Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 445.

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από miltosdelis: “Μόλις περάστηκε στο ginkgo μου όλα καλά μέχρι στιγμής έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα με το twrp που δεν μπορούσα να μπω στο twrp Edit 1o Δεν έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογή youtube vanced Edit 2o Γιατί δεν έχουμε ελληνική μπάρα στις επαφές; Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f8917b3db2822513650a32bd3178c9a2.jpg ” Η ελληνική μπάρα θα αργήσει λιγάκι, είναι θέμα του source. Το vanced το έχεις εγκαταστήσει μέσω του νέου manager …

• Μόλις περάστηκε στο ginkgo μου όλα καλά μέχρι στιγμής έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα με το twrp που δεν μπορούσα να μπω στο twrp Edit 1o Δεν έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογή youtube vanced Edit 2o Γιατί δεν έχουμε ελληνική μπάρα στις επαφές; Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f8917b3db2822513650a32bd3178c9a2.jpg

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

MiltosDelis - - Recoveries

Μήνυμα

Attachment (ID: 67877) (δεν ανοιγει το twrp)

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τώρα όλα καλά;” Όλα σούπερ απλά ξανά κατεβάζω και περνάω καθαρά πάλι όλες τις εφαρμογές μου και τις ξανά ρυθμίζω από την αρχή και απλά θέλει αρκετό χρόνο το αναδυόμενο νέο αλλά ιφον μενού μπορούμε να το κάνουμε όπως το παλιό σε αυτή την Ρομ και αν ναι μπορείς να μου θυμησεις πως αυτό και είμαι σούπερ καλυμμένος και ευχαριστημένος με το android 10. Και ευχαριστώ για τον χρόνο σου και πάλι εννοείται Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Το ότι δε κάνει mount έχει να κάνει με το ότι δέ κάνεις σωστά format data. Μετά από το format θέλει επανεκκίνηση σε twrp. Όχι απευθείας εγκατάσταση... Συνέδεσε το στον υπολογιστή μετά την επανεκκίνηση, πέρασε τη rom στη μνήμη και κάνε εγκατάσταση. Θέλει μονάδες για να στείλει sms και να κάνει επαλήθευση. Δυστυχώς... ” ειχα περασει στην μνημη sd την rom τι κανω απο εκει και περα βημα 1ο περναω ξανα twrp μεσω fastboot για καποιο λογω δεν το πηρε βημα 2ο μπαινω twrp και κα…

• Παράθεση από amavroudis: “Η μαγική λέξη είναι Format data Μέσω twrp και χάνονται τα πάντα.... Βάλε το τελευταίο twrp, αν δε το έχεις κάνει ήδη... ” εχω περασει το τελευταιο twrp εχω ξανα κανει format data αλλα δεν ελεγε να ανοιξει παλι το κινητο και γι αυτο και κανω fastboot mode περασμα την σταθερη rom της xiaomi ερωτηση παιζει ρολο που το αρχειο της rom το ειχα σε otg flash drive και οχι στο συστημα η την καρτα sd? γιατι στο τελος του περασματος της rom μου βγαζει οτι δεν μπορει να κανει mount…

• παιδια τα φωτα σας χρηστης ginkgo μετα απο dirty flash αυτης της rom πανω απο την official σταθερη 11.0.9.0 της xiaomi που την περναω με fastboot mode δεν ανοιγει το κινητο ειναι κολλημενο για πολλα λεπτα στο αρχικο λογοτυπο τι να κανω ξανα περναω τωρα παλι με fastboot mode την σταθερη 11.0.9.0 της xiaomi και θελω να παω σε android 10 εχω περασει και το τελευταιο twrp του geo

• Και στο whyred δεν περνάει το αρχείο mtz να ενημερώσω πως και με root και χωρίς δεν μπορώ να περάσω το νέο mtz κατεβασα το αρχείο f1 για την σωστή ανάλυση του κινητού Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μόλις περασα και εγώ στο redmi note 8 μου το White-GR12mitu-bootanimation απλα με μια αντιγραφη επικολληση του ζιπ αρχειου στον καταλληλο φακελο συστηματος πολυ καλη δουλεια μπραβο μια ερώτηση μόνο στο εν λόγω ανιμεισον πως μπορω να κανω και τις κατω γωνίες των φωτογραφιων στρογγυλεμένες οπως και τις επανω γωνίες υπαρχει καποιο εύκολο και δωρεαν εργαλειο για την δουλεια αυτη...; η δεν υπαρχει λογος για αυτη την αλλαγη...;

• Όλα σούπερ στο whyred χωρίς μπελάδες πάνω από την τελευταία 11αρα ρομ περιμένουμε καμία σταθερή η μπετά έκδοση ρομ και για το redmi note 8 βλέπω πολύ τους παιδεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποτέ να περιμένουμε την 11.0.8.0 γκλομπαλ έκδοση ρομ για το Redmi Note 8 γκλομπαλ? Έχει βγει οφφισιαλ στο σάιτ της μι... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από miltosdelis: “kapoia eukolh lush ” Να παρεις παλιότερο κινητό που να μην έχει κρυπτογράφηση αρχείων αλλά ολόκληρου του διαμερίσματος. ” καλησπέρα φίλτατε με factory reset και format data γενικά για να έρθει το κινητό σε μια αρχική κατάσταση για να διορθώσω το θέμα μου βρήκα ένα τρόπο ων λίγο μπακάλικο αλλά την δουλειά μου την έκανε όπως ήθελα ποιος ειναι λοιπόν αυτός ο τρόπος βήμα 1ο factory reset και format data βήμα 2ο κάνουμε εγκατάσταση την rom που θέλο…

• meta apo thn enhmerwsh apo thn 11.0.4.0 sthn 11.0.6.0 to kinhto redmi note 8 (gingo) den anoige me phgaine sto twrp kai anagkastika na kanw format thn suskeuh gia na mporesw na perasw thn nea rom kai twra exw pali auto to spastiko 8ema me to trwp kai to bale kwdiko gia na kaneis decrypt thn suskeuh ka8e fora pou anoigw twrp kapoia eukolh lush kai as exei format data sorry gia to greeklish grafw apo tvbox

• Τελικά άκυρο το μενού εξαφανίστηκε η είναι κάπου κρυμμένο για την λειτουργία smart cover στην rom της κοινότητάς μας 506d98ac6681c5cd9875b3ca241b613f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνηθίζεται να γίνεται ένα factory reset, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να το κάνετε :/” Με factory reset κανένα θέμα με την μπαταρία προς ενημέρωση όλων Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το αρχείο εγώ βρήκα και οπότε το φλασαρα το κινητό έμενε στο λογότυπο xtrv " DisableForceEncryption_Treble_v20.3.zip " Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πολυ πιθανό η θήκη να μην έχει μαγνήτη. Δοκίμασε μια από τις άλλες που έχεις , η με ένα μαγνήτη περιμετρικά στην συσκευή” Έχει μαγνήτη αλλά τον έχει στο πίσω μέρος δεν ξέρω για ποιο λόγο ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “εχεις βάλει Pin - δαχτυλικο στο κινητό βρε? Το έχω δοκιμάσει κ με pin κ απλά σου ζητάει κωδικό οθόνης. Αν τον βάλεις περνάει κανονικά.” Ναι ναι ακριβώς pin+δακτυλικό δεν είναι θέμα νόμιζα ήταν θέμα twrp όλα είναι οκ μικρό το κακο να βάζεις απλά το pin για να μπεις στο twrp άλλη λίγο σχετικά άσχετη ερώτηση αν γνωρίζεις υπάρχει καμία ενεργή θήκη για το κινητό όταν ανοίγω την θήκη να ανοίγει και το κινητό και όταν κλείνω την θήκη να κλείνει και το κινητό είχα στο kenzo αλλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πρεπει να κάνεις μια φορά φορμάτ. Μετά δεν θα ξανά ζητήσει αν δεν παίζεις με twrp” Έχω κάνει φορμάτ έχω εννοώ είχα περασμένη την έκδοση twrp που έχω τώρα την δικιά σου και μόλις έβαλα την σταθερή ρομ της κοινότητάς μας πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο twrp και βλέπω επίσης πως στο magisk είναι και εκεί η κρυπτογράφηση ενεργή με τα 2 πρώτα τετράγωνα επιλεγμένα στις προηγμένες ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “υπάρχει δικλείδα ασφαλείας δλδ... καταλαβα.. Τέσπα, κατέληξε σε twrp και μετά το πρώτο φορματ δεν θα ξανα ζητήσει κωδικό...(με ιδια εκδοση android) ” εχω καταληξει στο δικο σου twrp twrp_ginkgo_3.3.1_23-01-2020_ss_nt.img αυτο εχω πανω και βγαζει το μηνυμα καθε φορα που μπαινω καπου εχω διαβασει οτι την πρωτη φορα που περναμε την εκαστοτε ρομ δεν πρεπει να βαλουμε κανενα κωδικο κλειδωματος για να προσπερασουμε αυτο το μηνυμα δεν ξερω ομως δεν θελω να ξανα κανω φορματ και…