Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-195 από 195.
-
Πρόβλημα φορτισης
ΜήνυμαΗ διαδικασία ξέρεις είναι εύκολη η να το πάω εξω
-
Πρόβλημα φορτισης
ΜήνυμαΚαλησπερα.εχω ένα kenzo του τα έχω κάνει όλα.unlock root κτλ.ημουν μ aex ρομ και ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε ν φορτίζει.αλλαξα φορτιστές καλώδια τπτ.δν περνεις ρεύμα.παρατηρησα οτι όταν τ συνδέσω στ φορτιστή και κάνω επανεκκίνηση φορτίζει κανονικότητα.οταν τ αποσύνδεση κ συνδέσω πάλι πάλι δεν φορτίζει.οποτε θέλει reboot ώστε να τ αναγνωρίσει.αλλαξα ρομ factory reset format πέρασα την ελληνική miui πάλι τ ίδια. Φοβάμαι να πάω με fastboot μην τυχόν δεν μ τ αναγνωρίσει η γίνει τπτ κατά την διαδικασί…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΘα πάρω τ mi note 3 κ δεν θέλω ν τ μπρικαρω κ τρέχω με test point.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν θα έχεις κανέναν θέμα πλην της αναμονής που θέτει η Xiaomi μέχρι να ξεκλειδώσεις. ” Ναι αυτό διάβαζα μολις.οτι θα χρειαστεί 360 ώρες άρα δεν κάνω πλέον αίτηση που γράφαμε κειμενακι για να πάρουμε εγκριση
-
ΜήνυμαΚαλησπερα για ν προχωρήσω σε unlock ενώ έχω global stable ROM δεν θ έχω θέμα.δν πάρει ν περάσω πρώτα China Dev.κ αφού είμαι σ global stable ,κάνω unlock ,μετά περνάω κανονικά twrp και οποία ρομ θέλω είτε είναι miui είτε aosp..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαολα πηγαν τελεια ευχαριστω
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμααρα μπορω να περασω καποια λλη εκτος της xtrv δλδ aosp κτλ
-
Μήνυμααυτη μπορω να περασω η πρπεει να κανω ακποια αλλη διαδικασια? forum.xda-developers.com/redmi…en-os-11-01-2017-t3536211 εχω κατεβασει και αυτη RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.22 υπαρχει καποια πιο καινουργια?
-
Μήνυμαofficial stable V8.5.6.0
-
Μήνυμαπαιδια καλημερα.εκαν unlock με Official τροπο και περασα twrp_kenzo_3.1.1-1_miui-hellas .εκανα reboot και κολησα στο mi logo.τι κανω τωρα?