Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Πάντα υπάρχει τρόπος ελέγχου. Το πας σε έναν τεχνικό που ξέρει από xiaomi. Αν έχει προνοήσει θα έχει κάτι σαν το παρακάτω (πλακετάκι μπαταρίας από redmi note 3 pro kenzo) ώστε να το συνδέσει στο motherboard και να δώσει ρεύμα ή να βάλει αν έχει μπαταρία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55859/
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΔοκίμασέ την πρώτα χωρίς να σβήσεις το system και βλέπεις. Κάνε και ένα backup με το TWRP και μετέφερέ το σε ένα USB stick. Γιατί αυτά τα κουτιά είναι του διαβόλου. Σε κάποια οι αρχικές ROM τους είναι άφαντες.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΑν είσαι σίγουρος ότι έχεις για φλασάρισμα και την official rom του κουτιού, τότε κάνεις wipe και το system. Αλλιώς, δεν θα στο πρότεινα.
-
Έπρεπε μόλις βγήκε από το θαλασσινό νερό να ξεπλυθεί με καθαρό νερό, μιας και έμεινε τόσες μέρες μέσα στη θάλασσα. Και να επανέλθει το τηλέφωνο, δεν μπορεί κανένας να σου εγγυηθεί ότι, θα συνεχίσει να δουλεύει για μεγάλο διάστημα. Έχουν επανέλθει τηλέφωνα και μετά από τρεις μήνες, που έπεσαν σε θάλασσα, τουλάχιστον τόσο ώστε να γίνει ένα backup.
-
-
Σύνδεσε με OTG ένα ποντίκι και απενεργοποίησε το.
-
Καλούτσικοι είναι.