Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μπορείς το απόγευμα μετά τις 4 μέχρι 6; Αν ναι μπορείς να περάσεις από Εύοσμο;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα. Επαναφορά εργοστασιακών και βλέπεις αντιδράσεις. Αν δεν το προλαβαίνεις και σβήνει, τότε πας για fastboot. Αν συνεχίσει τότε είναι hardware. Δοκιμή με άλλη μπαταρία. Αν πάλι το κάνει τα πράγματα δυσκολεύουν. Κατά την φόρτιση ή όταν το ανοίγεις παρατηρείς αύξηση θερμοκρασίας μη φυσιολογική;
-
Παράθεση από Leonidaspod: “Έχω ένα θέμα με την μπαταρία. Όταν φτάνει στο 25% περίπου κλείνει το κινητό. Επίσης όταν το βάζω να φορτίσει δείχνει 0 %. Φοράει global stable τελευταία ” Πόσες φορές του έχεις κάνει πλήρη φόρτιση; Αν συνεχίσει να κάνει τα ίδια μετά από 2-3 πλήρεις φορτίσεις, τότε κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών με μπαταρία φορτισμένη στο 100%, μετά πάλι 2-3 πλήρεις φορτίσεις από το 5% έως το 100% κι αν δεν στρώσει, τότε το δίνεις σε τεχνικό ή από εκεί που το πήρες, για τεχνικό έλεγ…
-
Παράθεση από nakomi: “Το μόνο που βρήκα είναι 200 αρχεία με περίπου αυτό το μέγεθος τα οποία αρχίζουν όλα με το όνομα 00bae κλπ μέσα στον φάκελο downloads. Δεν ανοίγουν με κάποια γνωστή εφαρμογή και δεν ξέρω τι είναι. ” Αφού είναι στον φάκελο download σημαίνει ότι είναι αρχεία που κατέβηκαν για κάποιο λόγο από σένα. Απο τη στιγμή που δεν είναι γνωστής μορφής (κείμενο, ηχος, βιντεο, apk) τότε μπορείς να τα σβήσεις ή να τα μεταφέρεις προσπερνά σε ένα usb stick. Αν δεις μετά από μερικές μέρες ότι ο…
-
Παράθεση από eptanhsios: “Μάγκες όντως τώρα σκάει; ” Αν έρθουν τα αέρια της σε επαφή με το οξυγόνο, δεν σκάει (βομβα), αλλά υπάρχει κίνδυνος αυταναφλεξης σαν πυρσος. Παρόλα αυτά, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, έχω δοκιμάσει 2-3 φορές, σε φουσκωμένες LiPo μπαταρίες να τις τρυπησω με μια σανίδα που έχει καρφί στην άκρη. Τρυπάνε αλλά δεν αυτοαναφλεγονται. Ίσως είμαι τυχερός. Καλό είναι πάντως να τις προσέχουμε πολύ.
-
Άστο να φορτίσει. Επίσης, αν έχεις, δοκίμασε άλλη μπαταρία. Έχει τύχει η μπαταρία να δείχνει 100%, αλλά να μην έχει τη δύναμη να εκκινήσει το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι το τηλέφωνο είναι "τουβλοποιημενο". Με την σύνδεση καλής μπαταρίας, το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά.
-
Το παθαίνουν διάφορα Xiaomi και ναι είναι από το noise canceling. Για να δεις αν είναι από αυτό κάλεσε από το κινητό σου σε κάποιον φίλο δίπλα σου ή στο σταθερό σου και κάνε αααααααααα στο κινητό σου, συνεχόμενα. Θα διαπιστώσεις από το άλλο τηλέφωνο ότι ξαφνικά θα πέσει ο ήχος και ξαφνικά θα διακοπεί.
-
-
-
-
Κατά τις 7 στο battle NET στο πεζόδρομο του Ευόσμου την Τετάρτη 9 Μαΐου
-
Και τσιπουρα για τους After....
-
Βάλε - βγάλε τον φορτιστή μερικές φορές από την πρίζα και μετά άστο 1-2 ώρες. Αν δεν, τότε θέλει άνοιγμα, βγάλσιμο η μπαταρία και σοκάρισμα, για να ξυπνήσει.
-
Τι λέτε για καφέ-συνάντηση στην πλατεία Ευόσμου στο γνωστό ίντερνετ καφέ για την άλλη Τετάρτη 9 Μαΐου;
-
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαρήγγειλα ένα να το τεστάρω.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από mparaxir: “Αυτο πως το βλέπεται; MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html Το μονο κακο δεν εχει θύρα ethenet ” Δεν το έχω δοκιμάσει. Καλό φαίνεται. Από ότι βλέπω έχει Ethernet, δεν είναι όμως 1000άρα.