Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αρκετά αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Κανα δύο μέρες ακόμα κι αν δε στρώσει επιστροφή στην προηγούμενη.
-
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ. Νεα εκδοση rom (xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.5.7.0.RJZMIXM_v12-11)
-
Τα φώτα σας...
ΜήνυμαΜε την τελευταια rom και root (ακολουθοντας τις οδηγιες στο ποστ 406) δεν εχω κανενα προβλημα με πειραιως, εθνικη.
-
κυκλοφορησε η 12.5.5.0 για την συσκευη μας. αναμονη για την αντιστοιχη απο την ομαδα μας... edit: ενημερωθηκε το πρωτο ποστ. Νεα εκδοση rom (xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.5.5.0.RJZMIXM_v12-11)
-
64gb -> 1gb 128gb -> 2gb
-
Δε την ξέρω την εφαρμογή. Όταν δεν είσαι σίγουρος για κάποια πάντως ή βλέπεις να υπολειτουργεί, να την κρυβεις, δεν κάνει κακο...
-
oxi. οπως ειναι η φωτο ειναι το σωστο.
-
μηπως ειναι σε παυση? το εστεισες σαν root ή vpn? Screenshot-1.jpg
-
ενεργοποιησες το systemless hosts απο τις ρυθμισεις του magisk? το χρησιμοποιω και δεν εχω καμια διαφημιση σε chrome, games, apps. για το youtube δε ξερω να σε πω, χρησιμοποιω το youtube vanced.
-
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ. Νεα εκδοση magisk (24.3) Safetynet pass και πιστοποιηση συσκευης. (post 406)
-
@kostaskontis Ποια εκδοση magisk εχεις? Η συσκευη σου παιρναει το safetynet? την εμφανιζει πιστοποιημενη στο play store?
-
Με την τελευταια rom δε παιζει πλεον το magisk 23. Αρα παμε στην εκδοση 24.1 (Magisk-v24.1.apk) Η βασικη διαφορα βρισκεται στο οτι δεν υπαρχει πλεον το magisk hide και προσθεθηκε η λειτουργια Zygisk. Για να λειτουργησει οπως θελουμε η νεα εκδοση, τραπεζες, safetynet κτλ ακολουθουμε τα παρακατω βηματα. Αφου κανουμε εγκατασταση του magisk απο το recovery, αφαιρουμε μεσα απο τον manager οτι module ειχαμε απο πριν σχετικο με το safetynet. Μεσα απο τις ρυθμισεις επιλεγουμε αποκρυψη του Magisk (βαλτε …
-
Εχει περασει κανεις την HMNote9ProEU_V12.5.4.0.RJZMIXM (joyeuse)? Στο recovery με βγαζει failed to mount 'system_root' (invalid argument) οταν ξεκιναει το install. τελειωνει, κανει reboot, κολλαει αρκετη ωρα στο xtrv logo και στο τελος κανει reboot στο recovery. edit: την ξαναπερασα απο επανω και μπηκε κανονικα. edit 2: το προβλημα ειναι στο magisk 23. δε μπαινει πλεον (σε μενα τουλαχιστον)
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαστο δικο μου το εχει κανονικα. δες αν δεν ειναι ενεργοποιημενο απο το επιλογες για προγραμματιστες.
-
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ. Νεα εκδοση rom (xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.5.3.0.RJZMIXM_v12-11) Ευχαριστουμε παιδες.. (επισημανση, στον updater δε την εμφανιζε)