Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 195.

• Παράθεση από LocoDiceGR: “Βλεπω πολλα σχολια στο ιντερνετ για το SAR του κινητου, οτι ειναι πολυ μεγαλο...χεστηκαμε? Ειναι υπερβολες? Η ειναι οντως μεγαλο. ” Πανω απο τα προβλεπομενα ορια δεν ειναι.μιλαμε και για κινητο με 2 sim και δεν ειναι τ πρωτο ουτε τ τελευταιο με ας πουμε μεγαλο sar Η εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα είναι Μη Ιονίζουσα ακτινοβολία, και δεν προκαλει ως στιγμης (επιστημονικα αποδεδειγμενο) καποιο προβλημα. Αν ηταν πανω απο τα ορια το κινητο δε…

• Παράθεση από panino: “Για όσους ρωτάνε αν αξίζει το τηλέφωνο τα σπάει για τα λεφτά του. Το έχω 15 μέρες με MIUI 11 και είναι καταπληκτικό. Το δουλεύω με την Global που είχε, και η ερώτηση μου για όποιον το έχει ψάξει παραπάνω, επειδή έρχομαι από παλαιότερο Mi που είχε αλλαγή χρώματος Led στις ειδοποιήσεις και ήταν βολικό, εδώ σαυτο μου είναι αδύνατο να εντοπίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Please κάποια απάντηση, αν όντως το υποστηρίζει και πως? το Led το έχει στην πίσω πλευρά. ” Για τσεκαρε αυτή τη…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

kwstpap - - Recoveries

Μήνυμα

Ετοιμο το TWRP για Mi 9 Lite /Mi cc9 (PYXIS) ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TWRP/ROM για το PYXIS Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον @geoanto555 για τον κόπο του κι με ότι δυσκολίες είχε αυτό το κινητο καταφερε όπως σε τόσα άλλα και μας έδωσε ένα λειτουργικοτατο Twrp για την ελληνική κοινότητα.

• Λογου ότι βρέθηκε ένα πρόβλημα σχετικά με το encryption decryption και με το δαχτυλικο αποτύπωμα.θα ενημερωθεί ο παραπάνω οδηγός άμεσα .!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 28/11

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/11!!! ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TWRP/ROM για το PYXIS TWRP by @geoanto555 Είναι και για andoid 9 & 10 Κάνοντας τρομερή δουλεία και με αρκετή υπομονή ο @geoanto555 μας ετοίμασε το πρώτο ελληνικό twrp. Είναι πλήρως λειτουργικό. Κατεβάζουμε το twrp_pyxis_3.3.1_Q-29-11-19_blue_ss_fix_downgrade Παράθεση από geoanto555: “οδηγιες για εγκατασταση twrp σε MI9 LITE PYXIS 1. fastboot flash recovery twrp-3.3.1-XXXX.img 2. fastboot flash vbmeta vbmeta.img 3. fastboot reboot με πατημενο το vol + 4. For…

• Παράθεση από geotzia: “Σήμερα το πήρα και εγώ στα χέρια μου, πολύ μα πολύ καλό κινητό προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλά μου έγραψε αναμονή μίας βδομάδας... υπομονή λοιπόν. Κατά τα άλλα μου ήρθε η αναβάθμιση σε miui 11 αλλά ρε παίδες το σκέφτομαι γιατί έχω ακούσει γιά διάφορα bugs και πολλοί λένε γιά battery drain. Όποιος την έχει ας μας πεί την γνώμη του,αξίζει να περάσω 11 ή όχι; Αυτά πρός το παρόν... @geoanto555 περιμένουμε το twrp σου,στρώσου στη δουλειά!!! ” Μια χαρά είναι η 11.αρκετα…

• Παράθεση από panino: “Για όσους ρωτάνε αν αξίζει το τηλέφωνο τα σπάει για τα λεφτά του. Το έχω 15 μέρες με MIUI 11 και είναι καταπληκτικό. Το δουλεύω με την Global που είχε, και η ερώτηση μου για όποιον το έχει ψάξει παραπάνω, επειδή έρχομαι από παλαιότερο Mi που είχε αλλαγή χρώματος Led στις ειδοποιήσεις και ήταν βολικό, εδώ σαυτο μου είναι αδύνατο να εντοπίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Please κάποια απάντηση, αν όντως το υποστηρίζει και πως? το Led το έχει στην πίσω πλευρά. ” ακριβως δεν υπαρχει…

• Παράθεση από geoanto555: “Εκανα κ μια μικροαλλαγη, πρόσθεσα στον κερνελ το dtbo μπας κ δουλέψει. Αν δεν πιάσει κ αυτό θα το πάω από την αρχή. Όποιος θέλει να το δοκιμάσει είναι στην υπογραφή μου τεστ 4 ” τα ιδια αδερφε.flashar μονο του το test 4 μπηκε fast boot το φλασαρα με τ vbmeta το ιδιο δεν εκανα format data για ευνοητους λογους το εβαλα τ ρεκοβερι και με bat αρχειο παλι τα ιδια

• Magic WormHole

kwstpap - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλησπερα.ετοιμο ειναι εδω να ανοιξουν οι ουρανοι

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Ευτυχώς είναι και ο @kwstpap. Τη γλίτωσα... Ααχχααχααχαχαχ ” δε εχω θεμα .κ πιο παλια δεν μ ενοιζε και τουβλο να γινοταν το επανεφερες στη ζωη με edl και test point οποιος θελει και βιαζεται ας περασει το twrp που εχω λιγα ποστ πιο πανω.ειναι μονο μεσω pc και του αρχειου .bat που εχει.Δεν το βαζω στον οδηγο γιατι δεν ειναι το επισημο twrp του φορουμ

• Παράθεση από geoanto555: “Εντωμεταξύ για δοκιμή το βάζω σε note 6 pro k mia2 και μπαίνει κανονικά. Βέβαια βάζω τον δικό τους κέρνελ. Κάπου έχει προστασία και δεν μπορώ να την βρώ(δεν εχω την συσκευή να το ψάξω) ” Το vbmeta είναι συγκεκριμένο για κάθε recovery? Αυτός λέει "when installing TWRP, AVB protection will be automatically removed, i.e. a modified vbmeta will be installed. Also in the Advanced menu there is an installer of it, i.e. After installing the official firmware, you must immediat…

• Θα μας τρελανει

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε να το περάσεις με το bat, να το αντικαταστήσεις εκει μεσα με το ίδιο όνομα . Τι sk@@@ γινεται, φαντάσου 'εβαλα τον κερνελ απο αυτο που έχεις.. Ελεος.. ” το ιδιο.οταν περναω το δικο του μπαινει αμεσως στο recovery

• Παράθεση από geoanto555: “ΟΠως θες δοκιμασε το αν και πραγματικά έχω αρχίσει να φοβάμαι με αυτά που βλέπω. Δεν θέλω να πάρω την ευθύνη....χα ” χαχαχαχα αραξε δεν εχεις ευθυνη εσυ flashαρα μονο του το recovery και μετα οταν κανεις να μπεις σε recovery μπαινει σε fastboot flashara με vdmeta.img στα καπακια και παλι τ ιδια δεν εκανα format data το επανεφερα με το bat αρχειο που εχει μεσα κ μ περασε το δικο του Recovery twrp-3.3.1-Q-pyxis-brigudav

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kwstpap: “δεν το εχω για να το ξαναδοκιμασω. ” ΝΟμίζω ότι είμαι έτοιμος, καλημέρα.Παράθεση από kwstpap: “και δεν πέρναγε το recovery? ” δεν έμπαινε με τίποτα σε αυτό ότι και αν κάναμε,Ακόμη και με το twrp που ήταν οκ. ” Παω να φλασραρω και αναφερω.περναω του αλλο μιας και έχω τώρα twrp?

• Mods & Tweaks Mi Note 3

kwstpap - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Ειχα πει να το κανω αλλα αργησα αλλα ποτε δεν ειναι αργα! Λιστα με Modules Για το Μi Note 3 ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!! Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει και λειτουργουν σχεδον σε ολες τις miui pie εκδοσεις απο xiaomi eu, xtr rom ,revolution os,miuipro και mi globe. Παράθεση: “*Ποτε δεν βαζουμε παραπανω απο 1 module οσο αφορα την gcam περα απο καποιες πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις **Τα module που αφορουν τον kernel ειναι απλα μοντακια και αφορουν values…

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από geoanto555: “Τελικά η μονη λύση ειναι fastboot. ότι και να δοκιμασαμε δεν το έπαιρνε για τους δικούς του λόγους..... ” Ένας λόγος μπορεί να ήταν η γκαντεμιά μου.αχαχαχχαΈγινα καρδιακή αλλά αξίζει. Η global είναι αισχρή και δε μένω με αυτή. Θα κάνω τώρα τη διαδικασία απο την αρχή... ” ολά οκ?bootαρες?

• Παράθεση από geoanto555: “Τελικά η μονη λύση ειναι fastboot. ότι και να δοκιμασαμε δεν το έπαιρνε για τους δικούς του λόγους.....” Δηλαδή το έβλεπε κανονικά το κινητό σε adb και δεν πέρναγε το recovery?

• Παράθεση από geoanto555: “χρησιμοποιησες στην εγκατασταση καθολου το misc.bin? ” στην εγακατσταση του twrp λες ετσι? οχι μονο το vbmeta

• Παράθεση από geoanto555: “to test 2 δουλευε σε σενα? ” απο οτι θυμαμαι ναι.δεν το εχω για να το ξαναδοκιμασω.το ειχα περασει μεσω αλλου recovery