Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 191.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

shagg - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα σας Ευχαριστώ πρώτα από όλα για την δουλειά που έχετε κάνει. Πάμε στο πρόβλημα τώρα, έχω ένα misdo και είπα να περάσω ρο της κοινότητας με το twrp 3,3,0,10 . Δεν τα κατάφερα με την πρώτη και ενώ την πέρναγε μετα στην εκκίνηση ζητούσε κωδικό. Δεν έχω πιν στην κάρτα ούτε κάποιον άλλον, δοκίμασα και από το mi αλλά πάλι δεν το δέχτηκε. Λέω δεν βαριέσαι ας ξανά βάλω της μαμάς με recovery rom να τελειώνω, αμ δε! Μου βγάζει κατεστραμμένος ο αποθηκευτικός χώρος για την εύρεση συσκευής και δεν …

• Να αφαιρέσεις όλη την σαβούρα μέσα από brt και μετα να δεις τι γίνεται δοκίμασες? Να κατεβάσεις στα 60 Hz το ρυθμό στην οθόνη επίσης το δοκίμασες? Εγώ το έχω φορτωμένο οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.

• Γιατι δεν κοιτας στο Product Authentication να δεις τι παιζει

• Καλησπέρα tz_aristotelis αν μπορείς στείλε μου προσωπικό μήνυμα γιατί προσπάθησα να σου στείλω αλλά δεν μπόρεσα να σου πω κατάστημα γιατί από όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να γράψω εδώ. Για note 4X βρήκα και είναι μια χαρά. Νομίζω τα κατάφερα και σου έστειλα

• Καλησπέρα Ενώ υπάρχει το msa όταν πάω να το σβήσω με την εφαρμογή (BRT) μου λέει ότι το πακέτο δεν υπάρχει, μπήκα στις εφαρμογές και το έκανα disable. Μήπως ξέρουμε γιατί? Το κινητό είναι Poco X3 12.0.8 QJGMIXM Global με έκδοση android 10 QKQ1 200512.002 Ευχαριστώ

• Αλκοόλη (το οινόπνευμα αφήνει υγρασία) η απιονησμενο νερό με πολύ προσοχή

• Καλησπέρα Σε ανοιχτή ακρόαση δουλεύει? Αυτό έγινε μετα από χρήση hands free? Αν ναι το ποιο πιθανό είναι να είχε σκόνη μέσα στο βύσμα του τηλ και με το hands free έχει κολλήσει η επαφή τέρμα μέσα με μια καρφίτσα και χωρίς πολύ πίεση σκάλισε μέσα στην υποδοχή από το βύσμα και προσπάθησε να το καθαρίσεις. Για την γρήγορη φόρτιση δοκίμασε άλλο καλώδιο και φορτιστή

• Νεκρο τηλ

shagg - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Άλλαξα θύρες άλλαξα καλώδιο (άλλο pc δεν έχω) όπως πριν ναι μεν το βλέπει αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει κανένας οδηγός για να μην σας παιδεύω και εάν γνωρίζει κάποιος κατάστημα με edl λογαριασμό ας μου πει να ρωτήσω κόστος και να το στείλω αν είναι να το φτιάξω ευχαριστώ

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Δοκίμασα να μπω για να κάνω unlock και καλά πατάω το βλέπει στην usb κάνει 2-3 φορές ανανέωση συσκευών αλλά δεν προχωράει να κάνει unlock

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Σε περίπτωση που χρειαστεί έχουμε κανένα αξιόπιστο και γνωστό κατάστημα ? τώρα το βγάζει qusb_bulk_cid

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Στις θυρες com βλεπει qualcomm hs-usb qloader 9008

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Καλημέρα Το απόλυτο τίποτα δεν κάνει το παραμικρό, όταν το συνδέω στον υπολογιστή ναι μεν βλέπει ότι κάτι συνδέω κάνει ανανέωση στις συσκευές αλλά δεν βγάζει κάτι έξτρα. Το δοκίμασα πατημένο για λίγο για αρκετή ώρα δεν κάνει κάτι ούτε δόνηση ούτε κάποιο Λεντ ανάβει -Όταν έχω πατημένο το κουμπί ακούγεται να συνδέεται κάτι και να αποσυνδέεται αλλά δεν δείχνει κάποια συσκευή -Άνοιξα το flash πατάω refresh και βγάζει σφάλμα Θα ξανακατεβάσω το flash να δω

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Την μαμα ρομ κατεβασα και το τηλ ειναι global το εχω τσεκαρει, θα το βαλω στο φορτηστη του μας και γινει τιποτα -Tο πηγα 100% αλλα ακομα νεκρο θα το αφησω στο ρευμα μεχρι αυριο, ελπιζω να ανοιξει

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Ναι δεν κανει τιποτα, εβγαλα sim sd και το αφησα λιγο να ηρεμησει Ειχε την 12,05 global τουρκια και πηγα να περασω την 12,04 global Επισης διαβαζω οτι δεν εχει αντι ρολ μπακ προστασια το Poco

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Καλησπέρα Μάλλον έκανα πατάτα με το τηλ, ξεκλείδωσα boot και πήγα να περάσω global προηγούμενη από αυτήν που είχε το τηλ και παρόλο δεν την πέρασα και έβγαλε error xbl τώρα το τη είναι μαύρο δεν ανοίγει η οθόνη. Όταν το συνδέω στον υπολογιστή κάνει θόρυβο αλλά δεν το βλέπει. Σώζεται η να είμαστε καλά

• Ίσως λόγο πεσίματος να ξεκούμπωσε κάποια ταινία η δεν ακουμπάει καλά

• όχι θα την ξανά αλλάξω εάν δεν στρώσει, δεν ζεσταίνεται πάντως 32 βαθμούς στην φόρτιση και τα volt είναι πολύ καλά 4.200 εκτός φόρτισης 4.280 σε φόρτιση και 290-350 ma σε φόρτιση Σε 7 ώρες που ήταν σε αναμονή σχεδόν 3 ώρες είναι οκ? Συν τον χρονο που ειναι ανενεργο απο της 7 εως τωρα

• Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με την μπαταριά του τηλεφώνου μου, μετα από 3+ , σπανίως κλείνει, χρόνια λογικό είναι να έχει πέσει η απόδοση της. Αντικατέστησα την μπαταριά με μια γνησιά μπαταριά έτσι έγραφε τουλάχιστον και απόδειξη αλλά είναι και ακριβώς ιδιά η παλιά και η καινούργια. Και εκεί άρχισαν τα τρελά στις δυο πρώτες φορτίσεις κόλλησε στο 97% και δεν πήγαινε 100% όσο και να το άφηνα, στην τρίτη φορά ενώ έλεγε 98% έβγαλα και έβαλα τον φορτιστή και έδειξε αμέσως 100%. Η μπαταριά δεν…

• Ολα τελεια Πολυ καλο ευχαρηστουμε πολυ

• Δοκίμασα την έκδοση 9,9,9 και τώρα ζητάει συνέχεια ζεύξη, κάνει μεν αλλά ξαναζητάει αμέσως σαν να μην έκανε. Μάλλον πάει το ρολόι ε? #Όλα οκ πέρασα το firmware με το notify ξανά και έφτιαξε