Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 191.
-
Xiaomi watch s1
ΜήνυμαΘα σου έλεγα να κάνεις πρώτα unpair μετα απεγκατάσταση την εφαρμογή με καθαρισμό όλα πριν και επαναφορά το ρολόι πριν το ξανά σύνδεσης στο τηλέφωνο.
-
Xiaomi watch s1
ΜήνυμαΚάποιο bug θα είναι, δες εάν μπορεί να περάσει watch faces και εάν κάνει συγχρονισμό στο προφίλ σου μετα δοκίμασε πάλι εάν δεν κάνει κάτι στείλε ένα μήνυμα στην Xiaomi μήπως βοηθήσουν αλλιώς περίμενε μέχρι το επόμενο update αναγκάστηκα
-
Xiaomi watch s1
ΜήνυμαΔοκίμασε να κάνεις καθαρισμό chase στην εφαρμογή για αρχή, εάν δεν την κάνει δοκίμασε να αλλάξεις χώρα Ισπανία Βέλγιο Ινδία, αν πάλι δεν κάνει τίποτα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών στο ρολόι.
-
Μια χαρά τότε όλα καλά αλλά κάνε τα backup για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον. Μέχρι τώρα είναι μέσα στο πρόγραμμα να πάρει Miui 14 τι θα γίνει μόνο η Xiao ξέρει
-
Δες εδώ ποια έχεις (τα γράμματα δες) και κατέβασε την σωστή. Πρώτα όμως κάνε backup σε όλα να είσαι καλυμμένος πριν κάνεις κάτι και χάσεις τα αρχεία σου. Xiaomi Community
-
Δοκίμασε να την καταβάσεις σε ένα pc μετα στο τηλέφωνο και κάνε την εσύ μέσα από το μενού της αναβάθμισης. Πατάς τις 3 τελείες πάνω δεξιά εάν δεν σου βγάλει ¨Επιλογή πακέτου¨ πάτα μερικές φορές πάνω στο 12 και θα βγάλει ένα μήνυμα ότι άνοιξαν επιπλέον επιλογές μετα πας εκεί και την κάνεις. Εάν πάλι δεν μπορεί τότε μάλλον πας για πέρασμα με το MI Flash και εκεί δεν ξέρω εάν θα κρατήσει τα αρχεία σου. Για αυτό μπορείς να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας στο Mi λογαριασμό σου και για τις εικόνες κάνε…
-
Καλησπέρα Δοκίμασα στο POCO X3 NFC να κατεβάσω την ρομ 13.0.3 γιατί δεν έχει έρθει αυτόματα και όταν προσπάθησα να την περάσω χειροκίνητα μου άρχισε τα boot loop στο logo του twrp χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Γιατί το κάνει αυτό και όταν προσπάθησα να μπω σε twrp για να δοκιμάσω άλλη ρομ πάλι δεν με άφηνε. Ευχαρηστώ Αν είναι σε λάθος σημείο το post 1000 συγνώμη και εάν γίνατε να το μεταφέρεται στο σωστό
-
2 bugs σε Miui 11.
shagg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια το πρώτο θέμα κοίτα μήπως έχεις βάλει την αυτόματη επανάκληση κατά λάθος για το δεύτερο δεν μου πάει κάτι εκτός εάν κάνει άκυρα πατήματα η οθόνη σου. Εάν δεν έχεις θέμα ένα φορματ θα ήταν καλό
-
Μια Βοηθεια
ΜήνυμαΚαλησπέρα έκανα επανεκκίνηση σε recovery στο X3 και έχει κολλήσει σε reboot στο twrp και δεν θέλει να ανοίξει τι καούμε? Όλα καλά για κάποιο λόγο μέσα από την συσκευή άνοιξε άλλο twrp και όχι της κοινότητας
-
Καλημέρα μια ερώτηση να κάνω και εγώ Έχω το Poco X3 Nfc το έχω ξεκλειδώσει και του πέρασα την ρομ της κοινότητας (13,0,1) όλα καλά αλλά μου κάνει θέματα με το Huawei Gt2 (συνέχεια πετάει το ρολόι εκτός) οπότε είπα να κάνω ένα backup μέσα από το TWP και να δοκιμάσω κάποια άλλη να δω τι παίζει και εάν είναι τα ίδια να το επαναφέρω. Και εδώ αρχίζει να κάνει νούμερα πάω να μπω με adb και Fastboot και όταν πάει να φορτώση ανάβει και σβήνει χωρίς να μπαίνει προσπάθησα από το μενού της επανεκκίνησης να…
-
poco x3 pro
ΜήνυμαΑκριβως αλλα καλου κακου ασε και καμια ωρα εξτρα
-
poco x3 pro
ΜήνυμαΌτι έκανες την πρώτη φορά, μόνο που τώρα στην επανεκκίνηση θα κάνει φορματ η συσκευή
-
Παράθεση από Leon Films: “Καλησπερα, εχω το F3 με την ελληνικη ρομ και θελω να το δωσω, προσπαθησα να βαλω την στοκ αλλα δεν τα καταφερνω. παντα βγαζει error το miflash η περναει καμια ωρα και μετα το σταματαω με αποτελεσμα να περασω παλι την ελληνικη, θελω ομως να περασω παλι την στοκ για πολλους λογους, το εχει αντυμετοπισει κανενας αλλος και αν ναι βρηκε λυση??? ” Δοκίμασε να αλλάξεις όνομα στη ρομ και πέρνα την στο C στο ίδιο φάκελο με το Abd καμία φορά τρώει σκάλωμα
-
Εάν μπαινει σε fastboot και δεν κανει επανεκηνησεις εκει τοτε μπορει να είναι απλα η ρομ που εκανε ζημια, καπου στο forum εχει πως κανεις bacup μεσα από fastboot αλλα και εάν πας να περασεις ξανα την ιδια ρομ με το MiFlash εχει να κρατησεις τα δεδομενα σου. Κατά ποσο θα δουλεψει δεν ξερω Εάν εχεις όμως Mi accound και google τοτε δεν θα χασεις τιποτα απλα θα σε παιδεψει το στησιμο της σησκευης λιγο
-
Δεν θελω να στο χαλασω αλλα φιλος με το 10 ειχε το ιδιο προβλημα δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα, πηγε σε σερβις και ειπαν οτι ειναι η motherboard και δεν αξιζει. Το μονο που θα σου ελεγα να δεις ειναι μηπως φταιει η μπαταρια να την βγαλεις απο πανω να δωσεις απο φοτριστη να ανοιξει μετασυνδες ξανα την μπαταρια και ισως στρωσει.