Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 195.

• Υπαρχει τρόπος να αυξήσουμε το μέγεθος γραμματοσειράς σε mi band 4?ακόμα Και των αρχειων ttf που υπάρχουν?

• Παράθεση από manousakas: “@cacau Σε ευχαριστώ... Εβαλα τελικα την stable με fr... Ολα καλα μεχρι στιγμής εκτος απο την gcam.. Δεν μπορω να βρω μια εκδοση να δουλεύει... Εκανα ολη την διαδικασία κανονικα ,τα βλεπω ολα πρασινα στο manual camera comp test αλλα οσες κατεβασα δεν παίζει καμια... Εχεις να προτεινεις καποια????Δεν θελω ομως να δουλεψω με τα modules από το magisk... ” για να δουλέψει η gcam θα πρέπει να περάσεις κάποιο magisk module.η κάποια αρχεία και κώδικες χειροκίνητα.γιατι θα πρέπε…

• Magic WormHole

kwstpap - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα από την όμορφη Πάτρα!!!

• Καλοριζικο .αγαπημένο και το kemzo αλλά κλάσης ανώτερο το lite

• Magic WormHole

kwstpap - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημερα και καλό χειμωνα!!!! Cyber Monday σήμερα.μιλαμε για τρέλες προσφορές και πάλι χαχαχαχ

• Mi 9 Lite call ringtone issue

kwstpap - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Το έχω το κινητό.αν και δεν είμαι στοκ Πρώτη φορά το ακούω και εγώ και δεν μου έχει συμβεί όσο ήμουν στοκ.ισως κάποιο bug.κοιτα να δεις αν διορθωθεί σε επομενο update.

• @siosios υστερα απο παρα πολλες δοκιμες της τελευταιας εκδοσης του Twrp δεν βρισκω προβλημα στην αλλαγη ρομ.περασα απο android 10 σε 9 και αντιστροφα.μεχρι ημερομηνια rom 27 σεπτεμβριου.κ οχι μονο μια rom αλλα (xtrv eu miuimix) με ημηρεμηνιες εκδοσης 24/10 21/11 31/10 28/11 miui 10 και 11...το twrp τις περασε ολες ακομα κ αυτες που ειχαν στον κωδικα τους περιορισμο ημερομηνιας (android 10). Η μεταβαση απο 10 σε 9 και αντιστροφα εγινε με format data. περασα κ αρκετες μ dirty flash ολα δουλεψαν αψ…

• λογω gdpr στις global eu εχει αφαιρεθει ο Miui dialer επειδη εχει την ηχογραφιση κλησης και εχει αντικασταθει με τον google. η ελληνικη xtrv επειδη ειναι china based εχει τον miui dialer

• Ετοιμάζω ένα magisk module για αύξηση έντασης ήχου αλλά είναι σε φάση δοκιμών.λογο έλλειψης χρόνου ίσως βγει την εβδομάδα που μας ερχεται

• Παράθεση από geotzia: “@kwstpap Πολύ καλό!!!! Ευχαριστούμε εμείς οι λίγο άσχετοι... Εν αναμονή γιά ξεκλείδωμα... Έχω κάμποσες ερωτήσεις και θα ήθελα απαντήσεις όσο το δυνατόν απλές. 1) Μπορώ να βάλω Twrp και να αφήσω την μαμά ρομ; 2) Τσέκαρα το ΑΝΤΙ της συσκευής και είναι 1. Τι θα πεί αυτό; 3) Αν βάλω developer της κοινότητας μπορώ να πάω μετά stable η παίζει κάτι με το ΑΝΤΙ; 4) Downgrade ούτε σε custom roms; 5) Τώρα έχω την έκδοση 11.3.4.0(PFCEUXM) Θα έχω πρόβλημα με την Ελληνική stable ή devel…

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση TWRP Καλησπέρα. ΓΙα την διευκόλυνση μας σχετικά με την εγκατάσταση του recovery έφτιαξα ένα αρχείο ώστε η όλη διαδικασία να γίνετε αυτόματα χώρις να μπλέκομαστε με fastboot και εντολές. Απλα ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Κατεβάζετε αυτό το αρχείο και του κάνετε αποσυμπίεση. 2. Ενεργοποιείτε το Usb debugging απο το developer option στο κινητό σας. 3. Συνδέετε το κινητο σας με τον υπολογιστη και τρεξτε το αρχειο install_twrp.bat και ακολουθειστε την διαδι…

• Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Μετά απο 3+ χρόνια με redmi 3s παράγγειλα σήμερα το πρώι απο GB το lite με Global . Στα 190 € νομίζω είναι μια χαρά για τη δική μου χρήση . Ήθελα να ρωτήσω από γυαλί τι βάζουμε μπροστά και τι παίζει με τον αισθητήρα . Κάποια πρόταση ; Ευχαριστώ ” καλοριζικο. εγω παραγγειλα απο εδω μια μεμβρανη.ειδα καλα σχολια γενικα.τ εχω τωρα ενα τζαμακι αλλα δεν το εβαλα καλα οποτε θα το αλλαξω με αυτο π θ μ ερθει,ο αισθητηρας με τ τζαμακι μια χαρα ειναι ως στιγμης δεν εχω δ…

• Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από kwstpap: “Παράθεση από geotzia: “Είναι η ιδέα μου;;; Έχω την εντύπωση ότι το κατέβασμα εφαρμογών από το Μάρκετ αργεί πολύ(σε σχέση με άλλες μου συσκευές) σε αντίθεση με την εγκατάσταση η οποία γίνεται σφαίρα... ” δεν εχω δει καποιο προβλημα,μηπως εχει καποιο θεμα το ιντερνετ σου?στο κανει και με δεδομενα? ” Με τα δεδομένα πάει σφαίρα κάτι παίζει με το internet...Edit Το ξανατσέκαρα με άλλες τρείς συσκευές πού έχω και στο mi 9 lite κάνει παραπάνω από τον διπλάσ…

• 29/11/2019 ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ TWRP ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !!! Σας επιτρέπει να flashαρετε παλαιότερες roms (downgrade)

• Παράθεση από geotzia: “Είναι η ιδέα μου;;; Έχω την εντύπωση ότι το κατέβασμα εφαρμογών από το Μάρκετ αργεί πολύ(σε σχέση με άλλες μου συσκευές) σε αντίθεση με την εγκατάσταση η οποία γίνεται σφαίρα... ” δεν εχω δει καποιο προβλημα,μηπως εχει καποιο θεμα το ιντερνετ σου?στο κανει και με δεδομενα?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Oλα οκ είναι αλλά έλεγα να περάσω αυτό που ετοιμάσατε ” γιατι πιο περασες?αυτο σ εδωσα πιο πανω το ιδιο ειναι με αυτο που ετοιμασαμε

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Με τη stable την xtrv. Ναι το πέρασααα ” δλδ ολα οκ?

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Encrypted λέει. Το vbmeta το ξεχνάω? Και μετα πααααλι format data και πέρασμα ρομ??? ” με ποια ρομ εισαι? το vbmeta το περασες πρωτη φορα οταν απο στοκ περασες το recovery που εχεις τωρα ετσι?

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Ε τότε θα προχωρήσω! Πώς όμως? ” εισαι encrypted η οχι?μπορεις να το δεις?πας settings>passwords&security>privacy και καπου στο τελος λεει αν λεει encrypted εμπα σε fastboot ,περνα το twrp στο φακελο που εχεις το adb και μετανομασε το σε twrp.img .και δωσε την εντολη fastboot flash recovery twrp.img μετα δωσε fastboot reboot με πατημενο το vol +

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από nifitsa_kakia: “Εμείς ευχαριστούμε @geoanto555 που ασχολείσαι. Εγώ πειράζει να αφήσω αυτό που έχω ήδη τώρα? Φοβούμαι πάλι. Αχαχαχαχα ” με ποιο εισαι?