Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Κάνουμε το update στην 4.0.9 η θα χαθούν τα ελληνικά?
-
Παράθεση από Alexandros Stamatopoulos: “Καλημέρα,αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει την 4.0.7 έκδοση του mi fit για όσους θέλουν να κάνουν downgrade για να μπορούν να βάζουν custom watch faces χωρίς το notify, ευχαριστώ πολύ, στα παλιά mi fit που έχετε έχετε μέχρι το 4.0.6. ” Με σημερινό update που έγινε στο πρόγραμμα με τα custom μπαίνουν κανονικά αλλά με άλλο τρόπο που στο λέει
-
Ολα κομπλέ οπως πάντα και ΆΜΕΣΑ,σας ευχαριστούμε
-
Παράθεση από NiTroGen: “„<span style="font-size: 14pt"><span style="text-decoration: underline">ΠΡΟΣΟΧΗ</span></span>“Όποιος έχει περάσει το custom Mi Fit από το 1ο post με ενεργοποιημένη πάντα τη Ρωσική γλώσσα, ώστε να βλέπει την ελληνική μετάφραση, και του έγινε αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.5.66 θα πρέπει να εγκαταστήσει (από πάνω, χωρίς απεγκατάσταση) το ελληνικό Mi Fit από το νήμα του Mi Band 3, ώστε να απεγκλωβιστεί από τα ρώσικα. Και υπομονή μέχρι την ελληνική μετάφραση των νέων resources...…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Λόγω του ότι η ελληνική μετάφραση βρίσκεται μέσα στα resources, οποιαδήποτε νέα resources βάλετε, χάνονται τα ελληνικά. ” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,θα παραμείνω τότε στην ελληνική ακόμη
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από dnomikos: “ Ανέβηκαν επίσης ειδικές εκδόσεις Mi Fit για να ρυθμίζεται η γλώσσα του Mi Band 4 στα Ρώσικα χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε εσείς από το Notify & Fitness ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. ” Με την ευκαιρία, να αναφέρω πως κυκλοφορούν μερικά ωραία θεματάκια σε resources στο GeekDoing. Ειδικά το Samsung One UI, είναι "κουκλί". Μπορείτε να πετάξετε το εξελληνισμένο 1501.dat μέσα σε αυτά και να τα ανεβάσετε; Ώστε να έχουμε κι εδώ διάφορα themes όπως και σ…
-
Σας ευχαριστούμε πολύ, επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα που έχανε τα ελληνικά και γίνονταν αγγλικά
-
watchfaces mi band 4
ΜήνυμαΚάποιο που να δείχνει το καιρό εμπρός έχουμε βρει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
watchfaces mi band 4
ΜήνυμαΠως τα κατεβάζουμε ? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Λοιπό μένει ελληνικά. ΜΟΛΙΣ κλείσω το bluetooth και του ξανά ανοίξω και συνδεθεί στο mifit γίνεται πάλι κινέζικα” Τελικά δοκίμασα και εγώ στο δικό μου και όταν βγάλεις off το Bluetooth και το βάζεις on και ενώνεται με το mi fit γυρνάει σε Αγγλικά,έκανε ότι είπατε πιο πάνω αλλά τα ίδια κάνει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από teopanta1: “Παιδιά ποια εφαρμογή - εφαρμογές χρησιμοποιείτε για watchfaces; ποια είναι η καλύτερη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ από το store το miband4 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk