/s/601e92300…06-14-48-31-73%280%29.mp4 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@MiltosDelis Αποκλείεται να σου ζητάει κάτι τέτοιο .. Το λάθος είναι δικό σου πιθανώς , έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για να κάνει update στις εφαρμογές συστήματος , πράγμα το οποίο δεν στέκει σε XTRV ή σε άλλη custom rom.. Αυτά είναι λάθη που κάνουν αρκετοί χρήστες νομίζοντας ότι θα αναβαθμίσουν κάτι σε μια custom rom και πόσο μάλλον αν είναι και developer rom που έχει αναβάθμιση κάθε βδομάδα και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί δε δουλεύει αυτή η εφαρμογή , γιατί δεν έχ…
-
Από την προηγούμενη έκδοση ρομ μου ζητάει να κατεβάσω αυτή την ενημέρωση αλλά μόλις πάω να την περάσω μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί είναι εφαρμογή συστήματος πως την περνάμε καμία ιδέα;1016d548c09df937b5282e4471811aae.jpg7b84f4759613843e1195dcc7cc7e5c5e.jpg Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα L3 όμως και με android 115b2dd43463f028a85dec3a2fc38b49da.jpg Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk