Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 41.
-
Παράθεση από NiTroGen: “Προσωπικά είχα έναν διάλογο με κάποιον στο forum του Geekdoing, ο οποίος έλεγε πως χρειάζεται το GPS ανοιχτό κι εγώ του έλεγα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τελικά είχε Android 10, ενώ εγώ έχω 9. Μάλιστα η ίδια η Magical Unicorn είπε ότι με το 10 έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα. Όμως αν ανοίξεις το GPS για να συνδεθεί το Mi Fit και μετά το κλείσεις, η σύνδεση με το Band παραμένει ενεργή μέχρι να κλείσει το Mi Fit. ” Ελπίζω να το διορθώσουν σε επόμενο update του mi band
-
Παράθεση από apo.stam: “Καλησπέρα. Με την καινούργια ενημέρωση (επίσημη 4.0.15) δεν έχω αναγνώριση καλουντος στο band. ” Κανονικά έχει αναγνώριση
-
Σήμερα βγήκε update στο mifit η 4.0.14,θα βγούνε νέα Resources πειραγμενα όπως για την έκδοση 13
-
Παράθεση από NiTroGen: “Υποστηρίζει smilies στις ειδοποιήσεις, επιλογή γλώσσας του band και επιλογή για απενεργοποίηση OTA. ” Μια χαρά τότε,το έβαλα και εγώ τώρα
-
Παράθεση από NiTroGen: “Μόλις έκανα μια δοκιμή και το κείμενο scrollάρει κανονικά στην οθόνη του band. Άρα δεν είναι θέμα firmware. Εγώ έχω εγκατεστημένο το Mi Fit 4.0.13 από την Magical Unicorn - δες την υπογραφή μου. Δοκίμασέ το, μήπως και είναι θέμα Mi Fit... ” Τη διαφορά έχει το Magical Unicorn από το μαμά mi fit?
-
Κανονική και με κόλπο που σου δείχνει μπαίνουν και με αυτό details?id=dev.rokitskiy.miband_watchface
-
Παράθεση από NiTroGen: “Φυσικά. Το επίσημο MiFit ελέγχει μόνο τον αριθμό της έκδοσης των resources. Δεν καταλαβαίνει αν είναι "πειραγμένα" ή όχι, οπότε δεν εγκαθιστά ξανά τα επίσημα. ” Μια χαρά τότε,εγώ έβαλα την version: 78 της υπογραφής σου που είναι άψογα
-
Σε ευχαριστούμε για τα νέα resources,πάρα πολύ ωραία
-
Παράθεση από NiTroGen: “Ποιος έχει όρεξη για beta testing μερικών resources; Έφτιαξα ένα δοκιμαστικό αρχείο resources έκδοση 66 με νέα εικονίδια και κάποιες μικροαλλαγές στη μετάφραση. Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι οι μέρες εμφανίζονται με πλήρες όνομα, εκτός της Παρασκευής που λόγω πολλών χαρακτήρων την αναγράφω ως "ΠΑΡΑΣΚ." για να μη βγαίνει εκτός οθόνης. Επίσης έχει γίνει μια δοκιμή ελληνοποίησης της κινέζικης γλώσσας, η οποία με χρήση της γραμματοσειράς tahoma δίνει πιο μεγάλους χαρακτήρ…
-
Την έβαλα και εγώ και όλα οκ,σας ευχαριστούμε
-
Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη δουλειά
-
Παράθεση από dnomikos: “Για τους Beta testers, νέο fw 1.0.7.02 & res v66 συνημμένα στην πρώτη σελίδα. Χρησιμοποιείστε το MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk. Δουλεύει επιτέλους κανονικά με Ελληνικά και στο μοντέλο με το NFC ενώ μέχρι τώρα η τελευταία έκδοση που δούλευε με Ελληνικά ήταν η 1.0.5.22. Θα ανανεωθεί και το ανάλογο νήμα σε λίγο. ” άψογα σας ευχαριστούμε, δουλεύει τέλεια
-
Γύρισα και εγώ στο 4.0.7 μαζί με τα fw 1.0.6.26 και res v65 και μια χαρά
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ranioti: “Κάνουμε το update στην 4.0.9 η θα χαθούν τα ελληνικά? ” Η έκδοση 4.0.9 προς το παρόν δεν αναβαθμίζει το Mi Band 4 ακόμα και αν αυτό είναι στην προηγούμενη έκδοση fw 1.0.5.66 και res v60. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το δώσαμε εμείς ακόμα. Επίσης δεν περιέχει νέα firmware για την σειρά Mi Band 3. Εκτιμώ ότι το Mi Band 3 έκανε τον κύκλο του και δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση. Αν χρησιμοποιείς το επίσημο MiFit, ναι βάλτο... έτσι και αλλιώς, …