Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
δε ξερω αν ειναι το προβλημα στη rom ή απο καποια-ες εφαρμογες. εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ για αναπαντεχες επανεκκινησεις κτλ. απο προσωπικη εμπειρια και μονο, ποτε μου δεν ειχα αυτο το προβλημα. απο παντα με τις αντιστοιχες καθε φορα xtrv. και ομολογουμένως το εχω πιει το αιμα το κινητο απο σκαλισματα κτλ.. απο root, αλλαγες αρχειων συστηματος, magisk module, custom kernel κτλ κτλ.. Αν ειχα τετοια προβληματα θα εκανα το εξης. Περασμα την official fastboot πρωτα. Περασμα twrp. Μετα την xtrv.…
-
Πριν λιγες μερες κυκλοφορησε και η αντιστοιχη EU εκδοση της rom. Περιμενουμε την GLOBAL ωστε να βγει και η αντιστοιχη XTRV. Ειναι η πρωτη 12.5 miui για το κινητο μας.
-
εχει κανεις θεμα με το Bluetooth (χαμηλη ενταση, να σε ακουν απο το βαθος) ή παω για αλλαγη?
-
Ενώ πχ στο drm info στο δείχνει L1?
-
Υπάρχει κανονικά η υποστήριξη L1 πάντως ibb.co/zbS22pR
-
Τι πρόβλημα είχε για το joyeuse?
-
Τι πρόβλημα είχε για το joyeuse?
-
Ότι έχω λειτουργήσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα για την ώρα
-
αν θες για το miui 12 ειναι το παρακατω, σε μορφη magisk module (δοκιμασμενο σε RedmiNote9Pro) miui 12 boot animation (magisk module) και σε μορφη mtz miui 12 boot animation (mtz) (Hidden Content) απο οτι ξερω παντως το default boot animation υπαρχει ηδη μεσα στις xtrv, απο τα θεματα, ο λογαριασμος μου, προσαρμογη θεματος, κινουμενα σχεδια εκκινησης. αν δε το εχεις κατεβαζεις ενα απο τα παραπανω. οδηγιες εγκαταστασης για το mtz μπορεις να βρεις ΕΔΩ
-
χεχεχε στο καζανι των γαλατων κι αυτο εχει παρει φωτια ο server του φορουμ.. με 50-120kb/s εδω και ποση ωρα παλευει και κανα 2-3 σταματηματα στην πορεια χαχαχα usCue_uISUuQPfxiw9gP7w.jpeg
-
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ: * Νεα εκδοση stable xtrv (thnks στα τσακαλια του φορουμ) * Εναλλακτικό custom recovery
-
@NiTroGen εδω κοντευει να κυκλοφορησει το miui 13 και το android 12 στις αλλες συσκευες κι εμεις "παρακαλαμε" για το miui 12.5 ακομα χαχαχαχ.. χεσμ**** μας εχουνε φιλε μου @MIUI_ART μην αγχωνεστε. security patch ειναι.. περιμενεις 2 μηνες ενα update και σου ερχεται το security patch χαχαχαχα
-
prnt.sc/1homkcq μολις βρουν χρονο τα τσακαλακια μας....
-
δες στο παρακατω link, αναλογα το codename της συσκευης. TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
-
δες στο παρακατω link, αναλογα το codename της συσκευης. TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Παράθεση από tomsak: “αλλη μια ερωτηση εαν κανω wipe dalvic cache θα χασω ολες τις ρυθμισεις μου? και εαν το κανω θα βοηθησει στο να μειωθει το others? ” αν εισαι root, μπες μεσα στο data και δες ποσο μεγεθος εχει ο φακελος dalvik-cache. επισης δες αν εχεις τιποτα μεσα στο local/tmp καπου ειναι αυτα τα αρχεια, προσωρινα, αχρηστα, οτιδηποτε.. εχεις κανει μηπως την διαδικασια να γινει το system r/w? αυτο μονο το backup που κραταει ειναι καμια 10gb