Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 191.

• Poco X3 Nfc αλλαγη rom

shagg - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας Όντως έφταιγε ότι δεν είχα κάνει format data όλα καλά πέρασε της κοινότητας και δουλεύει μια χαρά. Δυο ερωτήσεις έχω μόνο - Στην global είχε αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος σε αυτήν δεν βλέπω κάτι παρόμοιο αν και έψαξα όλο το μενού - Εάν βγει νέα ρομ θα την πάρω αυτόματα και εάν ναι πρέπει όπως διάβασα να κάνω επαναφορά πρώτα? Η απλά περνάω την αναβάθμιση? Ευχαρηστώ

• Απεγκατάσταση Poco Launcher

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να κάνεις απεγκατάσταση ενημερώσεων μήπως στρώσει. youtube.com/watch?v=rRzkOxnrSiU

• Καλησπέρα Έψαξα αλλά τον updater δεν το βρήκα, ούτε στις εφαρμογές συστήματος ούτε στις υπόλοιπες. Μήπως είναι αλλού και ψάχνω λάθος? Ούτε σαν update ούτε σαν αναβάθμιση το βγάζει

• Original rom και απειραχτο τηλεφωνο Θα το δοκιμασω μπας και δεν κανω επαναφορα

• Καλησπέρα Στο τηλ μου βγάζει αναβάθμιση στο 13.0.1 με android 12 αλλά δεν λέει να την κατεβάσει με τίποτα. Πριν αρκετές μέρες ξεκίνησε έφτασε μέχρι το 80% και σταμάτησε. Όταν δοκίμασα ξανά δεν κατεβάζει τίποτα. Καθαρισμούς έκανα επανεκκινήσεις τίποτα. Κατέβασα το update και το έβαλα στο downloads rom δεν βγάζει καν την επιλογή να κάνει αναβάθμιση χειροκίνητα Πάμε για επαναφορά?

• Poco X3 Nfc αλλαγη rom

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω Μάλλον φταίει πουδεν έκανα format data Ευχαριστώ

• Poco X3 Nfc αλλαγη rom

Μήνυμα

Official είχε δεν είχα περάσει άλλη ρομ. Θα περιμένω να βγει σταθερή 13 με android 12 να ξανά δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως

• Poco X3 Nfc αλλαγη rom

Μήνυμα

Δεν ήταν fastboot η Pixel (PixelExperience_surya-12.1-20220401-2150-OFFICIAL) και έκανα ακριβώς ότι έλεγαν. Του φορουμ ναι δεν το ειχα δει. Επίσης η συσκευή μου είναι το Χ3 όχι το F3 δεν ξέρω εάν είναι ιδιά διαδικασία Τελικά έβαλα πάλι την μαμά ρομ

• Poco X3 Nfc αλλαγη rom

Μήνυμα

Καλησπέρα Προσπάθησα να περάσω σε Poco X3 NFC Global ξεκλειδωμένο την ρομ της κοινότητας ενώ την πέρναγε και όλα καλά στο reboot έμπαινε ξανά σε fastboot και ξανά ήθελε εγκατάσταση. Δοκίμασα και Pixel το ίδιο μέχρι που στο τέλος έβγαζε error μήπως ξέρει κάνεις γιατί? Χρησιμοποίησα διάφορα twrp αλλά τα ιδιά με όλα

• Εξωτερικό service για locked bootloader

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται εάν όχι ζητάω συγνώμη και να διαγραφεί Δες εδώ σε εμένα που το είχα brickαρι μου το έφτιαξε Σωκράτους 22, Αθήνα - Ομόνοια, 10552, ΑΤΤΙΚΗΣ 2105220009

• Πρόγραμμα για backup στο pc

shagg - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Σε εμένα έκανε τα πάντα εφαρμογές μηνύματα εφαρμογές αρχεία, δεν έχει χρειαστεί να κάνω επαναφορά ευτυχώς ακόμα για να σου πω τι γίνεται

• Πρόγραμμα για backup στο pc

shagg - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Χρονια πολλα Δοκημασε το MyPhoneExplorer ειναι free, το περνας και στο τηλεφωνο και στο pc

• Με mi λογαριασμό και google τα περνάει όλα απλά στην πρώτη εγκατάσταση που σου ζητάει δεν το κάνεις σαν νέα συσκευήαλλά από αντίγραφο, εάν δεν τα καταφέρει να τα περάσει στην βιβλιοθήκη στο play store έχει ότι εφαρμογές έχεις περάσει στο τηλ και τις καταβάλεις ξανά. Απλά περνάς ξανά κωδικούς Για τις φωτογραφίες εάν δεν τις επαναφέρει απλά τις στέλνεις με το share Πριν όμως κάνε ένα συγχρονισμό στο mi σε όλα και είσαι οκ. Σε εμένα ακριβώς τα ίδια μοντέλα δούλεψε τέλεια

• Mi 10 εφαρμογη

shagg - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

Δοκίμασε το Cube ACR

• Το ίδιο πρόβλημα με το note 4X δοκίμασε να περάσεις την official ξανά η costume αλλά κάνε καθαρισμό δυο φορές τις τρεις επιλογές data chase dalvik και ξανά wipe πριν την επανεκκίνηση. Εάν πάλι έχεις θέμα δοκίμασε την rom της ομάδας εδώ 21.3.17 με 12.5 miui

• Δοκίμασε το cube acr

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Όλα δουλεύουν κανονικά η με μαμά ρομ η της κοινότητας μόνο για τον χώρο αποθήκευσης μου λέει και δεν ανοίγει το WIFI με δεδομένα είναι οκ. Τα έχει κανονικά τα imei # Δοκίμασα και τον τρόπο της Xiaomi πάλι τα ιδια #Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάει κωδικό αλλά και τι κωδικό όταν περνάω την 21 της κοινότητας μόλις τελειώσει την εγκατάσταση και πριν αρχίσει το σετάρισμα # Επιτέλους μετα από πολλές προσπάθειες κατάφερα και πέρασα την 21 δεν ζήτησε κωδικό και έφτιαξε και το πρόβλημα Ευχαριστώ…

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Το έκανα και αυτό 2 φορές μάλιστα μήπως δεν έκατσε καλά, τώρα έκανα format data και δούμε τι θα γίνει. Εν το μεταξύ πάντα έχει λάθος ώρα πάνω, σιμ δεν έχω μέσα αλλά και με την σιμ πάλι άσχετη ώρα έβγαζε Ουτε με format data εστρωσε

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Όχι το παλιό είναι, να βάλω της κοινότητας λες η της μαμάς.

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι Note 4X Mido αλλα το auto τα εκανε σαλατα Δοκίμασα κάτι σε ένα βίντεο που είδα αλλά δεν κατάφερα κάτι