Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αύριο Τετάρτη 13/9 κατα τις 7 στο battle net της πλατείας Ευόσμου έτσι; Ειδοποιήστε όποιους ξέρετε και είναι ή θέλουν να έρθουν δυτικά (far west)
-
Χω, χω, χω, χω!!
-
Το system μη το πειράζετε. Οτι ειπαν τα παιδιά από πάνω. Μόνο wipe cache, dalvik και data αν θες επαναφορά εργοστασιακών και install μετά την xtrv-arΩma. Όλα από το TWRP. Πριν όμως κάνεις κι έναν έλεγχο μη τυχών και ξανακλειδωσε ο κακός bootloader. Τέλος όσοι βάζετε τελευταίες rom στο omega να ελέγχετε αν δουλεύει το bluetooth με handsfree, γιατί εδώ και κάποιες rom δεν δουλεύει σωστά. Δοκιμάζετε και ενημερώνετε εδώ, για να ξέρουμε.----[headline]---- [/headline]
-
@alnikou αν έρθεις φέρε και το στυλό ποιότητας νερού της xiaomi, να μετρήσουμε το τσίπουρο, αν πάμε μετά τον καφέ.
-
Το κανονίζουμε καλύτερα για την επόμενη Τετάρτη κατά τις 7 στο ίντερνετ καφέ στην πλατεία Ευόσμου και μετά βλέπουμε αν τραβάμε για τσίπουρα.
-
Αύριο Τετάρτη κατά τις 7-8 τι λέτε και πού;
-
Και τσίπουρο άμα λάχει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-