Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 445.

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “προσοχή, βάλτο από μέσα από το αλλο.. Αν κάνεις εγκατάσταση το twrp μεσω fastboot ΜΗΝ κανεις boot σε αυτό.” Μέσα από twrp όλα τα κάνω εδώ και 2 Ρομ λόγο Άντροιτ 11 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έχω το 23-12-20. Twrp πάω για αναβάθμιση μόλις είδα ότι βγήκε 11-01-21 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για δοκίμασε και πες μας .. Θα το δει και ο @MIUI_ART αυτό μήπως υπάρχει κάποιο κόλλημα στον updater.” Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο ginkg μου στις 2 τελευταίες ρομ τζεο Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas1alina: “Σε Ginkgo κανείς;;;;;;;;;;;;” Όλα καλά απλά δεν μπορώ εδώ και 2 εκδόσεις να την περάσω από το πρόγραμμα αναβάθμιση και αναγκάζομαι να πάω χειροκίνητα στο twrp και την βρίσκω και την περνάω από εκεί Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου έβγαλε ξανά ενημέρωση η εφαρμογή αναβάθμιση στο Gingko μου κατεβάζω και περνάω κανονικά παιδιά; Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά στο Ginkgo μου περάστηκε από εφαρμογή αναβάθμιση πάνω από την τελευταία rom με android 10 είχα περάσει και το τελευταίο twrp και όλα καλά εδώ και 10 ώρες Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άργησε λίγο να μπουταρι αλλά μέχρι στιγμής όλες η αλλαγές φαίνονται οκ στο Gingko μου Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο gingko μου εμένα δεν δέχεται από διάφορες εφαρμογές Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Rizla46 μόλις πέρασα την τελευταία έκδοση mi fit 4.7.0 από magical unicorn και έκανε ενημέρωση πηγές και υλικό λογισμικό και χάσαμε τα ελληνικά σου (έγινε ρωσικό) και το γύρισα χειροκίνητα στα αγγλικά από τις ρυθμίσεις έχω mi band 5 global χωρίς nfc να περιμένουμε από σένα ξανά τα Ελληνικά μέσω .bin file; Νέα έκδοση υλικό λογισμικού 1.0.2.24 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά μόλις περάστηκε στο gingko μου εύκολα και γρήγορα Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

MiltosDelis - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Η 24/8 είναι μεταγενέστερη.” Χαχαχα Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

MiltosDelis - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 ερώτηση ποια η διαφορά σε gingko η έκδοση twrp_ginkgo_3.4_19-08-2020_nt_fix_backup.img με την twrp_ginkgo_3.4_24-08-2020_nt_fix_backup.img Χρειάζεται να την περάσω η όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις νέες rom και την κρυπτογράφηση της συσκευής Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Widevine L1 support for Android 10 (Redmi Note Είναι ακόμα L3 στο redmi note 8 μου μόλις πέρασα την νέα ρομ της κοινότητας μας Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από miltosdelis: “Εγώ και βλέπω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία γενικό το κακό από τότε που έχουμε miui 12 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καθαρή εγκατάσταση; Η πάνω από την προηγούμενη;” Πάνω από την προηγούμενη έχω πολλές εκδόσεις καιρό να κάνω καθαρή από τότε βασικά που βγήκαν οι miui 12 αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ και βλέπω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία γενικό το κακό από τότε που έχουμε miui 12 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάνε πρόβλημα σε redmi note 8 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο δικό μου γκλομπαλ μόλις πέρασα το αρχείο σου αλλά στον καιρό μου βγάζει αντί για αίθριος ρωσικά το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα το αρχείο περάστηκε στην τελευταία έκδοση φιρμουερ με το τελευταίο νοτιφαι Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για κάποιο λόγο δεν μου έβγαινε η ενημέρωση μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης και κατέβασα και πέρασα την ρομ χειροκίνητα στο gingko μου πιστεύω στην επόμενη ενημέρωση να μην έχουμε ξανά αυτό το θέμα γενικά όλα καλά μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από miltosdelis: “Vanced manager εννοείς το sai η κάποια άλλη εφαρμογή είναι αυτή...;γιατί και εγώ παλαιότερα σε αντροιτ 9 που ήμουν με ματζισκ μάνατζερ μια χαρά έπαιζε το vanced Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι πράγματι νέα εφαρμογή για το Vanced. Αν δεις τώρα το site του vanced στο XDA δεν σου επιτρέπουν να κατεβάσεις το .apk τους και να το εγκαταστήσεις με όποιον τρόπο πιστεύεις ότι θα σου δουλέψει. Προσφέρουν αυτοί εφαρμογή για κατέβ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από miltosdelis: “Με τον τρόπο που λέει το σάιτ του προγράμματος μέσω προγράμματος sai Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ok. Απλά στην 20.6.18 το πέρασα μέσω Vanced manager (μαζί με MicroG, παρόλο που είχα Magisk εγκατεστημένο) και περάστηκε μια χαρά (απ' ότι φαίνεται). Στο λέω καθαρά πληροφοριακά. Και ναι κυρίες και κύριοι τελικά πήρα gingko το οποίο και σετάρω αυτό το σουκού. Ενδεχομένως να έχω και κάποια mods έτοιμα σύντομα για την συσκευή (…